Till min mamma....

Se där, andra inlägget för dagen....
Har varit och besök mamma idag! Mina syrror och lille systersonen hade varit där på förmiddagen, så det passade bra att jag dök upp efter lunchen. Vi började med en promenad till kyrkogården, där vi tände lyktan på pappas grav. (Fick söka lyktan ett bra tag i klädkammaren - där har syrrorna och jag ett projekt att ta tag i). Fortsatte sedan med att kika runt i omgivningarna och njuta av det vackra vädret och de sprakande höstfärgerna.

När vi kom tillbaka smakade det bra med en kopp kaffe och fikabröd. Många ämnen avhandlades idag en del allvarliga men även mycket skoj och skratt. Efter en stund plockades kameran fram så nu är lägenheten "fotad". Mamma ville gärna bidra med bilder från sin mysiga lägenhet på bloggen. Nu vet jag att hon kommer att vara mycket nyfiken till hon får se inlägget....

Mamma bor på ett äldreboende pga att hon har den fruktansvärda sjukdomen MS. Hon blev sjuk när jag var ett år och var då ganska dålig. Som tur var så gick sjukdomen tillbaka och jag fick mina underbara systrar, trots att doktorerna inte ville att mamma skulle få fler barn. Hon har varit rätt så bra till för 10-15? år sedan då sjukdomen på nytt slog till. Idag behöver hon mycket hjälp för att klara vardagen. Mamma läser mycket, löser korsord, följer med vad som händer i världen, och emellanåt så tittar hon på någon dvd-film, just nu är det Morden i Midsummerserien.

Mina syrror och jag sköter storstädning och byte av gardiner mm. Men det är alltid mamma som bestämmer hur det ska se ut - så det är hennes idéer ni ser på bilderna - även om hon inte kan utföra själva jobbet själv längre......








Ha en härlig måndag!
KRAM!
Liza


Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Livet i byn

Vilken tur att ni har en så fin mamma och att hon har er!! Extra kul att hon vill bidra till din blogg. Hälsa lilla mamma från mig!!



~Livet i byn

Postat av: EVA

Vilken tur att lilla mamma har sina döttrar ! Och vilken trevlig lägenhet hon har ! Och jag såg minsann lite cult där :)



Hoppas du känner dig bättre i ryggen nu vännen...inte kul att gå och ha ont :(



Jag ska in på las imorrn för lite venspolning och en spruta. Inte kul men det måste göras.



Ha en fin start på veckan och...



KRAAAAAAAAAAAAAAAM från mig !!!

2008-10-12 @ 22:31:16
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Malin B

Nu vinkar jag till Mormor Vardagslycka för jag är säker på att du är här inne och kollar upp vad din duktiga dotter har satt ihop! =)

Så fint du har det, ombonat och fint.

Vilken lycka att du har så fina barn och barnbarn! =)

2008-10-13 @ 11:22:04
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: MO

Vilken tur att er mamma har er snälla döttrar som hjälper henne o ser till så hon kommer ut i friska luften. Så fint hon har det, är det därifrån du fått ditt inredningsintresse? Fina detaljer, gillar glasvasen, den gröna...den är superfin, ja det andra oxå, hälsa din mamma, kramar

2008-10-13 @ 19:18:44
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Karin/Theas rum

Såå mysigt och fint er mamma har det! Gissar att det är därifrån ditt eget inredningsintresse kommer ifrån =)



Tack för titten.

2008-10-18 @ 20:49:20
URL: http://theasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback