Lugn och harmonisk....

Jag vet att jag tjatar om utrensningen som pågått hos oss ett bra tag nu.
Vet ni vad, vi är klara!! I alla fall för den här gången... :D 

Igår när maken kom hem från jobbet rensades klädkammaren och den stora garderoben i hallen. Vi har organiserat om i princip allt. Vad man mår bra av att veta precis vad man äger och var det finns! En lättnad att göra sig av med det man aldrig använder...

Jag känner en inre frid och harmoni som inte funnits här på länge!

Idag har det inte blivit så mycket gjort. Lite dammtorkning mellan viloperioderna. Det är inte klokt vad dammigt det blir när det städas... hi, hi! Ja, jag har diskat min ljuslyktor också, det kräver sin kvinna för de är många. Sen har jag börjat tjuvkika lite i julmagasinen, passande sysselsättning till eftermiddagskaffet! En månad kvar till adventspyntandet..... L Ä N G T A R!

Anna kikade förbi på lunchen så vi fick oss en liten pratstund. Kul med sällskap! Hon levererade också jultidningarna jag har beställt... en del julklappar är därmed klara redan nu!

Emma har lagt ut en videolänk över sin nya lägenhet - kika in hos henne får ni se så läckert "retro" hon har det. Jag gillar det!!!!

I morgon ska jag göra det här...


Har bara ögonbrynsplock hos Mona på Salong Shi inplanerat imorgon. Får nog ta kryckorna om jag ska ta mig dit, men är det nödfall så är det. Underförstått, gillar inte att gå med fästmännen!

Nu ska jag ut och kolla vad ni har haft för er!

Ha det gott alla fina vänner där ute!




 




Kommentarer
Postat av: Annika

det är så skönt och befriande att rensa, som du skriver man får inre frid och harmoni. Jag blir superstressad om det är för mycket saker överallt. Däremot säger jag "syn" om det finns så mycket som ett dammkorn hemma hos dig, tveksamt! Vi har nog lite olika hög ribba där om när det är dammigt eller inte ;) Kram på dig!

Postat av: Nicklas

Avis! Har åtskilligt kvar att rensa men nån dag så kommer det att ske och då kommer även jag få tid att lukta på blommorna :)

2011-11-02 @ 08:16:19
URL: http://svenskbingo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback