Äntligen sol....

Hej vänner!

Idag lyser en strålande sol över vardagslyckans stad! Äntligen märks det att dagarna blir ljusare på "riktigt"! När ljuset återvänder så syns också spåren efter vår kalla vinter. Fönsterrutorna är knappt genomskinliga längre men med -16 grader och en värkande rygg så är det bara att blunda för det och glädjas åt att "det eviga mörkret" är på väg bort för den här gången!
Mina vänner vi går mot vår!!!!

När det blir ljusare ute kommer också längtan efter mildare färger inne. Så när kuddarna från vardagsrummet fick flytta in i gästrummet plockades de rosa (ja, ni vet ju att jag gillar rosa i lagom dos) stickade kuddarna fram igen. De är så fina tillsammans med de cremefärgade kuddfodralen.. Tänk att ett kuddbyte kan göra så mycket för ett rum....



Här syns också "projektet" mormorsfilt i soffan! Kan meddela att det är klart nu!! Slet med de sista låååånga varven, var så less! Nu ska den sträckas och sedan mina vänner kommer en bild... eller två!

Nu dax för vila - har en riktigt dålig dag idag!

Sköt om er!


Kommentarer
Postat av: tina

Ja man får minsann blunda för smutsiga fönster och damm när verkligheten visar sej=) Men, det är ju inte så svårt när dagarna blir längre och ljusare. Fint med dina kuddar,och filten låter spännande.

Hoppas du verkligen piggar på dej!



Kram vännen!

tina

Postat av: gella

Håller med om att det är underbart att gå mot ljusare tider!! :D Önskar så att du fick slippa värken... :(

2011-01-22 @ 15:24:37
URL: http://gella.blog.se
Postat av: Malin B

Underbara kuddar!!! De ser så mysiga ut.

Visst piffar det upp och blir alldeles nytt bara något "litet" byts.

Härligt att vi går mot ljusare tider.

Kram!

2011-01-23 @ 00:17:07
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Underbart med det återvändande ljuset och hoppet om en vår inom räckhåll men inte lika ljuvligt när man ser fönstrena:S Igår hittade jag minstingen på en pall på sitt rum. Han stod vid fönstret och frustade så att rutan blev blöt och sen ritade han med fingrarna i det. Så not kul tyckte jag! men han hade superkul... Ha en fin onsdag!

2011-01-26 @ 13:19:39
URL: http://www.husnrnio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback