Söndagkväll och allt är lugnt....

Vi har haft en så mysig lördag-söndag tillsammans med två av våra barn-barn, stora ock lilla A!

Igår hade vi förberett en liten utflykt. Så när föräldrarna vinkats av så gick vi till bilen där vi redan lastat in matsäck, sittdynor och lite gott. 

Första anhalten, Bondön, där vi kom riktigt nära Vindsnurrorna. Imponerande skapelser! Frågorna var många hur de kunde generera  el. Hur förklarar man det för två smarta killar på fyra och snart åtta år?

Sedan åkte vi till Jävre där vi tittade på Fyren, stort ankare, havet, en runsten som en kompis till oss gjort och åt matsäck! Ja, vi hann kasta stenar från bryggan och balansera farligt nära strandkanten också. Det var ett under att ingen badade...


Sista stället vi besökte var Svensbyliden där killarna fick mata tuppen, se på grisarna och äta glass. Ja, där finns det vatten också.

Så otroligt vacker plats.

Det var inte helt fel att komma hem och äta middag om jag säger så. Sen var de lördagsgodisdags så då gick vi och köpte en massa lösviktsgottor. Sen tittade vi  på film och hade det så lugnt och skönt!

Att bli väckt av sötisarna, lite väl tidigt, gör absolut ingenting! Älskar dessa barn över allt på jorden. Våra fyra barnbarn är verkligen livets efterrätt! 

Nu är det det vi två igen och vi har planterat blommor på innergården tillsammans med våra fina grannar och deras lille son, lite drygt ett år. Nu vila resten av kvällen!

Kraaam!
Liza
Kommentarer
Postat av: Frida

Grabbarna verkade då supernöjda!
Är så skönt att veta att de alltid har det bra när man ska göra nåt vuxet! Jordens bästa mormor och morfar ( och mamma och pappa)- helt klart! ❤️

Svar: Roligt att de vill vara med oss! ❤️
Liza

Postat av: Malin B

Kul med utflykt i trevligt sällskap!

Svar: Ja, de är guld barnbarnen! Man ser världen med nya ögon när de är med!!
Liza

2014-06-09 @ 20:44:38
URL: http://malinbs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback