Vilken helg!!!!....

Gospelkonserten i fredags gick superbra! Piteå Summergames likaså! Nu har tröttheten satt in och helst skulle jag vilja sova ett par dygn... eller i alla fall ha semester.  Men här jobbas det ett par veckor till!

Uppdateringen av bloggen blir mycket sporadisk ett tag framöver - men visa mig och hälsa på det ska jag göra då och då. Kommer att samla material till många "saftiga" inlägg närmare hösten! (tror att det är många som gör likadant)!!!:D

Fortsätter med sommarbilder från älsklingsstället.....Ha det så gott mina kära vänner!
Återkommer så snart jag kan!
KRAM!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Ett kort inlägg före helgen....

Kunde inte hålla mig - från bloggen alltså!  Sista inlägget för helgen kommer här!

*Fullt upp med förberedelser inför konserten på fredag! Tack vare att jag har en kaka i långpannan (jo, vi bakar allt fika själva till pausen) och den måste svalna innan jag skär den så hinner jag sitta vid datorn några minuter. Innan nästa omgång åker in i ugnen.....

*Piteå Summergames börjar imorgon! Spännande och roligt!

Men eftersom jag inte kommer att visa mig här på ett par dagar så lägger jag in ett par färska bilder från stugan och

Önskar er en fortsatt härlig vecka!
Kanske syns vi på PSG eller konserten!KRAM!
Liza

Ps. Tryckte visst på någon knapp så jag fick ett annat utseende på bloggen - det var ínte meningen! Shit också! Får fixa med det efter helgen!
KRAM igen!


Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Här igen....

...efter en härlig midsommarhelg.
Vi firade midsommarafton tillsammans med döttrarna, svärsönerna , barnbarnen och lille A:s farmor. Traditionsenlig sillunch med tillhörande efterrätt, klädde midsommarstången, dansade små grodor och en gick supernice tipsrunda som äldsta dottern och hennes man fixat.
Vi grillade och åt en massa gott på kvällen och surrade och skrattade. Emma som fyllde 21 år (igår) firades förstås med jordgubbstårta och presenter!!

HÄRLIG MIDSOMMARAFTON! Lite regn trillade ner från himlen - men vad gör det när humöret är på topp???!!!!

Midsommardagen fixade vi på tomten, förbättrade jorden i rabatterna och maken byggde ett vindskydd till mina blommor (det gjorde han medan jag vilade min ömma rygg - gulligt!!) ... glömde förstås att ta en bild.. men det kommer så småningom.   Över huvud taget en härligt solig och mysig lördag!

Söndag kom två av barnbarnen med tillhörande pappa ut till oss (den ömma modern jobbade) så vi fick rå om dem en liten stund.

Idag - jobb igen och det har regnat hela eftermiddagen. Käre maken är på ett möte som ser ut att dra ut på tiden rejält så det blir nog att sova hemma ikväll. Vi kommer hur som helst tillbringa mycket tid i stan för nu är det dags för Piteå Summergames och eftersom hela familjen är engagerad hela helgen så är det enklast att vara hemmavid.  Det är alltid lika roligt när turneringen drar igång!

Fredag kväll har "min" kör konsert i Öjeby kyrka, Joyful Noice - gospelns historia - ska bli så kul!!

Kommer nog att vara rätt så osynlig på bloggen under veckan... men kikar in till er så snart det blir en sekund över! Jag vet att jag lovat visa resultatet av vår små projekt - men den som väntar på något gott.....

Ha en härlig vecka!
Sköt om er!
KRAM!
Liza
Text och foto: ©Liza, vardagsycka.blogg.se

Midsommar....

KRAM!
Liza
Bild och text:©Liza, vardagslycka.blogg.se

Sköna stunder....

Solen lyser upp hela lägenheten ikväll och och för bara en stund sedan var det 21,5 grader varmt. Jag saknar stugan och den känsla av ro  som jag får av att sitta på stugbron, dricka en kopp te och lyssna till tystnaden som bryts av vågornas kluckande mot stranden och fåglarnas sång.... (ja, också ljudet av vedkapar, gräsklippare, motorbåtar mm)

Jag går ofta runt och tittar till mina blommor. Än har inte så mycket kommit upp ur jorden av perennaväxterna men den otroligt vackra daggkåpan har fångat nattens regndroppar i bladen...

 

vallmon  vajar i vinden och har flyttat sig till nya platser i år...... växer till och med i grusgången...Och den nästan genomskinligt vita....

Jag trivs hur bra som helst hemma i stan också.. men saknar mina blommor och lugnet. Hoppas nu bara att det får vara någorlunda bra väder på midsommarafton. Tror att det är mera tradition att det regnar och är kallt än varmt och soligt denna dag! 

Nu ska jag brygga en kopp te och sätta mig på balkongen njuta av "utsikten" :D och sedan är det dags att stänga de gröna för natten... snart ringer väckarklockan......

Sommaren är härlig!!!
KRAM!

Ps. kom just på att det här är det mest "romantiska" inlägg jag har skrivit på länge.... Måste bero på solen....
KRAM igen!!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Söndagkväll.....

Hej mina bloggvänner!
Kommer med en kort uppdatering...
*Mår bra och njuter av livet och det vackra vädret
*Pysslar med blommorna ute i stugan
*Kaminprojektet går framåt
*Hade härligaste grillfesten tillsammans med min mamma, systrarna, svågern och lille O i går....
*Det är alldeles för mycket fotboll på TV!!!
*Härligt att det är sommar!!!!!
Hälsar på hos er alldeles strax!!!


Ha en fortsatt härlig söndagkväll!!
KRAM!
LizaText och bild ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Så det kan bli....

Hej mina härliga bloggkompisar!
Det blev visst en ofrivillig paus.. Varför??Jo, jag har inte kommit in på blogg.se på ett par dagar. Vet inte varför - och då tiden är knapp för bloggande just nu så bara blev det så!!! Igår när jag fick en pyttestund över så kom jag inte in på någon av era bloggar...  så jag har massor att läsa ikapp!!:D Det ska bli kul att se vad ni har haft för er!!

Här knallar det på som vanligt. Vi tillbringar mycket tid i stugan och resten av tiden tillbringas i stort sett på jobbet! Sen är det ju fotboll vareviga kväll, plantor som förhoppningsvis ska komma ner i jorden och en hel del som ska fotograferas!

Kommer med en längre uppdatering efter helgen - så till dess så fortsätter jag min 
Vi ses nästa vecka!
KRAM!

Foto och text: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Kaminen är på plats....

Hej alla glada bloggvänner!♥

Tra la la la la - jag är så glad!! KAMINEN ÄR PÅ PLATS!! Nu återstår bara att måla den och stosen på taket så kan vi börja elda!!

I helgen blir det storstädning av stugan, målning av kaminen och en hel del "stajling"! Så kort kommer efter helgen om allt går som planerat. :D.......fast jag kan inte avhåll mig längre från att visa några sköna "things" som ska på plats och en glutt av hur kaminen ser ut just nu.. eller rättare sagt igår kväll!!Som sagt mycket är på gång.. och vi längtar efter att få ordning inne i stugan... för nu vill vi ju helst vara ute så mycket som möjligt och plantera sommarväxterna, olja in altanen och trädgårdsmöbler mm!

Men tro nu bara inte att vi bara "jobbar". Nej! Att njuta av en kopp kaffe och utsikten, lukta på blommorna (lite Ferdinandvarning känner jag) och umgås med nära och kära är det bästa på hela sommaren.

Emma och hennes pojkvän har just varit hit och lånat bilen.. IKEA-resa... gissa om jag hade en lista iordning.. lite kan hon ju shoppa åt sin gamla mamma tycker jag!!:D
Den här listan fick hon med sig:

Skulle vara toppen om detta fanns.....

Nu ska jag gå och sätta på kaffepannan, sedan blir det vila av ryggen ett tag - är hemma från jobbet pga ryggproblemen/smärtorna - så jag står och bloggar...

Ha en alldeles underbar sommardag - njut av det vackra, varma vädret!!
Så  vill jag redan nu önska er en
TREVLIG HELG!
KRAM!

Text och foto:©Liza, vardagslycka.blogg.se

Snabbt....

Hej kompisarna!
Här är det fullt upp!! Men jag känner ändå att ett kort inlägg är på sin plats...

Kamininstallation pågår ute i stugan.. väntar bara på att det ska bli klart. Var ut i söndags i det underbara sommarvädret och kikade. Upptäckte att det var dags att "snöra" upp mina humle - de växer så att det knakar. Så det fick jag iaf gjort.
Hoppas på flytt till helgen - den som lever får se!!

Hann på loppis i lördags... fyndade en vägghållare i förzinkad plåt och två stycken Cultkrukor på "bricka"... Kul och mycket folk i omlopp!!

Lördag kväll tillbringades tillsammans med systrar, döttrar och systerdotter. Är nog en av de roligast fester jag har varit på, "vacker" musik framfördes blockflöjt av syrran (hon spelade vackrare och vackrare ju senare kvällen led) medan systerdottern deklamerade många fina dikter! Ja, dikterna var skrivna av syster och hennes dotter..... vansinnigt roliga poetiska!  Mycket gott att äta och dricka blev det också... åsså massor med prat och skratt!
Sänder ett stort TACK! till er båda!!

Har inte hunnit med att fotografera så mycket senaste tiden så det blir bilder från förra sommaren tagna ute på favvostället......Ha en riktigt härlig vecka!
Jag återkommer så snart jag kan med en uppdatering av  allt som pågår......
KRAM!


Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se