Åter i verkligheten...

Återvände till jobbet idag efter influensan.. KUUUUUUL! Ja, det har varit så roligt att jobba idag! Men trött blir man! Sov en stund när jag kommit hem, var helt slut! Men krafterna återvänder sakta men säkert och det är huvudsaken!

Datorn går otroligt trögt här hemma... börjar bli en dålig vana... det är svårt att kommentera och jag har upptäckt att det går mycket bättre att göra inlägg på dagarna än så här på kvällen. Men nu har jag ju inget val så jag hoppas att det kommer att fungera.

Det har snöat idag så marken är täckt av ett nytt fräscht vitt täcke - så det är riktigt vackert. Hoppas på vackert väder i Påskhelgen så att vi kan vara i stugan. Påskpyntade lite där igår när vi var ut och har en hel del idéer på förändringar light där också... kanske blir det lite färgförändringar på kuddar mm....

Jag ska börja med vårstädningen! Det är ganska så fullt i mina köksskåpar och då det behöver bytas ut lite muggar med mera så blir det perfekt att ta ut exempelvis mina Höganäsmuggar till stugan. Har inga planer på att köpa nytt när det finns fina grejor här hemma som kan användas. Lådorna är också fulla med saker som inte behövs.. så det som inte används kommer att skickas till någon insamling.

Nu ska jag börja med skåparna - tar en i taget så att de för en gångs skull inte blir så rörigt. Har nämligen förmågan att röra till det ordentligt när jag drar igång mina städprojekt...  Hur gör ni? Rör ni till det också under processens gång?????

image727
Bilden är från vårt arbetsrumsfönster... min utsikt när jag sitter och bloggar...

KRAM!

Text och bild: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Lisa

Härlig utsikt!(är det sundsgatan spm syns???)Gillar dina ljusstakar, visst är det "Celeste"? Jag har tre av dem....Vad skönt att du är kry nu, och hoppas att det håller i sej över påsk!Kram!

Postat av: Malin

Om jag rör till det? Ja det kan du skriva upp. Visst kan man rensa men sen gäller det att ta hand om allt, jag slänger inte rubbet, utan försöker sortera, till stugan/sälja/Rödakorset/Myrorna/skänkabort/kasta o sen tar det ett tag innan allt är iväg...har varit sugen på rensa men...det är röran jag bävar för! För mig är stugan till påsk en tradition. Hoppas också på sol!!!! Glad Påsk!

2008-03-17 @ 21:12:38
URL: http://malkins.blogg.se
Postat av: jenny

För mig är det också jättesegt emellanåt.Ibland går det inte att kommentera eller skriva egna inlägg.
Måste också ta tag i storstädningen här hemma.Kan behövas:) men jag är som dig och det blir en enda stor röra istället.Får försöka att ta en sak i taget.Kram/jenny

2008-03-18 @ 20:05:58
URL: http://www.jennyshus.webblogg.se
Postat av: MO

Ooom, javisst blir det helrörigt här när jag ska måla, städa skåp, sy gardiner mm...Men det är skönt när det är gjort. Tycker oxå det går väldigt segt ikväll..man lessnar nästan, ha de fint i skåpen...

2008-03-18 @ 20:16:03
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Maria

Ja, så är det för mig också...kan vara så totalrörigt när jag är i städtagen så jag kan tro att jag ALDRIG kommer att bli klar, men sedan hips...så är det färdigt, var bara en massa prylar på fel ställe bara...
Glad Påsk önskar jag er!! Hoppas att vi får fint väder!

2008-03-18 @ 22:03:15
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: m a r i a k o d e n

Hejhej...Det låter bra att ta ett skåp i taget...själv brukar det bli kaos när jag städar.....för jag tömmer alla, sen orkar jag inget mer å allt blir kvar framme tills sambon städar undan efter mig....

Hoppas ni får en bra påsk!!

kram!

2008-03-19 @ 10:31:23
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: anna

usch min man gillar inte när jag storstädar!!! det blir så otroligt rörigt och så hittar jag alltid något roligt som jag börjar läsa istället.

Ha en trevlig påsk
anna

2008-03-19 @ 14:29:59
URL: http://www.brojer.blogg.se
Postat av: Jenny

Hej! Hos mig är det alltid processer på gång *fniss* Är i full gång av rensning jag med och det är verkligen stärkande. I påsk ska jag nog fortsätta :) skönt att höra att du var tillbaka på jobbet idag! Skickar en stoooor påskkram till dig :)

2008-03-19 @ 19:56:13
URL: http://jennyshemochharmoni.blogg.se
Postat av: Lisa

Här kommer tusen varma påsk-kramar från en påskkärring till en annan! Vi kanske ses på blåkulla?

2008-03-20 @ 09:44:03
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Malinbayard

Tack för din "sköna" kommentar om tonårsdöttrar!
Har du lyckats med så många bör jag lyckas med EN! =)

2008-03-20 @ 10:35:41
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Karin/Theas rum

Snygga ljusstakar.

Ja, visst är det skoj att komma tillbaks till jobbet när man varti borta länge. Jag börjar jobba imorgon och kör hela helgen, men det känns helt ok ändå, eftersom man varit hemma så länge.

Ha en bra PÅSKHELG!!!!

2008-03-20 @ 14:32:57
URL: http://theasrum.blogg.se
Postat av: Ulla

Hur gick det med städning med skåpen? Jag har en tendens att börja med liv och lust och när jag har stökat till det som värst då tar orken slut och jag stoppar tillbaka allt igen. Blir inte mycket röjt då. Önskar dig en go påsk!

2008-03-20 @ 16:18:05
URL: http://www.ulla67.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback