Söndag 3/1 2010

Tjoho! Så var det söndag igen!

Ska jobba med projektet idag... vad det är återkommer jag till senare... men det har med musik att göra! :D

Igår steg vi upp tidigt och efter frukost så började vi städa vår klädkammare/förråd. Gissa om det behövdes, det gick inte att komma in där. Men efter någon timme så var det gott om plats därinne...

Av bara farten så rensade jag ut en massa inredningstidningar, har insett att jag inte behöver spara dem så länge (utom vissa). Det finns mängder av inspiration hos er mina bloggvänner, så jag kommer att spara en hel del massor med pengar då inköpet av tidningar kommer att vara starkt begränsat 2010. Prenumererar på Plaza och Hus & Hem - det får räcka.

Syrran hade till och med någon idé om att jag skulle hänga med på hennes shop-stop under året... vet inte om jag vill.. men begränsningar blir det. Har gardiner som ligger och väntar på att fållas och hängas upp (inköpta ifjol) och prylar har jag så att det räcker och blir över.  :D

Snart kommer julen att plockas bort här - längtar efter att ha det "som vanligt" - har ni börjat plocka bort???

Här kommer iaf en gammal bild om hur det kanske kommer att se ut hos mig om bara några få dagar....
Kram!

Liza


Text och bild: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Jadu, visst är det lätt att man handlar för mycket!! Har lixom stoppat mig själv på sista tiden å det känns bra. Julpyntet åker ner imorgon för sen jobbar jag natt till veckan å sambon kväll så vi kommer gå om varann + att jag är less på julpyntet nu. ;)

Kramen, Maria

Postat av: Eva

Julpynt o allt rött åkte ner igår till förmån för nya fräsha gardiner, kuddar och blommor. SÅ skönt att det blir som vanligt som du skrev... Har 4 dagar ledighet kvar så det känns skönt att bara vara dessa dagar med barnen. Hade tänkt åka skridskor idag men det vette 17 - vi har minus 15 grader här nere på västkusten brrrr

Ha en god söndag!

2010-01-03 @ 07:48:23
Postat av: Hanna

Ska börja plocka bort i morgon, för nu är jag less på alla tomtar....Ler. Ska bli skönt att det blir normalt igen.

2010-01-03 @ 11:32:37
URL: http://alskadenorrland.blogg.se/
Postat av: Proforma

Lika roligt att ta fram julen lika skönt är det att städa bort den. Efter Trettonhelgen plockar jag bort allt, fixar fönstren med nya blommor och lamporna hittar sina platser igen! Härligt... sedan väntar jag in våren :)

God fortsättning!

Kram Irene

2010-01-03 @ 11:49:39
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Eva

Här är glada julen slut,allt är bortplockat.

Kram Eva.

2010-01-03 @ 13:34:27
Postat av: mellansyster L

Plötsligt var glada julen slut hos oss, närmare bestämt idag så även hos dottern. Shopstopet känns bättre och bättre då mina välfyllda skåpar behöver luft. Nu ska vi skjutsa sonen till tåget vilket känns tråkigt.Det bästa med julen är att han är hemma ett par veckor.

Kramar

2010-01-03 @ 16:24:55
Postat av: Malin B

Här är det bara tösen som julat ut. Jag fick en stark inspiration till det i dag men fick hänga på Herr Bayards utrensning av hallen i stället, sedan var det hux flux kort om tid så julen får stanna till trettondagen, det är "max" i detta hus.

Jag börjar jobba i morgon igen, egentligen är det lite skönt om det är som vanligt här hemma då men denna jul drog jag inte fram så mycket så det är inte SÅ svårt att städa undan det sedan iallafall.

2010-01-03 @ 19:01:03
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jag började plocka bort lite av julen idag. Men hade bokat bio så det fick bli lite halvdant gjort. Städning får bli imorgon. Snäll man såg min önskan innan jag gick idag... så granen var borta när jag kom hem. Nu längtar man efter våren tycker jag. Åsa

2010-01-03 @ 20:38:31
URL: http://galanthus.blogg.se/
Postat av: Saras Inredning

Klokt! Jag skulle behöva rensa en massa bland inredningstidningarna oxå. Numera prenumererar jag bara på Allt i Hemmet =)



Och visst har jag börjat plocka lite.. hoppas att innan veckan är slut så är JULEN borta!



God Fortsättning/Kramkram

Sara

2010-01-04 @ 07:55:10
URL: http://katterochpasta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback