Under...

Hej alla sommarfirare!

Synd på vädret men vi har i alla fall haft någon solskensdag och är det dåligt väder så finns det böcker. Jag har läst många denna sommar, mest pocket för de är lätta att hålla i.

Annars så pysslar jag med min blommor och lite i stugan. Önskar att ryggbesvären hade minskat så att jag skulle kunna göra mer.. men det är som det är och jag är nöjd så länge jag kan röra mig och klara dagen...

Tänkte att ni skulle få se mitt senaste nyförvärv....

Säger bara ERNST (inköpt på
Hem Ljuva Hem i Piteå)! Visst stämmer orden bra....

Några fler pics ska ni också få....
Kan ibland inte fatta att vi har ett så mysigt ställe att samla krafterna på...

Fortsätt och njut - det är ju trots allt sommar!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam!
Liza


Lite av varje...

Är hemma i stan idag! Solen kikar fram ibland och det är nästan 20 grader varmt!

I helgen har Piteå Summer Games (PSG) gått av stapeln.
799 lag med tillhörande tränare, föräldrar och syskon har varit på besök i vår vackra stad! Helt underbart om ni frågar mig... däremot har det regnat, vilket det aldrig brukar göra den här helgen! Ni kan ju tänka er hur det luktat i förläggningarna med sura strumpor, benskydd och våta handdukar.... Määääään, helgen är magiskt och hela stadern sjuder av liv!

Vi har haft gäster i vår lägenhet, finaste
Sara och hennes blivande man! Så roligt att få träffas i rikiga livet! Sara är precis så gullig och rolig som jag har föreställt mig - man kan väl säga att vi klickade direkt. Lustigt det här med bloggvärlden, man får nya vänner. En del kommer man att få träffa öga mot öga men de flesta kommer att förbli just vänner i bloggvärlden..... Måste också tillägga att Saras sambo är en mycket trevlig bekantskap han också! Hoppas vi får tillfälle att träffas igen och få surra riktigt länge!! 

Sara hade med sig finaste presenten till mig (och maken)....och inte nog med det - den var fullsmockad med finast sakerna...Mitt i prick! Grejorna har alla kommti till användning i stugan och gäststugan... Så fint!

Ikväll åker vi tillbaka till stugan och Emma flyttar in här i väntan på att flytta in i sin lägenhet... Det kommer att hända mycket i början av augusti - men bara roliga saker!!

Alla planteringar utom en är nu klar ute i stugan. Jag har fotat i helgen och kommer att göra det eftersom för att se hur det utvecklar sig.... Det blommar inte mycket då det har varit för lite sol, men den måste ju komma fram snart så det känns att det är sommar!

Nu ska jag passa på att göra några ärenden, bland annat lämna tillbaka en blus som var snygg på galgen - men inte på mig. Köpa sista växterna och få lite lunchmat...

Ha det gott och så hörs vi snart igen!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Liza