Nästan klart....

Hej alla fina bloggvänner!

Var som sagt hos ortopeden igår. Det gick bra (tror jag) mer besked kommer efter det att jag varit på magnetröntgen. Läkaren är ganska säker på vad det är som gått fel i ryggeländet. Han hade ringt ner till röntgen för att skynda på - och tro det eller ej jag har fått tid på fredag!! :D Skönt att det händer saker!

Han skrev ut nya "piller" och jag tog min första tablett igår kväll. De ska lindra värken men även ta hand om eventuell inflammation. Fick en chock när jag fick se att tabletterna är gröna!!!! Har lite fördommar mot färgade piller..  Hoppas att de hjälper i alla fall - är rätt så sliten av all smärta!

Nu till roligare saker: BADRUMMET!!
Mitt vita fräscha badrum!! Har köpt en ny badrumsmatta (IKEA)  och ny fönsterfilm det är allt som är inhandlat förutom handdukarna till superbra pris på Hemtex... Resten är gamla "things" i ny tappning! Gillar BUDGETRENOVERINGAR....



NU.......


Det gula fula fönstret är äntligen borta.... Stolen fick jag av mamma för massor med år sedan..



Skåpet är från mitt föräldrahem och har fått vila sig i källaren ett tag, nu finaste förvaringsskåpen, rymmer massor... Nu är det färdigrenoverat hos oss för ett tag!

Ha det gott allesammans! Syns snart!

KRAAAAAAAAAAAAAAM!
Liza

Text o bilder: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Kommentarer
Postat av: http://tinaminastina.blogg.se

Å vad fint ni fått....toppen när man kan göra så fint för en ok peng! Det gillas här också.Bra att det händer saker snabbt så du får hjälp för ryggen, skönt att slippa gå och vänta längre!



Vår minsting(18 år) har höstlov och killarna har några lugnare dagar, det är så mysigt när de är hemma lite mer.Tiden springer iväg snabbt, vart tar åren vägen?!



Ha det nu fint och kram!!

tina

Postat av: gella

Åh, vad fint det blev! Skulle också vilja ha vitt och fräscht i våra toor... Gillar skarpt att det dessutom går att göra förändringar för mindre summor! Det inspirerar. :)

2010-11-03 @ 08:07:41
URL: http://gella.blog.se
Postat av: Malin B

Gillar verkligen budgetrenoveringar jag också!

Det blev jätte fint. =)

Fast det blir ju allt som du har ett finger med i spelet hos.



Hoppas att de gröna pillren gör god nytta. =)

Kram!

2010-11-03 @ 22:19:43
URL: http://malinbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback