Härliga dagar framför oss.....

Så är det dags för stora BRÄNNA-UPP-KORV-DAGEN igen!!!

Vi åker ut till stugan imorgon efter jobbet och döttrarna med respektive och småsötisarna kommer när barnen har sovit middag och matväskorna är packade. Emma kommer inte hem förrän 1:a maj - åh, vad vi saknar henne!!

Av tradition så samlas vi alltid i stugan till Valborgsmäss... i år ser det ut som om vädrets makter ska vara med oss och en stor del av tiden ska kunna tillbringas utomhus. Grillarna tänds och vi äter gott (och mycket ) tillsammans och senare på kvällen ska det som sagt brännas upp korv.

Opps, har ju glömt... igår var
Frida och jag på VIP-kväll på "DIN STIL", supernajs inredningsbutik här i Piteå. Lite blev det handlat - men roligast var nog att vi träffade Eva  och hennes dotter och vi surrade på ett bra tag! Alltid KUUUUL att träffas!!! Ja, det som inhandlades får ni se en annan dag.... det ska ut till stugan och jag fotar där när tillfälle ges!
 
Ikväll har vi haft Tjejkväll här i stan och en stor del av kvällen har tillbringats med Frida och Anna , roligt att de vill ha sin gamla mor med sig, och även nu blev det lite handlat. Mina inköp: regnställ och joggingskor. Är så nöjd över mina fynd.. har aldrig ägt ett riktigt fint regn/vindställ förut. Vi hann även fika tillsammans med min lillasyster och mellansyster och hennes dotter!! Snacka om tjejträff - och kul har vi ihop!!

Nu tar jag paus ett par dagar... har ju som ni vet ingen dator ute i stugan... meeen på fredag ska vi ha en lockig liten kille på besök och då kommer vi mest troligt att vara inne i stan.. så då kanske jag hinner med lite bloggande!

Önskar er alla en riktigt skön helg!
KRAM!

image770


Text o foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Stugsaker.....

Fixade en del i stugan under helgen! Det är så kul att förändra även om det bara är pyttelite... och det får inte kosta mycket..
Hade ju tidigare mycket turkos - det är nu utbytt mot rosa toner, det passar bra så här på våren tycker jag. Ljuslyktor och vaser på bilden nedan från Dixie, Cult design och Ikea.
image773

Det är roligast att pyssla inne den här tiden då kvällarna tillbringas inomhus.. snart börjar utelivet och då finns det varken tid eller lust att fixa allt för mycket.
Något som jag nästan har bestämt mig för är att måla det gamla skåpet i sovrummet vitt!! Nu gulnad furu.. så det blir nog en dutt med penseln inom en snar framtid...
image772
Dessutom är det så himla kul att måla... finns väl  väl nästan ingenting som gör så stor förändring på så kort tid som det???

Nu är det dags för middag  - i dag äter vi plättar (tunnpannkakor) sedan blir det fika tillsammans med mellandottan och hennes familj!

Ha en bra måndagkväll!
KRAM!
Text och foto; ©Liza, vardagslycka.blogg.se

En underbar helg....

Fredag eftermiddag åkte vi ut till stugan med fullpackad bil. Det är ju alltid så när det är första övernattningen på gång. Nya - nytvättade sängkläder  och varma täcken, en massa mat och så lite nytt som jag samlat på mig under vintern..

Vi började med att skotta oss fram. Det är samma varje gång, när vi lämnar är det skottat och fint och när vi kommer har snön lyckats lägga sig i gångarna. Men arbetsamme maken satte genast igång med snöskottning och jag piskade madrasser, dammsög och fixade inomhus. Med avbrott för kaffe förstås.......

Helgen har varit lugn, inga måsten, god mat, mycket prat och mycket ro så vi är riktigt utvilade för en gångs skull!
Igår satt vi ute bakom stugväggen och myste i solen... underbart med SOL....
 
Är som nu hemma igen och vi ska äta middag (rester från igår) och fortsätta att ta det lugnt.. imorgon är det arbetsdag igen. Härligt med kort vecka!! Jobbar måndag, tisdag och halva onsdag... sedan är det helg igen!!:D

Ska ut och kolla vad ni har haft för er - men först ska maken få lite datortid.....

image771


Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Målat vitt... åsså lilla Liza...

Underbara FREDAG!!! Ibland önskar jag att det var fredag alla dagar i veckan.... :D

Var på besök hos er igår kväll och upptäckte att kommentera - det kunde jag glömma. Fungerade inte. Var det någon fler som hade problem???

Helgen som var tillbringade jag alldeles ensam *snyft* då maken var på ett viktigt årsmöte... Eftersom att sitta sysslolös inte existerar så tog jag tag i en del målning  här hemma. Inget jätteprojekt men nu i efterhand är jag så nöjd!!! 
image762
HMMM! tänkte ni nu, har hon bara målat en tavelhylla??? 
Nej! Nej! här kommer mera....
image763
OK! Jag hann faktiskt måla en sak till... som borde ha varit gjort för länge sedan..
image764
image765

Det blev så fint och ljust... gillar att måla vitt... men med måtta!! Lagom är bäst, så säger en riktig pitebo!:D Trots det så har jag varit och köpt en målarburk till - vit, nu är det stuggrejs som ligger bra till för att få en dutt av den ljusaste av färger!!
Gillar också vår nya dörrmatta i beige och svart.. blev liksom pricken över i... fattas bara att sätta upp nya tavlor där tygtavlan sitter - Varför det inte blev gjort??? Tja, det fattades rätt sorts krokar, som vanligt....
image769UTMANING:
Till vänster ses "Lilla Liza" dvs jag som liten. Klänningen var av blått linne som mamma, sömmerskan,  hade sytt och broderat. 
 
Nu tar jag helg!
Har fruktansvärda smärtor i ryggen så det blir nog inte så många projekt gjorda men då kan jag ju öva mig på att göra INGENTING istället!! ;=)


Ha en riktigt trevlig helg!
Vi ses på söndag....
KRAM!
Liza


Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se
 

Mellansysters hus.. vardagsrummet...

Idag skiner solen för fullt  och just nu är det över 12 grader varmt.. hoppas nu bara att det fina värdret håller i sig över helgen!

Idag så kommer sista delen av mellansysters hus... och vi är inbjudna i hennes rätt ovanliga VARDAGSRUM  som är fyllt av böcker, nu pratar vi om böcker i tusental, mysiga soffor och härliga detaljer........
image758

image759

Jag tackar min kära syster för att jag har fått visa hennes mysiga hus! Tack syss! Syster-yster tackar er för alla fina kommentarer... vet att hon läst med intresse hela veckan!! För er som inte minns.. så finns hennes fina trädgård att beskåda under kategorin "Trädgård inspiration"!!
Har en idé om lill-syrrans hus och trädgård också, men har inte pratat med henne ännu... vi får se vad som händer!

Imorgon är det fredag! HURRA! och då blir det vitt hemma hos mig.......
 
Har ett sammanträde på gång ikväll också.. tredje denna vecka.. och hoppas hinna på körövningen också!!

Vi ses imorgon!
KRAM!

Kikar in till er senare under kvällen...


Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Mellansysters hus... sovrummet och tv-arbetsrummet..

I dag är det dags för det mysiga sovrummet...
Sänggaveln är gjord av en Billy-hylla som klätts med tyg...
image756

Arbets/tv-rummet.....

image757

Många fina detaljer och härlig växtlighet.. hon har gröna fingrar också!

Imorgon är det dags för en sista titt och då är det vardagsrummet som gäller....

Ikväll ska vi ha styrelsemöte här för br-föreningen så det är bäst att jag går och kollar på citronkakan som gräddas i ugnen och sedan är det middag och koka kaffe och vispa lite grädde  och förbereda penna och papper för här ska skrivas protokoll!

Ha en fortsatt härlig onsdagkväll!
KRAM!
Tittar in till er snare under kvällen.....

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Mellansysters hus... köket...

Idag ska vi kika in i köket....
Syrran gillar att laga mat, baka och fixa och dona i köket och det syns, för här finns gott om kryddor, oljor mm. I lördags när jag var och fotade så var det  citroner och tomater som hon använde som dekoration tills de användes....... Kan avslöja att hon gör världens godaste Pitepalt, detta kan intygas av hela släkten!!!:D Ja, citronerna och tomaterna skulle inte användas till palt.....

image766

image767

Imorgon är det dags för sovrummet och lilla tv/arbetsrummet... två  rum alltså...

Hinner inte med tisdagstema idag då jag ska på ett sammanträde alldeles strax.
Kommer att kika runt till er när jag kommer tillbaka.
Ha en skön tisdagskväll!
KRAM!
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Mellansysters hus... matplatsen...

Fortsätter idag med matplatsen. Där finns en härlig kamin som sprider skön värme kalla vinterdagar. En gammal skåp från vårt föräldrahem, som enligt mamma är från mitten av 1800-talet, en mysigt teak-sideboard från 60-talet som förresten är underdelen till en bokhylla. Här finns massor med läckra detaljer...
MYSIGT!!!!

image753image754
Härligt eller hur?!

Imorgon ska vi besöka köket...

Ha en härlig kväll!
KRAM!
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Mellansysters hus... hallen..

Hej alla härliga bloggers där ute!
Nu har jag äntligen fotat färdigt i mellansyrrans hus, och jag är så glad att få visa upp hennes (och hennes makes) jättemysiga hus.

Jag glömmer aldrig första gången vi var och tittade på huset... man ville vända i dörren. Färgsättningen var helt enkelt horribel och blommig och gryllg och hemsk! Men redan då såg man möjligheterna - och nu är det ett så härligt hus, ljust och luftigt och med massor av hemtrevnad.

Syss har verkligen sinne för att mixa gammalt och nytt på ett alldeles unikt sätt.... inför fotningen har vi inte staylat någonting utat fotat rakt av!!!!
Ska inte surra mera utan låter bilderna tala för sig själva...

image752

Imorgon är det dags för matrummet/matplatsen....

Ha en härlig söndagkväll!
KRAM!
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Lördag.. och det blir vitt....

Hej alla vänner där ute!
Vardagslycka har tillbringat lördagen med att fota syrrans hus (äntligen) och att måla.. vad får ni se senare......
Har suttit i ett par timmar och fixat med bilderna från dagens fotografering - så veckan som kommer blir det hemma-hos-mellansysterbilder i flera dagar!!! :D

Tänkte höra psalmtoppen medans jag målar andra varvet av det som jag målar som ni inte får se nu utan senare, otroligt tjorvig mening blev det!! Men jag blir NÖJD med det jag gör - och det är huvudsaken.

Måste återgå till projekten nu..
Ha en härlig lördagskväll!'image751
Kortet taget ute i stugan förra våren......

KRAM!
Text o foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Helgen närmar sig....

Hoppas på toppenväder i helgen! Det ser ju onekligen lovande ut om vädersiarna på TV håller vad de lovar! Tycker verkligen att vi är värda lite vårväder här uppe nu.....

Är nyss hemkommen från körövning (torsdag kväll) och det var lika kul som vanligt att träffa kompisarna och få brista ut i sång. Glömmer tröttheten och smärtan för en stund och fylls av positiv energi.. skulle behöva sjunga varja dag!:D

Det är  mycket som ska hinnas med den kommande helgen, har en hel hop projekt på gång så jag är rädd att bloggen får vila ett par dagar. Förhoppningsvis så har jag  lite att dela med mig av under nästa vecka......

Måste bara berätta att jag har hittat några "knappar" för att förändra bilder med - har gått mig totalt förbi tidigare!!! Snyggt blev det inte - men KUL!

Så jag passar på att redan nu önska er....
image750
Vi ses snart!
KRAM!
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Tisdagstema: himmel

Bilden tagen för fem minuter sedan från mitt arbetsrumsfönster..
image749

Ha en fortsatt fin Tisdag!
KRAM!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se


Tända ljus i fönster och utomhus....

Ser många tända ljus omkring mig ikväll... alla för lilla Engla och hennes familj!
image748
KRAM!


Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Söndag, pasta och Svenska hjärtan....

Inte blev det Morden i Midsummer eller Svenska hjärtan igår inte. Vi fastnade vid köksbordet efter middagen, som vi åt något sent, och satt och pratade om allt från barn och relationer till politik  maken och jag. Vi är båda engagerade i vad som händer ute i samhället, aktiva men på olika sätt, så nu fick ni veta att vardagslyckan inte bara gillar att möblera, puffa kuddar och shoppa.......!!! :D

Gillar söndagmornar..  äta frukost i lugn och ro, dricka kaffe utan stress, dricka mera kaffe och sedan göra vad som faller en in. 

Dagen har varit ganska så slö och slapp.. vi ligger i varsin soffa och ser....SVENSKA HJÄRTAN! Vilken nostalgitripp. När serien kom så bodde vi i ett kedjehus, ja, vi bodde där till för fem och ett halvt år sedan..  så en del karaktärer ler vi igenkännande åt! För att inte tala om kläder, skor, inredning - kul att se!!

Nu är det dags för middag, kyckling i ugn, pasta och broccoli.....  pastan hos oss förvaras i dessa burkar..
image745
Opps, bilden känns lite suddig, trots att jag har glasögonen på näsan.......

Sedan ska vi fortsätta att se ytterligare ett avsnitt av Svenska hjärtan...
sedan tar sporten vid och jag ska ut surfa och se vad ni har haft för er i helgen!
image746

Ljuslyktan brinner för lilla Engla..
KRAM!
Liza


text och foto: ©vardagslycka.blogg.se

Kalaslördag.....

Idag fyller maken år! Så vi har haft kalas hela dagen. Nära och kära har varit här grattat omgåtts. Började klockan nio imorse med att göra två grytor med Chili con carne (något vi inte äter ofta nu för tiden) men som min mamma och "ba´na önskat sig. Bakade två sockerkakor och gjorde tårta. Var klar med allt till klockan tolv då vi hade öppet hus... OBS! Älskad make fyllder inte jämna år - men är verkligen värd att firas som den snälle och omtänksamma make, pappa och morfar han är!! GRATTIS!

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och äta gott, se Morden i midsummer och eventuellt om vi orkar: SVENSKA HJÄRTAN, födelsedagspresent som barnen gav sin far... uppskattas lika mycket av den ömma modern, dvs. moi!

Brukar ju alltid ge er en blomma till helgen... idag blir det istället en bukett med ljus......

image744

KRAAAAAAAAAAAAAM!

Text och bild: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

"Ledig" torsdag......

Tack för era snälla kommentarer angående min budget-budget omgörning av gästrummet!

Har varit ledig idag.. eller ledig och ledig .. har varit med min mor till STORA SJUKHUSET för kontroll. Allt är bra med hennes hjärta :D och naturligtvis hann vi med en fika i Cafeterian. Skönt att veta att allt fungerar som det ska!

Åkte förbi äldsta dottern och drack kaffe på vägen hem från mamma, lille I är så charmig och  satt och flörtade med mormor, sin mamma och moster Emma! Mysig grabb det där! Lilla A sov så henne hann jag inte träffa.

Nu är  20:e avsnittet av Morden i midsummer inhandlat, så helgen är räddad. Gillar verkligen engelska kriminalserier - det är tempot som passar mig. En sak är säker att till Midsummer County (om det fanns irl) skulle jag aldrig våga flytta, befolkningen är säkert halverad vid det här laget skulle jag tro med alla mord som sker där!:D

Nu är det dags att dricka en kopp te och umgås med Emma en stund. Dear husband kollar förstås på hockey ikväll! (Kan meddela att jag ligger på plus efter förra inlägget)!!!!!!

Mina gamla nalle och mitt lejon som jag fick när jag var pytteliten... 1 år.. har fått plats i smala hyllan i gästrummet.
Min fråga till är;  Har ni kvar någon gamma kär leksak??? Skulle vara roligt att se dem!!

image743

Nu är jag inte riktigt säker på stavningen av Stuiff?? Texten på knappen i örat är så liten att skumögda jag inte kan läsa hur det  egentligen stavas!:D

Ha en riktigt skön kväll och mysig fredag!
KRAM!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Vardagslycka.... är att ha städat klart!!!

Nu har jag städat klart! Tid har det tagit - men som Martin Timell säger "det här blev bra"!!
Skämt å sido, just nu känns det så himla bra att ha gjort bort vårstädningen. Inglasningen har på grund av att det har snöat och att det är lite för kallt inte gjorts.. med det hinns ju med - det är inte balkongväder riktigt än.
Härlig är doften av såpa och "nystädad" - har förut alltid städat med Ajax - men numera är det såpa som går och gäller.... har blivit miljömedveten....

Apropå förra inlägget.. självklart är maken det BÄSTA som finns i mitt hem!!  (Hoppas att han läser det här.. borde ge en massa +-poäng!) :D Han hade minsann kollat era kommentarer och tyckte att det fanns mång kloka kvinnor därute som forstod vad som egentligen är bäst.....

Igår fixade jag gästrummet/Emmas rum som varit sorgligt eftersatt ett bra tag nu. Orken har liksom inte funnits....
image741
Jag tog helt enkelt och bar ut alla grejor och alla småmöbler och städade ordentligt först. Eftersom allting i rummet är ljust grått och vitt så kändes det som om det var dags att göra en det lite "varmare" - men det fick inte kosta mer än 200 kronor.  (Det är faktiskt ganska kul att bestämma sig för en summa och se om det vad man kan göra för det)!
Emma flyttar in i egen lägenhet i sommar och då tar hon sängen, bokyllan och fåtöljen med sig, så då får vi inreda igen... har fått ett par ideér.. skulle vilja undvika att behöva köpa en bäddsoffa utan ha ett mysigare alternativ. Mer om det när det närmar sig, det kommer säkert spånas ganska friskt här innan det blir dags.....
Åter till ämnet.....
Köpte kuddar på Hemtex, 50 och 70%, så jag hamnade under 150 kronor för fem kuddar ordinarie pris skulle ha blivit nästan 400 kronor!!! :D *Det kallar jag fynd* Inhandlade också ett underlägg (från Dixie) till lilla runda bordet på butiken Din stil för 49 kronor!
Annars användes det som redan fanns här hemma.....image742

Nu känns gästrummet rent och fräscht igen och mycket vårigare! Maken tyckte också att det blev ett härligt rum igen..... han är ju den som är där mest och tittar på sporten... jag håller oftast till i vardagsrummet och tittar på annat! Men nu vete sjutton om inte jag ska överta "lill-rummet".... får tänka på det!!

Nu ska jag ut och se vad ni har haft för er...
Vi ses!
KRAM!
Text och foto: © Liza, vardagslycka.blogg.se

Pest och bäst....

Hej alla mina bloggvänner!
Vill börja med att tacka för alla snälla kommentarer ni lämnat i förra inlägget! TUSEN TACK! och kul att så många nya vänner har gett sig tillkänna - besöker er som har egna bloggar så snart jag kan!!!

Det rullar runt en utmaning har i cyberspace angående vad man gillar mest i sitt hem respektive vad man ogillar!! Bestämde mig för att haka på och skickar utmaningen vidare till alla som vill delta... ingen nämnd och ingen glömd.:D
Har funderat mycket på vad som är pest och bäst i mitt hem. Pest gick hur fort som helst att bestämma sig för, valet stod mellan två onda ting, badrumsgolvet och detta som vann när jag tänkt ca 2 sekunder! Ibland tänker jag fort..

image741

Nämligen vår buckliga, råpiga, jättelånga diskbänk..

När det gällde den andra kategorin, bäst, blev det mycket svårare - för det mesta i mitt hem tycker jag om. OK, det finns nog en hel del som bara tolereras för att tid och pengar inte finns för att ågärda dem just nu, då det är rätt stora projekt. Till exempel nytt golv och tapeter mm i arbetsrummet, och badrumsrenoveringar. För nu får det vänta, våren kommer väl snart till slut även hit i norr och då är det så mycket annat vi vill göra.
Åter till ämnet... efter en lång stunds funderande kom jag fram till två saker som verkligen gillas (lite fusk jag vet)!!! Det som är bäst är att det är öppet mellan kök och vardagsrum, en del andra bloggare har kommit fram till samma sak, men faktum är att det var en mycket avgörande faktor när vi bestämde oss för att köpa just denna lägenhet.
Det andra är våra jättesköna soffor som är så mysiga att krypa upp i......

image739
image740

Som sagt alla som vill delta i "utmaningen" DELTAR!!

Nu ska jag brygga lite the och krypa upp i soffan, ta det lugnt och bläddra i mina nya  tidningar.. OPPPS! hör att maken redan satt på vattnet.. ibland läser han mina tanker den mannen. Kan det bero på att vi har varit tillsammans så länge????

Ha det nu så bra - så syns vi snart igen!
KRAM!
Ps. glömde... jag ska ut på en besöksrunda hos er också för att se vad ni har haft för er denna härlig måndag!
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Lördagseftermiddag....

Hej på er!
Helgen rullar på i lagom takt vilket jag tycker är så skönt.
Igår  åt vi någonting otroligt gott nämligen Japanska kotletter!!! Gott, gott, gott!! Receptet har jag fått av en arbetskamrat och det överträffade alla mina förväntningar.... Lätt att göra - när allt är förberett så är det nästan klart..

image736

Här kommer receptet:
Marinad:
1 dl olja
2 msk kinesisk soja
1 finhackad gul lök
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 krossade vitlöksklyftor
1 msk vinäger ( det hade jag inte hemma så jag tog saften av en halv citron istället)

Blanda  alla ingredienser till marianden

Lägg kotletterna (jag tog skinkstek istället som skars i skivor) i  en smord ungssäker form och häll marinaden över.  Låt stå ett par timmar och vänd köttet då och då.

Ställ in formen i 225 gr varm ugn ca 30-35 minuter. KLART!!!!

Servera med ris eller klyftpotatis och grönsaker.

Idag har mina syrror, mamma och jag varit ut på restaurang och ätit. Vi har firat lill-syrran (som fyllde år i december) i efterskott. Vi började för många år sedan att bjuda ut varandra på middag istället för att uppvakta med "paket". Det blir som ett kinderägg..  en tur i stans affärer, mat och jättetrevlig samvaro.. Kan det bli bättre???

Nu ska jag fortsätta att njuta av ledigheten!
KRAM!
image737

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Bästa dagen på hela veckan...

.....så är det fredag igen och det är nog bästa dagen på hela veckan. En hel lång helg ligger framför oss! En del är inplanerat men mycket av helgen är  vi helt utan planer så det är fritt fram för spontana aktiviteter. Ett stugbesök blir det  nog om vädret tillåter (spontant) och en middag på "lokal" (är inplanerad) med mina systrar och mamma.

Käre maken har visst tänkt tvätta bilen, och tro mig det behövs då den inte längre är röd utan grå av all smuts som attackerar den från vägarna.

Ikväll (läs fredag) blir det något gott att äta och dricka - vad har jag inte bestämt ännu, men det finns en hel del recept som jag inte har lagat ännu som ni har tipsat om. Ska kanske till och med laga efterrätt??? Det var längesedan. När jag var barn så åt vi alltid efterrätt efter söndasmiddagen, och när barnen bodde hemma så gjorde vi det också....men nu när vi "bara" är två blir det allt mer sällan. Har nog blivit lat på gamla dar!!!:D

Tänkte spontant (det är mycket spontant här idag) att jag under helgen skulle delta i utmaningen Pest och Bäst. Men för det måste jag fota. Pestobjektet är solklart men bästobjektet blir lite svårare... får fundera på det lite grann! Sedan om tillfälle ges så får nog mellansyster ett besök så att nya fina foton tagna i dagsljus kan visas här på bloggen.....

Nu är klockan som vanligt alldeles för mycket och på jobbet förväntas att en pigg och glad Liza utför ett gediget arbete imorgon... men det går lättare om jag sovit några timmar först!

image735

KRAM!
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Snart är det dax....

Hej på er!
Ska skynda ner i tvättstugan och hämta upp tvätten alldeles strax så det blir ett kort inlägg idag!

Tänker inte tjata mer om städning määääään... jag har nyss sett "Rent hus" på tv:n och som alltid ställer jag frågan till mig själv, VARFÖR SITTER JAG OCH TITTAR?? Tycker det är ett så sorgligt program så det enda jag kan komma på är att det är städgenen i mig som får näring därifrån att fortsätta att städa här hemma. Håller på att känna att det ska vara klart nu.. har ju bara liiiite kvar!

Snart är det dax att börja tillbringa helgerna ute i stugan - det är avkoppling. Så fort jag kommer dit går jag in i ett annat tempo - det är så tyst och rofyllt där ute. Projekten får ta lång tid, det är helt OK och ibland kan vi till och med göra ingenting!!!

Tänkte ni skulle få se hur vi hade det i Påskas... fast det blir bara en liten glutt...
image734

Nu ropar tvätten på mig - ska gå iväg och rädda den, bäddar rent och sedan är det väl dags att lägga sig på sitt rosenöra och sova!

KRAM!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Vardagslyckan på gott humör.. och tisdagstema....

Hej alla mina härliga bloggvänner!
Återvänder nu från min (o)frivilliga bloggpaus!
Som ni vet så  vägrade min kamera att släppa ifrån sig bilderna... frustrerande och irriterande... men nu har jag blivit med kortläsare så problemet är löst!! Alltså var det fel på min kamera och det blev billigare att köpa en kortläsare än att laga kameran --- så valet var enkelt!!!:=D

Börjar med dagens tisdagstema... LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG............
image732

Imponerande vad vatten och kyla kan skapa - ett riktigt konstverk.

Annars så är det trist att inte få visa mina påskkort för er.. men det känns lite överspelat så jag får väl spara dem till nästa PÅSK!

Storstädning pågår hos mig.. alla köksskåp och lådor är nu skinande rena på både in och utsida, alla fönster utom sovrummet, badrummet och balkongen är klara och dammtorkning och golvrengöring är på gång. Det känns så skönt! Snart är det ordning och reda hos mig igen.....
image733

Önskar er alla en riktigt
TREVLIG TISDAGSKVÄLL OCH EN SKÖN ONSDAG!
JÄTTEKRAM!!!!!
från mig!
Text och FOTO (som funkar): ©Liza, vardagslycka.blogg.se