Nu är det fredagsmys...

Härligt med FREDAG!
 
Helgen ligger framför oss som ett blankt blad - dvs inga speciella aktiviteter är inbokade! En fika på stan ska vi i alla fall ta oss. Det är ett tag sedan sist vi gjorde stan en fredag eller lördag
 
Hoppas att det inte blir regn för det är dags att "vintra" på gravarna och det känns som om det bör göras i helgen. Så en sväng ut i skogen känns inte helt fel för att samla lite material!
 
Vi får helt enkelt se vad som händer....
 
Kraaaaaaaaaaaaaaam!
Liza

Mysljus...

 
Nu är jag tillbaka på allvar.Nu ska det äntligen finnas tid för bloggen - den har fått stå i skymundan allt för länge.
 
 Allt är klart med stugan och de nya ägarna har tagit vid. Jag gick omrkring och tog "de sista korten" sista dagen vi var där. Bara för att minnas. Jag har ju fångat många fina ögonblick med familjen och all renovering och varenda blomma är dokumenterad, så nu känns det bra att ha ett avslut också.  Just nu saknar jag inte Smultronstället det minsta för det har regnat, regnat och regnat. Men till våren kommer det möjligen att kännas lite vemodigt... Vi är hur som helst så glada att vi tog det här beslutet. Nu går tar vi det lugnt och njuter av det vi har....
 
Annars flyter dagarna på, rutinerna med jobb och träning (fast nu är jag så förkyld och "ledöm" så det är inte aktuellt) har börjat fungera riktigt bra.. frånsett träningsbiten då. Lite tröttare är kroppen men annars är jag om möjligt ännu lyckligare än normalt!   :-)
 
Att det blir fort mörkt på kvällarna indikerar att det  är HÖST och då är det perfekt med de tända ljusen som lyser så fint i höstmörkret. Jag älskar ju som ni vet att tända ljus och mysa, hösten är helt klart min årstid. Apropå höst så har jag fyllt år, många år, så det pratar vi tyst om. Men presenterna var helt i min smak, dvs från ERNST  lilla ljuskronan i vitt (familjen) och den nya ljusstaken med plexiglas (av mina syrror), systerdottern kom med den sötaste lilla blomma.Så himla fina!! Jag har inte hunnit fota och ljuskronan är fortfarande nerpackad men bilder kommer så snart allt är på plats.
 
Jag önskar er en SKÖÖÖÖÖÖN torsdag för det ska jag ha! Ikväll är det körövning (om jag nu kan sjunga alls - låter som Bonnie Tyler) och sen är det nästan bästa-dagen-på-veckan-fredag!
 
Ha det gott!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaam!
Liza
 
 

Äntligen internet igen...

Oj, vad internet har "racklat" för oss sista tiden - därav min frånvaro här på bloggen. Nu är det ordnat och förhoppningsvis är ordningen återställd igen!
 
Det har hänt en hel del sedan sist! Stugan är nu såld och på fredag lämnar vi över nycklarna till det jättegulliga par som "övertar" Smultronstället! Det känns så bra att veta att de kommer att njuta lika mycket där som vi har gjort. För tillfället är vi helt slut av allt slit då det bara är helgerna som vi kunnat packa och köra grejor, men snart är vi på banan igen. Lite vemodigt är det att lämna - men vi har nya projekt på gång. De involverar dock INTE nya fastigheter... :D
 
Exempelvis så räknar jag med att orka ta itu med målningen av skänken och lite annat småfix hemma. Annars går mycket krafter till att jobba... Jaaa, jag har börjat jobba igen!! Det är så himla kul och nu får ni hålla tummar och tår att rygg&%&#!" håller och inte hittar på några nya dumheter!!
 
 
Med denna lite höstiga bild från "dammen" önskar jag er en härlig fortsättning på veckan! Det ska jag ha!!
 
Vi ses snart igen... om internet vill!!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaam!
LIza