Att träna..

.. är så himla kul! Nu när jag äntligen har fått komma in i ett "riktigt" gym! Att träningslokalen bara ligger ett par hundra meter från min dörr.. ja, ni förstår själva att det är GULD!! Än så länge är sjukgymnasten med mig, känns bra det också då jag har lätt för att ta i för mycket.

Men när man tränar mycket behöver man kläder...nej, ni ska inte behöva se vardagslyckan i trikåer, jag lovar... men faktum är att jag häromdagen gjorde ett fynd!!!! Så här var det. Jag kikade in i en av stadens sportaffärer och hittade de i mina ögon ultimata träningsbyxorna! Nedsatta till halva priset!! Uppenbarligen förstod inte expediten min glädje över mitt fynd. Lite överlägset säger hon: "tjaa, de är ju inte allt för olika årets modell"! Jag fick bita mig i tungan för att inte säga att "du, jag är inte årets modell heller så vi kommer att trivas bra ihop!"  Idag har jag tränat för första gången i mina fjolårsbyxor och de uppfyllde alla mina krav och mer därtill - jag är nöjd!!

Ikväll har vi firat världens bästa
Frida! Lite vemodigt är det allt med födelsedagskalas, min  lilla flicka är fru, mamma, yrkeskvinna, ja, vuxen! Tiden går så fort!  GRATTIS fina flickan min -  är så stolt över dig!

Måste bara få visa vad jag pysslade med en stund igår och det har absolut ingenting med träning att göra...

utan jag lekte lite med nya redigeringsprogrammet... KUL!

Nu ska en trött Liza dricka en kopp te och sedan är det dags att sluta de gröna. Förutom jobb så står läkarbesök och stavgång på agendan imorgon!

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: gella

Samma här!! Är lååångt efter i bloggläsandet. Får se när jag kommer ikapp. Det kom liksom en del annat i vägen... Typ tvillingar. ;) Känns spännande och roligt. Tack för lyckönskningar! :) Ha det gott!

Postat av: EVA

Åååhhh tänk om man skulle kunna tycka att räning var kul...men det går inte ! Känns bara som ett onödigt ont och så har det alltid gjort :)

Hör av mig vännen !



♥ ♥ ♥

KRAAAM EVA

2011-08-30 @ 08:01:47
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Frida

Men ååååh!Så fin du är! Kram! ♥

2011-08-30 @ 20:06:27
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: mo

Hej gumman, tack för kommentaren hos mig, ser att du verkligen förstår hur jag känner mig....vilka ohyfsade människor va (ja de du skrev om)...

Kul att ha kommit igång med träning ordentligt...tyvärr inte lika lätt som att komma urgång med träning, eller vad jag ska säga....

Ha en skön kväll vännen, kramar

2011-08-31 @ 19:50:55
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Malin B

Å, fynd!!! Här har du en till som älskar fjolårsbyxor!!! =) Eller om sanningen ska fram, reafynd. ;)

2011-09-04 @ 22:06:15
URL: http://malinbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback