Här har det inte hänt mycket....

Ja, på bloggen alltså! Har haft en ganska så jobbig vecka (med ryggen) så det har liksom inte varit läge att sitta vid datorn mer än så pass att jag hunnit titta in till er då och då. 

Det har varit roligt att läsa era om era tankar och känslor inför advent. De allra flesta av er tycker om advent och julen. Men som sagt  denna högtid ska inte vara en belastning... så då får man lov släppa några så kallade måsten och njuta istället för att stressa ihjäl sig.
Jag släpper nu detta ämne ett par dagar ialla fall. Men jag har några idéer som ska förverkligas inför adventspyntandet... återkommer med det senare! I ärlighetens namn så måste jag få säga att jag inte tillhör de som har massor med tomtar och grejor framme till advent... LAGOM är min ledstjärna!!! :)

Efter jobbet idag åkte jag en sväng förbi Dollarstore och fick äntligen tag i ramarna till julklappstygtavlorna till småpojkarna.. mina två barnbarn och syrrans lille son. De hade också riktigt fint julklappspapper, 3 rullar för 20 kronor...  och sedan måste jag få berätta att
image584
Den allra sötaste lilla träängel för nästan ingenting! Jag kunde inte motstå henne. Kanske får hon flytta in i vårt vardagsrum till advent... eller sovrummet... eller gästrummet... Men vacker är hon som - en ängel!!

Sköt om er tills vi ses igen!
KRAM!

Text och foto: © Liza,vardagslycka.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Fridasfunderingar

Trist att det är en dålig ryggvecka!!!
Men söt ängel! Jag har också varit på Dollarstore i veckan och handlat julpapper och en stjärna faktiskt.Nice och niceprice!

Har du planer för lördag?
Annars har jag ett förslag.....

KRAM!

Postat av: MO

Jamen den kan du väl ha framme jämt, den är ju inte så särskilt julig så att den bara passar till jul, söt är hon. Ha de så bra, hoppas ryggen blir bättre, kramar

2007-11-01 @ 20:53:24
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Anna

Ja!

2007-11-01 @ 21:36:17
Postat av: Vicke

Hoppas ryggen blir bättre snart så du kan börja advenstpynta och fixa!
Kanske ängeln blir din egen lilla skyddsängel och hjälper dig med det;)
Kram

2007-11-01 @ 22:43:14
URL: http://www.vickes.blogg.se
Postat av: Lisa

Vilken vacker ängel, förstår att du föll för henne! Men det var väl passadne, en ängel för en ängel! Jag önskar dej en underbar helg, du är så go! Kram!

2007-11-02 @ 08:16:40
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: EVA

Stackare...att ha ont ÄR inte kul...jag vet !
Hoppas du får en kanonhelg trots det och kan njuta av god mat och dryck...
*
KRAM EVA

2007-11-02 @ 09:41:48
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Wickan

Vilken vacker ängel!
Stressa inte upp dig inför advent o jul, den kommer vare sig vi pyntat eller inte!! Tänd ett ljus o mys!! (o släck lamporna - då ser man inte dammet!!)
Trevlig helg!!

2007-11-02 @ 17:34:25
URL: http://wickansvarld.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback