"Ledig" torsdag......

Tack för era snälla kommentarer angående min budget-budget omgörning av gästrummet!

Har varit ledig idag.. eller ledig och ledig .. har varit med min mor till STORA SJUKHUSET för kontroll. Allt är bra med hennes hjärta :D och naturligtvis hann vi med en fika i Cafeterian. Skönt att veta att allt fungerar som det ska!

Åkte förbi äldsta dottern och drack kaffe på vägen hem från mamma, lille I är så charmig och  satt och flörtade med mormor, sin mamma och moster Emma! Mysig grabb det där! Lilla A sov så henne hann jag inte träffa.

Nu är  20:e avsnittet av Morden i midsummer inhandlat, så helgen är räddad. Gillar verkligen engelska kriminalserier - det är tempot som passar mig. En sak är säker att till Midsummer County (om det fanns irl) skulle jag aldrig våga flytta, befolkningen är säkert halverad vid det här laget skulle jag tro med alla mord som sker där!:D

Nu är det dags att dricka en kopp te och umgås med Emma en stund. Dear husband kollar förstås på hockey ikväll! (Kan meddela att jag ligger på plus efter förra inlägget)!!!!!!

Mina gamla nalle och mitt lejon som jag fick när jag var pytteliten... 1 år.. har fått plats i smala hyllan i gästrummet.
Min fråga till är;  Har ni kvar någon gamma kär leksak??? Skulle vara roligt att se dem!!

image743

Nu är jag inte riktigt säker på stavningen av Stuiff?? Texten på knappen i örat är så liten att skumögda jag inte kan läsa hur det  egentligen stavas!:D

Ha en riktigt skön kväll och mysig fredag!
KRAM!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Anne

Så charmiga! jag har också kvar mina gamla leksaker. Den jag gillar mest är min nalle som ä väldigt sliten nu, men som funnits hos mig så länge. Hoppas att han håller tills jag blir riktigt gammal. Trevlig kväll! :)

Postat av: Maria

Hej!
Jag har kvar någon leksak, men inte lika gamla som dina =) Jag är toknostalgisk och älskar gamla leksaker, både egna och andra som jag hittar på tex loppisar. Har för mig att det heter Steiff, det där leksaksmärket, men är inte riktigt säker..men det måste man ju kunna googla på...jag ska kolla...

2008-04-11 @ 06:36:52
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Maria

Hej igen! Nu har jag googlat...Steiff var det...Ha en bra dag!!

2008-04-11 @ 06:37:50
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Livet i byn

Vilken underbar gammal nalle. Min syrra hade en liknande som jag aldrig fick låna som liten...

~Livet i byn

2008-04-11 @ 06:42:54
URL: http://livetibyn.blogg.se
Postat av: tina

Fin nalle,hade själv en liknande men mörkbrun=)

Önskar dej en trevlig helg!

kram/tina

2008-04-11 @ 09:22:44
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Sofie

Vilket sött lejon och nalle :) Roligt att de har hängt med! Jag har kvar min gamla nalle också, som en gång i världen var fluffig och vit. Nu är han grå och mager. Han har släpats längs många markytor, då jag aldrig gick någonstans utan min nalle när jag var liten.

Ha en fin dag! :)
Kramar, Sofie

2008-04-11 @ 09:27:29
URL: http://syssla.blogg.se
Postat av: Susihus

Så söta! Jättefint du har gjort i gästrummet. Ha en skön helg! Kram

2008-04-11 @ 10:54:05
URL: http://susihus.blogg.se
Postat av: MO

Nej du, tyvärr har jag en mamma som är totalt onostalgisk när det gäller spara på gamla saker...Hon har nog slängt det mesta...Har kvar min gamla dockvagn som nu (efter att dottern med haft den) har blivit lite sjaskig...Kan titta på gamla foton ibland o se så snygga kläder som hon haft, så frågar jag...var har du den...o den har jag slängt svarar
hon...lite synd. Ha en fin helg, kram

2008-04-11 @ 15:02:06
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: K

go´kväll! jo jag har faktiskt kvar flera saker sedan jag var barn, nu är ju inte det sååå länge sen=) , så de är ju inte såå gamla=) mina barn leker med flera av dem bla min dockvagn årsmodell
-79 , och det är kul.
Ska ta och slå mig ner i tvsoffan och mysa, ha en bra helg!

2008-04-11 @ 20:07:23
URL: http://husetpabacken.blogg.se
Postat av: Malinbayard

Jag har nallen kvar som jag fick i 1-årspresent.
Den sitter brevid min säng. =)
En morgon när jag bäddade tittade jag på den och talade om för den att den kunde få vara "bloggtema" någon dag när det var tomt på idéer. Nu kan det ju bli mycket snart, nu när jag har någon som vill se den menar jag.

Skönt att allt var bra med din mamma och härligt att få trevligt umgänge.
Ha en trevlig helg.

2008-04-11 @ 22:45:26
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Vicke

Ville bara önska dig Trevlig helg!
Kram

2008-04-11 @ 22:56:47
URL: http://www.vickes.blogg.se
Postat av: Anonym

God morgon!
Jag kan inte fatta hur fint det blev i ditt gästrum. Med så enkla medel. Själv har jag ett kontor som ska totalrenoveras , så billigt så möjligt såklart! Vita tapeter,vita möbler o vita o pastellrosa detaljer. Vad tror du? nåt tips, bilder?
MVH Linda J.

2008-04-12 @ 09:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback