Så var det onsdag igen...

Tjingeling på er denna slaskiga onsdag!

Det snöade igår kväll och nu är det riktigt surväder ute. Hade hoppast på att solen skulle kika fram, men se den lyser med sin frånvaro (gammalt och dåligt skämt - men jag tycker det är kul), hi,hi!

Har precis ätit frukostäggen och druckit en kopp te. Sitter och tänker på det här med PÅSKen, har antagligen med äggintaget att göra!

I vanliga fall så kommer jag på att det ska påskpyntas någon dag innan skärtorsdag... men se i år har jag redan börjat. Min läckra "retrohöna" och "Perssons pack kycklingarna"  från Cult Design har fått komma fram ur kartongen. Min påsk-pynt-kartong är en liten skolåda och den är inte ens halvfull med pynt.. Har ett ett par keramikägg också och ett par i porslin.  Har fjädrar i olika färger som återanvänds år från år, men det får ligga kvar ett tag till. Hur är det med er? Har ni börjat plocka fram pyntet?


  
Visst är hon läcker min höna...

Nu är det dags för en kopp kaffe, ska bli gott!

Ha en härlig dag!

Kraaaaaaaaaaaaaam!
Liza

Kommentarer
Postat av: ♥ EVA ♥

Ska bara övertyga maken om att det är dax att hämta in den kartongen...då jag ju inte kan bära den själv ! Påsk kan man gärna ha nån vecka iaf...



1000 tack för surrstunden idag ! Alltid lika trevligt att prata med dig vännen !



♥ ♥ ♥

KRAAAM EVA

Postat av: Annika

Den där hönan är så himla fin. Själv påskpyntar jag inte alls, möjligen en bukett gula tulpaner :)

2012-03-22 @ 12:10:24
URL: http://annikalindbergs.blogg.se/
Postat av: margaretha

Njuter av din fina höna...det räcker för mig (jag lär ju varken orka eller hinna med något påskpiff i år med tanke på sjukdom och flytt) och så hoppas jag att jag någon gång i framtiden får till lika fin påskstämning...:-) kram

2012-03-25 @ 10:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback