Baka, baka, liten kaka...

Nej, det blev ingen ny julgran!

Jakten är igång, men träden var slut hos Classe! Lite besvikna blev vi förstås - men det botades snabbt med en mysig fikastund på Gallerian. Latte och scones var inte helt fel som plåster på såren. Vi blev faktiskt kvar där en bra stund surrandes om allt mellan himmel och jord! :D

Fortsätter att leta gran, vi får ta bilen nästa gång. Fick ett tips av en kär vän att möbelbutikerna kan ha fina fuskgranar... vi kollar upp det!

I adventstider så smakar det alltid bra med glögg. Sött, gott och värmande. Så vi värmde lite glögg och åt en pepparkaka i skenet av levande ljus.. låter det avslappnat och mysigt! Visst! Det var det! Määäään det det känns att det är hög tid att börja baka någon liten kaka, så när jag kom hem från jobbet idag så kom äntligen BAGERI VARDAGSLYCKA igång.... Så många sorter blir det inte - men lite fika vill man ju ha att bjuda på!! Dagens resultat: Mjuk Saffranskaka, Café Cockies och Pepparkaksrutor med färskost.
 

Igår var vi till
Anna med familj för att fika pepparkakor... Kul att få träffa prinsen och prinsessan - ja deras föräldrar också förstås!! :D 

Imorgon är det äntligen FREDAG, känns fantastiskt skönt. Slutar jobba till lunch imorgon och sedan blir det nog en sväng på stan tillsammans med maken för att köpa julklappar!

Ses snart!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM!
Liza



Text och bilder: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Malin B

Här hemma har vi inte värmt den minsta lilla glögg än i år. Trots att jag har flera uppsättningar i skafferiet. DET måste jag snart ändra på. ;)

Men SNÖ har vi! ;) Visar upp lite bilder på det i dagens blogg.

Kram.

Postat av: Bokmalen

Nu blev jag riktigt sugen på glögg men jag tror att det får vänta tills imorgonkväll då vi bjudit hem några vänner på glögg. ;) Härligt att ha bakat så man har att bjuda på. Jag känner mig "rik" när jag har det. ;)

Kramen, Maria

2009-12-17 @ 22:49:02
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Glöggmys är ljuvligt för sinnena i juletider. Hoppas du fick handlat de önskade julklapparna idag. Ha en trevlig fredagkväll.

2009-12-18 @ 15:44:51
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Sofia

Var på Ica Maxi i Luleå tidigare i tisdags och då hade de i alla fall kvar plastgranar, både 150 cm och 210 cm.

2009-12-18 @ 21:28:32
Postat av: Inspirera Mera

Vad gott det lät!

Trevlig helg, kram Sandra

2009-12-19 @ 01:01:57
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Ensamma mamman

O va mysigt de lät med all glögg och det. Även om jag inte gillar glögg.



Baka är ju jätte kul! Tycker att ni hann med mycket bakande. Får man fråga efter receptet på Pepparkaksrutor med färskost? De lät väldigt gott. Kram

2009-12-19 @ 11:42:04
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: Maria

Hej Liza!

Tack för att du skrev på min blogg. Jag är inte flitigare på att kommentera jag heller. Hinner helt enkelt inte nuförtiden. Får bli såhär en lördgaskväll att jag tar mig tid att kolla och kommentera.

Låter så mysigt med glöggstund, blir sugen!

Lycka till med granjakten!

2009-12-19 @ 22:48:14
URL: http://jagblommar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback