Njuter av ledigheten....

Åh, vad det är skönt att ha semester. Dagarna går i stilla lunk och idag har jag lyxat till min dag med ögonbrynsplockning, det är vardagslyx.

Vi har också uppvaktat svärmor på 84-års dagen! Hon är pigg och alert, bakar bullar och kakor, bor själv och är mycket medveten om vad som händer i omgivningen, både lokalt och i landet. Skickar en extra kram till henne!

Sedan vi kom hem så har jag gett blommorna lite extra näring. Det växer så att det knakar i våra blomlådor och det behövs lite extra tillskott i jorden.


Hoppas på sol och vackert väder framöver.....

Kram och sköt om er!
Liza


Text och blider: ©Liza, vardagslycka.blogg.se


Regnet öser ner...

Det regnar här i Piteå idag!! Festivalen "Piteå dansar och ler" är över för den här gången och jag kommer inte att skriva mer om det, har inte mycket positiva omdömen så det får vara!!

Vi har varit hemma i stan under helgen - umgåtts med härliga grannarna och vaktat huset. Fredagkväll satt vi på innergården och myste, lyssnade till musiken och surrarde. Lördag var vi hos oss på balkongen och myste på!

Nu ska vi åka ut till stugan igen, längtar efter lugnet..

Förra helgen hade vi gårdsloppis och jag måste få visa


Nu bor de hos oss och välkomnar våra gäster - så FINA!

Återkommer snart med en uppdatering... maken går omkring och trampar och tycker att vi ska åka NU!
Så jag avslutar här!


Text och foton: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Här sitter jag och bloggar om grodor????...

Övertalad av min käre make så har min dator fått följa med ut till stugan! Han tycker att jag är alldeles för dålig på att uppdatera?? och kommentera???!!!!  En lycklig kvinna hör och lyder.... :D så nu bloggar jag för första gången i stugan...

Vi har gjort ett litet vattenfall vid stora stenen framför stugan och det blev riktigt fint! Sanningen att säga så har maken gjort allt grovjobb och jag lite av finliret med stenläggningen. Lovar bättre bilder när den är riktigt klar, belysning på plats mm.... Hur som helst var gick vi ut och det var ganska mörkt och vardagslyckan hade inte sina glasögon på och då ser jag inga detaljer. Jag tyckte att en sten såg rätt så konstig ut uppe vid "fallet" så jag gick in hämtade glasögonen.. här kommer bilder på den konstiga "stenen" som visade sig vara en...

Den fick INGEN KYSS av mig...  jag har ju en alldeles egen prins......

I ett av mina vattenblänk har dessa två fått ta plats - som tur är rör de inte på sig utan sitter alldeles stilla och lugnt och blickar ut över domänerna

Tycker att dessa två är betydligt sötare.....

Det var allt för idag från mig!
Ses snart!
Kram!

Liza

Nej riktigt klar är jag inte för jag vill skicka en speciell hälsning till K jag tänker på dig och skickar en massa kramar och du, ta ett steg i taget!!
Mags - vila, ta det lugnt och öva dig på att göra ingenting! Kram från mig!Text och foto: ©Liza,vardagslycka.blogg.se


SEMESTER!!!!! :D

NU har jag börjat min SEMESTER! Så himla skönt!! Vi myser och trixar och fixar med det mesta!
Lite dåligt samvete har jag då jag inte hinner hälsa på och framför allt kommentera som jag brukar!
SKÄRPNING UTLOVAS!

Sen vill jag svara Ann-Kristin: Kul att du har hittat till min blogg! och de trekantiga formarna är salladsskålar inköpta på ÖB! Lycka till med gjutningen!!

Måste nu lunka vidare....


SES SNART!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Oj, då.. det blev en PAUS!!

Det blev visst lite längre upphåll med bloggandet än jag hade tänkt mig!!:D Kan inte skylla på att det har varit FINT väder, för det har det inte. Däremot har jag haft rätt mycket att pyssla med ute i stugan.

Fönster och dörr är nu färdigmålade och en del pyssel i trädgården har det också blivit....

I helgen ska vi få låna stor-prinsen och prinsessan.. lördag till söndag. Kanske blir det en tur till "loppis" imorgon???

Måste rusa vidare.. 
Sköt om er - ses snart! 
Kram!
Liza

Kort, kort....

...inlägg blir det idag!
Jag mår bra, längtar efter semester, fixar i stugan så det blir några bilder därifrån idag....


"Silverkulan" är det nyaste tillskottet av vatten vi har gjort ute i stugan... underbart stilla och rogivande porlande..

Ha det så gott alla mina kära bloggvänner!
Hörs snart!
Kram!
Liza

Text och bilder: ©Liza, vardagslycka.blogg.se