Mellandagsrean..

..är det inte mycket bevänt med! Känns som flera affärer har plockat fram gamla kollektioner som någon köpsugen vardagslycka ska handla! O, inte det! Hittar ingenting som tilltalar mig trots flera timmar på stan idag! Bäst av allt är att pengarna finns kvar på kontot och att inga "hyllvärmare" är inköpta! :D Däremot hade vi en mysig mamma/dotterdag Emma och jag. Det är guld värt!

Nu känns det dessutom som om "julen" har gjort sitt. Det är samma visa varje år, jag längtar så efter adventstiden, elljustakar, lite pynt, ja, ni vet säkert vad jag menar. Men så efter julhelgen, då är jag less på alltihopa. Så julen kommer att plockas bort hos oss SNART! Vi ska bara fira nyår först! :D
Bäst att lugna maken så att han törs hem idag... vet att han inte vill börja plocka ner i kartongerna ännu...



Det finns fler saker som jag är less på...


JULGODIS! som tur är så finns det ett fåtal stackars skumtomtar kvar.. Alladinaskarna gapar tomma och det är dags att börja äta NORMALT igen!! Misteln däremot kanske får vara kvar.... :D

Ska strax plocka fram "TUSS" som fått stå hungrig i allt för många dagar under julen. Dags att mata monstret med söta små  gigantiska dammtofflor.

Ha en god fortsättning!
Ses snart!
Kram!
Liza
Text och foton: ©Liza, vardagslycka.blogg.se





Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Kollade lite på rean men hittade inget i klädväg. Fyndade dock några julgrejer som jag lär visa framöver å min favvodoft, Yankee candle "christmas eve" på halva priset. ;) Sånt gillar jag. ;)

Känner mig oxå less på julsaker men tänker oxå låta dom va kvar tills efter nyår...

Kramen, Maria

Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Sitter just och tuggar i mig de sista knäcken och känner som du, kroppen vill inte ha mer godis nu - det är dags för nyttigare tider.

2009-12-28 @ 21:13:11
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: Malin B

Förr i tiden var jag alltid väldigt rapp med att plocka undan julen. Grannen påstår att jag städade undan på juldagen ett år men se det måste vara fel!!! Nyår har jag alltid firat med julsaker.

Nu har jag blivit slöare och "stör" mig inte... ;) Märker dock att min tös har ärvt mina gener, hon plockade bort rubbet och gjorde vår på sitt rum efter annandagen. Efter den dagen fanns det ingen mera juldag tyckte hon. Jag hade inget motargument för det där att julen varar ända in till påska tycker jag inte stämmer!

Här finns massor med julgodis kvar - mycket är ännu oöppnat och datumstämpeln säger att det håller mycket länge så vi öppnar lite i taget...

2009-12-28 @ 23:50:24
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: EVA

Hehe...ja det börjar klia i fingrarna...alltså för att få bort julen ! Men jag väntar då till över nyåret och 12årsdagen...sen får vi se hur juligt det är här när det blir 13:helg...hihi !



***



KRAAAM EVA



:)

2009-12-29 @ 18:00:53
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag skäms för att jag inte skaffade mig någon mistel i jul. Vad fint du har!

Gott nytt år!

2010-01-03 @ 23:34:09
URL: http://karinsinredning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback