P A U S E N.... upphör....

Oj då! Här blev det paus igen! Förklaringen är att jag bara inte orkat med bloggen då mycket annat har tagit min tid och energi, både positiva händelser men även mindre roliga.

Emma har varit hemma ovanligt mycket sista tiden och jag är så glad över att hon kommer att flytta hem till stan då hon bestämt sig för att ta jobb här. Tror det blir 10:e flytten sen hon slutade gymnasiet! Mer om det senare... :D Vi har varit på lägenhetsjakt, det är inte lätt att få en lägga här men nu har det löst sig... Mer om det senare... :D

I måndags så fick jag hjälp av Emma att putsa fönstret och byta gardiner i köket. Äntligen!! Vardagslycka är inte lycklig över att knappt ha sikt ut då fönsterna är så fruktansvärt smutsiga. Nåja, det blir att ta ett fönster i taget och hjälp med gardinbyte (där det ska bytas) för jag kan inte klättra upp och ner på pallar för tillfället... ;D


Rulluppgardinen inköpt på "Trasan"  för 150 kronor. Det är alltså knappt tygkostnaden... Satte på de bruna överdragen och en nyinköpt duk, samma affär, 50 kronor. Känner mig riktigt fyndig...hi hi

Fast i ärlighetens namn så lockar stugan och det annorlunda sommarlivet mig mest. Vi var ut igår och satte igång vattnet - allting blir så enkelt när det kommer vatten ur kranarna! LYX! Har som vanligt lite nytt till stugan men tänker fota på plats så det kommer uppdateringar eftersom.

Bloggen kommer att gå lite på sparlåga ett tag framöver, eller rättare sagt det har den gjort länge, men jag vill inte släppa helt och hållet utan kommer att uppdatera när ork och lust finns. Hoppas att ni orkar hänga kvar - skulle sakna er så mycket annars.

Avslutar med en bild på min roliga pelargonia... har aldrig sett någonting liknande och jag tycker den är så COOL!

Ha en riktigt


KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! ♥
Liza

Vill skicka en stor kram till våra vänner som har det så jobbigt nu. Vi tänker på er och finns här om ni behöver oss!

Kommentarer
Postat av: EVA

Himla snyggt i köksfönstret !!! Rutigt är fint...

Och pellisen var ju underbar, men tyvärr få jag inte ha pellisar inne då maken blir väääldigt dålig av dom, så jag får köpa mina om några veckor och plantera ute direkt !



Vem vet, vi kanske är ute och kör lite imorrnkväll...kan bli till Notudden ;) Hör av mig isf !



♥ ♥ ♥

KRAAAM EVA

Postat av: Annika

Vad härligt att du fick hjälp med fönstret när orken inte räcker till. Och det där med bloggandet det går upp och ner för mig också. Jag skriver när ork, lust och inspiration finns. Kram :)

2012-05-25 @ 20:11:01
URL: http://annikalindbergs.blogg.se/
Postat av: Malin B

Så fint i fönstret och blomman!

Det finns så många roliga sorter nu för tiden.

Det är nog ganska vanligt att det blir lite mindre bloggtid så här års. Jag flexar ju väldigt i hur ofta jag är aktiv... Men det är helt klart ett roligt och trevligt sätt att umgås på tycker jag.

Räkna med mig! ;)

Kram!

2012-05-27 @ 17:02:20
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Malin B

Men du! Berätta! Bara för mej iallafall. ;)

Om Tomas Ledin. Jag tycker han är bra!

Min "storkändis" som jag sprungit på är Svennis och då "tvingade" jag honom att ta en bild på oss tillsammans. ;) Ville ju ha bildbevis på att jag verkligen sprang på honom så jag kunde visa barnen. ;)

Kram!

2012-06-01 @ 13:03:22
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Malin B

Djungeltelegrafen säger att du och din tös var så DUKTIGA i går. Jag blir så glad för er skull. Härligt!

2012-06-02 @ 22:34:59
URL: http://malinbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback