Oj, oj, det blev mycke´ nu...

Som ni vet är stugan till försäljning. Eventuellt skriver vi köpet imorgon det hänger bara på ett par detaljer.... Riktigt mycket att göra om jag säger så!
 
I helgen har barnen varit ute och tagit rätt på en hel del grejor och möbler. Vi är så glada att ungdomarna ville ha så pass mycket, inte fel att en del grejs fortsätter att finnas inom famlijen.  Maken och jag rensar och sorterar, packar och kastar, dricker kaffe och packar... ja, ni förstår att det är rätt så mycket som ska genom händerna. Nu är förrådet fullt, men snart ska det mesta vara uppackat. Har två (viskar) sopsäckar med kuddar... säg ingenting åt maken är ni snälla....
 
Så här ser det INTE ut i stugan just nu... nää, för där råder kaos.... Det enda som är sig likt är hörnet där bordet med virkningen står och lamporna... hi hi
 
 
NU till någonting helt annat!!
Kan ni tänka er att jag har fått TVÅ utmärkelser?? Så roligt!! Malin och Annika har förärat mig var sin.... Jag bugar och tackar för ni är mina favoritbloggerskor också!!
 
 
Nu ska jag bolla detta vidare och här är reglerna:
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg
 
Nu skickar jag vidare till
Eva - som jag träffade tack vare bloggandet och som även är min vän i den riktiga världen!
Sara - som jag också har följt i många år via bloggen och i som jag i somras fick äran att träffa, en glad och sprallig tjej!
Emma - dottern som bland annat bloggar om sin lägenhetsrenovering...
Tina - också en fin vän som alltid inspirerar med sina fina bilder och härliga texter.
♥ Skickar vidare till alla er som jag vars bloggar jag läser och gläds åt, ni fantastiska tjejer som gav mig awards:en samt  Frida, Lina, Lisa med flera,  ja, listan kan göras hur lång som helst.... En stor kram vill jag skicka till min vän Margareta - många kramar får du från mig som tack för dina goa kommentarer men mest för att du är du!!
 
Nu ska en trött vardagslycka dricka en kopp te och sedan söka upp sängen. Jag är så trött att jag tror jag kan somna ståendes.... Får ta nya bloggtag imorgon!!
 
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Liza
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

förstår att du är trött efter allt jobb med att packa ihop, rensa, slänga...puh. Hoppas du får en riktigt god natts sömn! Ha en fin vecka, kram!

Postat av: Åse

Vilket jobb ! Grattis till utmärkelsen !

2012-09-24 @ 06:05:40
URL: http://schnauzeraxl.wordpress.com
Postat av: Sara

Åh men vad roligt med en utmärkelse! Jag tackar och bugar allra ödmjukast.

Åh jag gissar att ni har jättemycket fint och mysigt i stugan som jag hoppas jänterna tar reda på, man kan ju inte spara allt själv (synd nog).
Hoppas det går bra med försäljningen nu. Skönt att det blir gjort när man väl bestämt sig.

Äppelkakan såg då VÄLDANS smarrig ut :)

Ha en underbar FÖDELSEDAG kära du!
Kramar i massor.
//Sara

2012-09-24 @ 09:03:38
URL: http://blogg.magnusochselma.se
Postat av: Malin B

Du är verkligen värd alla utmärkelser i världen! =)
Å, spännande med stugan. Ibland går det riktigt snabbt må jag säga. Fast det där plockandet, fixandet och bärandet är jag inte speciellt avundssjuk på... ;) Kul att många grejer får stanna kvar i släkten. Men det brukar bli en del över ändå... För hur gärna man än vill så finns det ju inte hur mycket plats som helst.
Kram!

2012-09-24 @ 23:13:41
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Anonym

Kram tillbaka till dig vännen min:-) Så hoppas jag att det inte tar för mycket kraft och ork att tömma stugan! Ser fram emot hösten och myset som vi ska hinna med nu när allt fix med stugförsäljning snart är över! Sån tur att alla bilder på stugan finns förevigade - för det är fina minnesbilder - du har verkligen uppgraderat den stugan (och gubben din med förståss!)
kraaam/M

2012-09-26 @ 22:08:14
Postat av: Sara

Attans! Skit på en pinne :( Jag som hade skrivit ett svar här hos dig - men det kom inte med. Jaja.. jag är in här och kikar iallafall :)
Och bugar och BOCKAR å det ödmjukaste för UTMÄRKELSEN. Tusen tack SÖTA Elisabeth.
Och din goa blogg förtjänar alla utmärkelser den kan få.
KRAAMAR till dig vännen!
Självklart ska jag blogga om utmärkelsen - till veckan.

//Sara

2012-09-30 @ 19:19:15
URL: http://blogg.magnusochselma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback