Alla helgons helg...

Vardagslyckan är alldeles för gammal för Halloween-firande, det fanns inte "på min tid" och har därför har det inte blivit någon tradition. Däremot Alla helgons helg! Varje år åker vi och tänder ljus för "de som fattas oss" denna helg. Det är underbart vackert på  kyrkogårdarna med alla tända ljus och smyckade gravar.  Men jag måste nog erkänna att jag ofta tänder ett ljus här hemma för min far, svärfar, mormor och alla andra som inte längre finns här på jorden.

Men nog påverkas man ändå av "nymodigheterna"... köpte idag ett par prydnaspumpor och gjorde ett nytt arrangemang på balkongen. Har köpt godis - om något barn mot förmodan ringer på vår dörr så slipper jag bus, och ni kan ju själva räkna ut vad som händer med det godis som blir kvar........

Hur som helst är vi väl förberedda inför helgen. Det är så skönt att veta att det är nystädat och att helghandlingen är gjord. Vi kan bara njuta av att det är HELG och ta det lugnt! Sköööööööööönt!


Jag är också så glad och stolt över att ha fått en utmärkelse av bloggvännen
Malin som gett mig denna:
och allra gladast är jag över hennes motivering: "Vardagslycka, harmoni som sprids likt värmen i ljusen".
TACK käraste bloggvännen Malin! Du värmer mitt hjärta och förgyller min dag med dina härliga inlägg och omtänksamma och roligt kommentarer!!!
Nu är det meningen att jag ska skicka vidare denna utmärkelse till 7 av mina favoritbloggare... men denna gång väljer jag att skicka den till alla som är mina bloggvänner och alla ni som besöker min blogg! Tack för att ni finns!

Det är dags för mig att avrunda.. ska ta helgledigt och umgås med nära och kära. Vi ska också gå på en Jubiléeumsmiddag (vet inte vad jag ska ha på mig, har ni hört det förr??) och njuta av helgledigheten!

Till alla mina vänner önskar jag att ni får en riktigt

KRAAAAAAAAAAAAAM!
Liza
*****************************************************************************
Text och suddigt foto: ©liza, vardagslycka.blogg.se

Allt är bara bra....

Vill bara berätta att allt är bra! Är bara lite trött då jag har börjat arbeta som vanligt igen och ryggen protesterar litegrann. Som tur är så är det hanterbart, men jag är mycket beroende av att vila lite extra!!

Hälsar på er men har inte kommenterat hos alla.. men tro mig jag håller råkoll på vad ni gör! :D

Tyvärr så har jag inte hunnit fota i arbetsrummet ännu.. men det är på gång!!!

Min nya ljuslykta från Cult desig.. som kan bli blomkruka och vas om man tröttnar.... Inköpt för presentkortet jag fick av mina nära och kära när jag fyllde år!!!

Som vanligt år det lätta att  göra finurliga/vackra kombinationer som gör det hela lite mer personligt!
Funderar på att köpa den svarta krukan också... men gillar denna kombination med den vita Graciliskrukan...
Säger det igen... jag är en riktig "Cult-galning"!!!!

Vill skicka ett TACK till min kompis M som jag lunchat med idag! Tusen tack för pratstunden med både allvar och många skratt!! Skickar en  extra KRAM till dig!!

Nu är det dags för en kopp te - och sedan sussa!!
Vi syns snart igen!
KRAM!
Liza
************************************************************************************
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Söndag eftermiddag..

Det är så tyst här när barnbarnen har åkt hem till sina föräldrar. Igår hade vi som utlovat myskväll med godis och legobygge. Prinsessans somnade vid halv åtta och prinsen ville gå och lägga sig vid nio - då var han helt slut. Natten har varit si så  där... prinsessan har vaknat vid ett flertal tillfällen men vad gör det vi får sova inatt så det ordnar sig.

Vi har hälsat på min mor idag också - hon är inte så pigg för närvarande men vi hoppas att hon ska må bättre snart. Maken och jag har också hunnit ut till stugan och kollat att allt är OK! Skönt att ha lite koll, men jag är glad att vi bor som vi bor under hösten och vintern för det är både kallt och ruggigt där ute nu. Men under våren och sommaren är det paradiset.... :D

Annars så är det inget som händer här hemma - vi ska bara ta det lugnt resten av eftermiddagen och kvällen. Vet inte varför jag slängde in denna bild...  men den säger rätt mycket om min stil här hemma........


Imorgon ska jag försöka ta några foton av arbetsrummet.... har fixat lite där.... alltså jättelite......

Ha en fortsatt skön söndageftermiddag och kväll!

KRAM!
Liza
**********************************************************
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Nu har jag bestämt mig....

Börjar med att TACKa för alla snälla kommentarer jag har fått på senaste tiden!! KUUUUUL! En sak är säker, jag är inte ensam som längtar efter ADVENT och JULEN utan det finns massor med "julgalningar" där ute - vi kanske ska bilda en klubb??!! :D Anledningen till de många kommentarerna gjorde bloggkompisen Malin  mig uppmärksam på... jag fanns på första sidan på blogg.se - det hade jag inte sett !! Tack Malin!!

Nu är JULGARDINEN beställd. Den färgställning som jag vill ha fanns inte hemma i butiken - men de har beställt hem den!! Längtar till den kommer så att jag får sy gardinkappan i god tid och inte behöver jäkta!! Nyfikna på vilken det blev???
JO, DENNA....


Tycker så mycket om tyget.. har den i vitt/vitt i köket nu... men till jul blir denna perfekt!!

Annars så rullar livet på. Hade "date" med sjukgymnasten för någon dag sedan och fick börja träna lite lätt - så himla roligt! Har fått ett program som kan bli kanon, och har faktiskt lite träningsvärk idag... i armarna!!! :D

Ikväll ska vi ta hand om två av våra barn-barn, "vi ska mysa" som lille I sa!! Så vi ska gå och handla lördagsgodis tillsammans när de kommer. Så blir det mys och förhoppningsvis ska de små liven sova gott också. PrinsenI ska få äran att bli den förste som övernattar i vår nya bäddsoffa!!

Tände som många andra ett ljus igår kväll för Caroline och hennes familj, men även för "50-åringens" familj och alla andra som behöver veta att det finns många som tänker på dem, kanske kan det skänka lite tröst i sorgen.

Önskar er alla en fortsatt..



♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥*♥♥♥
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Mairo in my heart...

Jodå, det blir Mairo som vinner.. ska på tygaffären och bestämma mig i veckan för vilken av det två färgställningarna som ska få pryda mitt köksfönster under ljuvliga advent och julhelgen!! Funderar på att go wild and crazy och köpa rosa/röd!!!!

HÄMTADE ett EFTERLÄNGTAT PAKET med posten från
Magnus och Selma, är helnöjd med leveransen....


Det är Zazzi med den inspirerande bloggen katter och pasta som startat webbutiken - där finns massor med fina saker till humana priser!!!  Kika in där vet ja´!!

Zinklådan ovan är perfekt att förvara mina värmeljus.. den sväljer lätt 200 stycken!! Beställde även en krona med fat.. men den är inte dekorerad så den får ni se när det är klar och på plats.

Nu är det dags att krypa till kojs.. sitter och dricker mitt kvällste framför datorn.. Yogite med ingfära i.. Gott och nyttigt!!

Har tid med sjukgymnasten imorgon.. ska söka fram träningskläderna sedan är det bara att köra igång!!!
Syns snart igen!
KRAAAAAAAAAAAAAAM!
Liza
***********************************************************************
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Förberedelser....

Åh, jag skäms nästan för att skriva detta: JAG LÄNGTAR TILL ADVENT!! 
Har suttit  och kollat en massa bloggar och  julbilder från ifjol... oj, så mycket fint och så mycket inspiration jag har fått. Bättre än den bästa av inredningstidningar kan ge. Det är ju så vackra, hemtrevliga och riktiga hem som visas!!

I år ska jag ha en ny gardin i köket till jul Har haft samma i 6 år.. nu är det dags att förändra. Det är bara så svårt att välja.. Har favoriter...


Speciellt den röda och röd/rosa från Mairo....  få se vad det blir i slutändan.... (bilder från diverse hemsidor och katalogsidor)


Har för övrigt haft en mysig helg! Fredag ett besök på Kupan.. inget inköp! Ett besök på MIO... inget inköp! God middag med maken och sedan startade vi synten och spelade och sjöng en stund (kul men inte lätt med dunderförkylning)... lyssnade sedan på musik.. stickade Prinsessans tröja klar.....

Lördag; utvärderings och planeringsdag inför Piteå Summergames 20-års jubileum 2009. Thomas Ravelli var och höll inspirationsföreläsning för oss - mycket kul och bra! Som bonus kom under dagen beskedet att Piteå IF:s damer har gått upp i allsvenskan! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!
På aftonen middag och sedan hem och kolla på Dansbandsutmaningen!! Började sticka en tröja till min mans systersons dotter.....

Söndag; Fixat lite i arbetsrummet, stickat, besök av äldsta dottern med familj, vilat, och nu sitter jag vid bloggen!!

Kommer snart att sluta de gröna - jobb väntar imorgon samt ett besök hos sjukgymnasten!! och kanske en fika och pratstund med Emma! Hon har jobbat hela helgen med att spela på begravning, dop, högmässa med barnkörerna hon leder och konfirmandarbete!!


Ha det så gott till vi ses igen!
KRAAAAAAAAAAM!
Liza
********************************************************************************************
Ljuset brinner för Caroline och hennes anhöriga......
******************************************************************************************


Paus....

Nu blir det pausbild här ett par dagar. Tiden (och orken) räcker inte till att blogga just nu! Men jag är tillbaka om ett par dagar med nya friska tag!

Vi ses snart igen och till dess....

Sköt om er  och ha en

Det ska jag ha!!
KRAM!
Liza

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Onsdag...

En alldeles vanlig dag! Jobb, vila, lite småfix..

Under helgen har jag roat mig med att ändra om lite i fönster och hyllor i vardagsrummet.... en passande syssla när man inte har annat för sig. Så här blev det i lilla fönstret.....


Lilla ljusfågeln är inköpt på Keramix, More of Scandinavia.... (stavas det så)?????

Ha en fortsatt skön kväll och härlig torsdag!
KRAM!
Liza

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Tisdagstema: Privat....

Är nu åter i jobb! Känns bra! määääään  blev förkyld igår.. kom som en blixt från ovan! Har ingen feber  utan är hes, hostig  och  trött, men  blir det inte värre är det lugnt!

Tänker hur som helst kurera mig med att vila en stund och dricka en kopp i te i
Jag fick muggen av mina barn för några år sedan - och jag älskar den!!!!!!!!! Ja, jag älskar mina barn också förstås!!!!:D
Kommer på besök senare - efter en stunds vila......
KRAM!
Liza

Text och foto: ©liza, vardagslycka.blogg.se

Till min mamma....

Se där, andra inlägget för dagen....
Har varit och besök mamma idag! Mina syrror och lille systersonen hade varit där på förmiddagen, så det passade bra att jag dök upp efter lunchen. Vi började med en promenad till kyrkogården, där vi tände lyktan på pappas grav. (Fick söka lyktan ett bra tag i klädkammaren - där har syrrorna och jag ett projekt att ta tag i). Fortsatte sedan med att kika runt i omgivningarna och njuta av det vackra vädret och de sprakande höstfärgerna.

När vi kom tillbaka smakade det bra med en kopp kaffe och fikabröd. Många ämnen avhandlades idag en del allvarliga men även mycket skoj och skratt. Efter en stund plockades kameran fram så nu är lägenheten "fotad". Mamma ville gärna bidra med bilder från sin mysiga lägenhet på bloggen. Nu vet jag att hon kommer att vara mycket nyfiken till hon får se inlägget....

Mamma bor på ett äldreboende pga att hon har den fruktansvärda sjukdomen MS. Hon blev sjuk när jag var ett år och var då ganska dålig. Som tur var så gick sjukdomen tillbaka och jag fick mina underbara systrar, trots att doktorerna inte ville att mamma skulle få fler barn. Hon har varit rätt så bra till för 10-15? år sedan då sjukdomen på nytt slog till. Idag behöver hon mycket hjälp för att klara vardagen. Mamma läser mycket, löser korsord, följer med vad som händer i världen, och emellanåt så tittar hon på någon dvd-film, just nu är det Morden i Midsummerserien.

Mina syrror och jag sköter storstädning och byte av gardiner mm. Men det är alltid mamma som bestämmer hur det ska se ut - så det är hennes idéer ni ser på bilderna - även om hon inte kan utföra själva jobbet själv längre......








Ha en härlig måndag!
KRAM!
Liza


Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Söndag.. vilodag??....

Så var söndagen här och vilodag.
Ska snart åka och besöka min mamma och förhoppningsvis mår hon så bra idag att vi kan "gå" ner till pappas grav och tända ett ljus. Sedan ska vi koka kaffe och fika någonting gott och surra en stund. När jag pratade med henne igår så ville hon så mycket komma ut en stund och andas.... DET SKA HON FÅ IDAG!

Annars så är dagen rätt så blank! Orkar jag ska arbetsrummet röjas upp litegrann, orkar jag inte får det vara! Vill inte vara för "duktig" idag.. hoppas kunna gå till jobbet imorgon! Längtar verkligen efter en normal vardag!! :D

Maken kommer hem ikväll efter en helg i Storstaden, landskamp i fotboll och annat roligt har det varit i helgen!

Apropå roligt! Var ju på konsert i Öjeby kyrka igår kväll, Storstyrk och Maria Lundkvist! En upplevelse! Maria kan som få kombinera komik med allvar - är djupt och innerligt berörd av denna fantastiska människa! Storstryk gjorde en bra konsert - men vet vad man får om jag får uttrycka mig så. Den "låt" som berörde mig mest var deras version av "Halleluja" - FANTASTISK!
Höll på att glömma: Döttrarna uppskattade maten - särskilt desserten! ;D KRAM på er DOTTARNA!

Nu ska jag börja rulla mot min ömma moder.. kanske får kameran följa med så får ni se hur hon har det i sin lägenhet. 

Ha en fortsatt skön Söndag!
KRAM!
Liza




Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Lördag.. ska bli kul...

Ikväll kommer mina döttrar hem på middag innan vi ska gå på konsert. Maria Lundkvist och Storstryk - det måste bara bli kanonbra!

Menyn: Kyckling, gratäng, sallad och ??? Får hitta på nåt´ till dessert!

Emma har nu lagt ut bilder från lägenheten om ni vill gå in och kika. De har så mysigt och jag vet att hon blir glad om ni hälsar på!! Hon gillar verkligen det här med inredning .När jag tänker på det så kunde hon inte ens gå när hon släpades med till olika affärer varken hon ville eller ej!  Som tur är så verkar hon inte ha fått några som helst men av alla affärsrundorna. :D

Sen så händer det inte mycket här, blir en snabb runda på stan - tror jag. . En blomma ska inhandlas, tänkte göra det igår men glömde "fredagsblomman" då vi (maken var med och han har inte shopp-stop) köpte två ljusstakar i blomsteraffären. Så att köpa en blomma - bara försvann... Ljusstakar ja, Buketten sålde två ljusstakar för 89:- (medlemserbjudande), hade kostat 165:-/styck så det var rena fyndet då jag hade en rabattkupong på 50:- också. Betalade alltså 39:- för 2 st. Till saken hör att jag aldrig skulle ha betalat ordinarie pris för dem.. men ju mer jag tittar på dem så .... de är riktigt läckra!!

 
******************************************************************************************************
Text och foto; ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Fredag 10/10....

Har just kommit hem från min förmiddagsprommis! Gick riktigt "snyggt" idag... om jag får säga det själv! :D Underbart väder men lite halt på sina ställen. Glömde kameran - så det blir inga höstkort idag.

Den här veckan har gått F O R T ! Vet inte om det är bra eller dåligt, att tiden rusar iväg??? Ett är säkert iaf, om tiden upplevs gå fort har man inte tråkigt!!:D

Ska gå och vila en stund och sedan ska jag umgås med käre maken som har mellanlandat här hemma mellan uppdragen.. kanske bjuder han på en fika idag??? Vem vet!



Ett fynd från Keramix RökRea!

Ha en JÄTTETREVLIG HELG!
Syns snart igen!
KRAM!
Liza
******************************************************************************
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Torsdag... regn och rusk....

Tittar ut genom fönstret och möts av kolsvart, regnblank asfalt och björkar som böjer sig för vinden. Riktig höstruskdag alltså! Nu kan jag tycka att det är ganska mysigt med någon ruskdag då och då. Så idag blir det vara mycket inne, tända ljus, dricka stora muggar med te och bara vara.....

Apropå ljus, tittade igenom en massa "gamla" kort och det slog mig att det har förekommit en massa olika arrangemang med ljus här hos mig.  Har gjort ett litet kollage, med ett pyttelitet urval av olika ljus som funnits hos mig senaste året....


Ljus symboliserar för mig lugn, harmoni och lycka. Att förändra hemma med ett nytt blockljus är ju både billigt och gör så mycket för helheten.  Ja, ni får kalla mig "ljusgalning" - det står jag för!!! :D

Kommer att göra ett kollage någon gång med ljuslyktor.. har en hel del sådana också.... eller rättare sagt massor av dem..  också!!!

Nu är det dags för mig att avrunda för idag.. ska mysa en stund. Skickar en extra stor kram till min kära vän
Eva som jag träffade igår och surrade med i ett par timmar..  tiden gick otroligt fort!! Hoppas vi kan träffas snart igen vännen!!

Alla mina bloggvänner får detta av mig idag, ett par ord på vägen.....

Ha en fortsatt BRA MYSDAG!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥KRAM!♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Liza
******************************************************************************************************
Text och foto; ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Inte mycket som blir gjort...

Helt naturligt med tanke på rygg-tillståndet! Men jag försöker göra någonting varje dag och inte bara sitta/ligga/stå och tycka att allting är tråkigt!! För då blir det så låååååååååångsaaaaaaaamt.....

IGÅR hände detta....
*Tog en promenad och råkade gå in på Keramix (på hemvägen) som fortfarande har RÖK-REA... en svart ljus-lykte-fågel (More of Scandinavia) och 3 paket kakeldekor fick följa med hem..
* Träffade grannfrun E där och  vi  gick på "lokal" och fikade drack kaffe och surrade en stund.
* Stor-dotra med gullebarnen kom förbi och bjöd på fika... (och jag som har slutat fika)! I och jag byggde lego, stuga, båt,   grill.... och lilla prinsessan byggde Duplo!! Vill tacka A för hon tog fram "TUSS" och matade den! TUSEN , TUSEN TACK!
*Kvällen var jag med mellan-barnbarnet medan föräldrarna var på föräldramöte.. deras första! Nu var det lek med bilar som gällde. Sheriffen fick mormor låna...  Blixten och Sally var A:s! Tur att lille A är så stor att han inte längre behöver lyftas och bäras!
ÄR SÅ GLAD ATT JAG HAR MIN FINA FAMILJ!!!

Angie Lewin tavlorna är nu uppsatta i inre hallen och på hyllorna satte jag Ittala ljuslyktorna och en smal vas från IKEA! Hade så tur att krokarna som satt på väggen inte ens behövde ändras...
Är mycket nöjd!


Den här delen av hallen ligger mellan vårt sovrum och gäst/tv-rummet!

Kommer snart att gå min förmiddagsprommis det är soligt och ca 3 grader så det är perfekt promenadväder.  Sedan vet jag inte vad som händer  - tar dagen som den kommer!
Jag vill också tacka alla som besök mitt lilla kryp-in. Tack för att ni finns!

Ha en härlig onsdag!

KRAM!
Liza



Text och bilder: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Tisdagstema: Stängd.....

Tankarna virvlar runt i huvudet på mig... svårt tema idag!! Det som närmast slår mig är att sommarboendet är stängt för höst och vinter..... alltid lika vemodigt ........



Ska alldeles strax gå ut på min förmiddagspromenad. Har inte hört någonting från sjukgymnasten ännu - men jag försöker klara mig så gott det går ändå...

Avlutar med "mitt köksbord i dag bild"....



♥Ha en skön tisdag!♥
KRAM!
Liza

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Förmiddagspromenad...

Nu har jag änligen vågat  klarat av att ta en längre förmiddagspromenad. Underbart, härligt och en SEGER!!
Bestämde mig i morse för att ta en längre promenad idag, så jag klädde mig, tog stavarna och gick ut. Perfekt väder för att vara ute, ca 5,5 grader, vindstilla och lite minus mulet.

Att jag dessutom kom ihåg att ta med mig kameran visade sig vara ett genialiskt drag. Tog en hel del härliga höstbilder i vår vackra  Badhuspark.. ja, den heter så vår stadspark!!



Nog syns det att hösten har gått hårt åt många av de fina växter som finns i parken, men fortfarande finns det de som kämpar på och blommar trots nattfrost och blåst.

Resten av dagen... lunch med Frida (här hemma), fika med A och barnen och Emma. De är omtänksamma mina döttrar - vill gärna umgås med sin ömma moder, dvs moi!! :D Emma och jag gjorde dessutom ett besök på Kupan, för att se om det fanns någon möbel till vardagsrummet.. men ingen var klockren så jag avvaktar. Emma har handlat material till en sänggavel på Jysk, och sedan blev det rengöringsmedel på Dollarstore!

Nu är middagen (omelett och skinka) uppäten, kaffe-på-maten färdigdrucket, så nu ska jag vila en stund!

Kvällens TV-program, Simon och Thomas och sedan CSI..... kan det bli bättre??????

Önskar er en skön fortsättning på måndagskvällen - imorgon är det tisdagstema, kanske deltar jag.... vem vet???

KRAM!
Liza

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Blåsig söndag....

Så är det söndag igen. Idag är en riktig vilodag för vardagslyckan. Maken och jag har fixat lite smågrejor här hemma, och efter jag skickat dagens hälsning till er ska jag vila. Är ensam hemma just nu för L har promenerat iväg till fotbollsplanen där Piteås damer spelar idag. Fråga mig inte mot vem - för det kommer jag inte ihåg!! :D

Det blåser och regnar och faktiskt så längtar jag efter snö... ja, jag vet att det är som att svära i kyrkan.. men det blir iaf ljusare ute om vi får ett tunt, fint snötäcke!!

Har rensat ut bland sygrejorna och gardinerna.  Återstå att sortera tygerna, och när det är klart kommer  Kupan att få besök, tänkte lämna det som är fint där!

Vi har inte hunnit söka någon alternativ förvaringsmöbel i stället för höööööööööga skåpet. Många är idéerna så vi är på väg iaf. Blocket kollas men secondhand butikerna  har vi inte hunnit besöka ännu.


Min fina rosa orkidé som blommar så snällt vecka efter vecka.... den vita är snart överblommad - har en knopp kvar som inte har slagit ut....

Lämnar er här... måste vila!!
Hälsar på er lite senare idag!
KRAM!
Liza

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Härlig fredag.. helg!!!

Så var det FREDAG igen, härligt med helg. Inte för att det märks någon större skillnad när man inte är på jobbet - men ändå - helg är helg!!

Läser i min Feng Shui bok och har fått en hel del uppslag på förändring här hemma. Bland annat ska den hööööööga skåpen flyttas från vardagsrummet.. till hallen??? Söker därför efter en lägre sideboard som kan hysa stereoanläggning och cd-skivor. Det ska inte kosta en massa pengar att förändra,  utan jag är ute efter en snygg, smart lösning. Skyndar långsamt - det brukar bli bäst då!! :D


Jag har lånat bilderna från respektive firma, alltså MIO och EM-möbler.... Snygga bänkar!! Men jag kollar blocket och när orken infinner sig ska jag besök secondhandbutikerna här omkring.. fixar gärna lite själv (med hjälp av maken....)

Tar nu bloggledigt under helgen - SES SNART!

Bilden tagen i Skottland, Glennfarg, i en park nära vårt hotell.....

KRAM!
Liza

Text och bilder: ©Liza, vardagslycka.blogg.se förutom de bilder jag lånat från Mio och Em:s hemsidor...

Kort - Torsdag....

Oförändrat läge! Försöker göra små saker, tar tid, men ger lite tillfredställelse i tillvaron.....

Det har blivit en promenad idag också, samt ett besök på Keramix och Clas Olsson (för att köpa ramar till A.L korten). Emma har varit förbi en snabbis och fikat. Kul att umgås en stund med "Lillan" !! Vilar och läser min nya bok.....


*Har bytt  från servetter till nya kort i ramrarna i köket.....
*I tre-bildsramen egentillverkade kaffeord med hjälp av programmet
wordle


Angie Lewin bilderna är inte upphängda ännu - de får ni se en annan dag.....

Nu är det dags att sluta för idag! Är så trött.. skulle tro att  det beror på medicinerna jag äter ...

KRAM!
Liza


Ps. Idag har jag gjort en ny kategori som heter idéer och tips...



text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se


Onsdag 1/10....

Redan första oktober - nu rusar tiden iväg igen! Försöker med alla medel att inte ta fram advents-jul- inredningstidningarna ännu..  Försöker istället att njuta av hösten och inte rusa iväg för fort - men det skadar aldrig med planering i förväg, eller hur??

Har haft en härlig förmiddag tillsammans med vännen
Eva som kom förbi på en kopp kaffe, kaka och surr...  Alltid lika superduper trevligt att få träffas!!! Åt sedan lunch med två av döttrarna, fortsatte promenaden ner till Keramix som har rök-skade-utförsäljning, 50% på alla varor. Men där var alldeles för mycket folk och trångt, är rädd att få en armbåge i ryggen eller bli knuffad, så jag gick hem istället.

Annars går tiden åt till att ta det lugnt, promenera, vila, tänka och snart läsa ska jag börja läsa min nya Feng Shui bok som kom idag.

Tiden vid datorn blir kort - det är oskönt att sitta för länge så jag säger
Hej för idag! Syns snart igen!!

KRAM!
Liza


Funderar på att rama in mina superfina AngieLewin kort som jag köpte i somras.. Svarta ramar blir bra...  Tur att man kan trixa i datorn för att se färdiga resultatet....



Text: Liza, blogg.se, kort inköpta på Designtorget (eller huset) i Gbg