En bra måndag...

... som började med störtregn precis när det var dags att gå till jobbet!
Maken som hunnit cykla iväg fick vända hem igen för att ta på sig torra kläder, hi hi! Nåja, allt löste sig och vi kom i tid både han och jag! Framåt dagen så kom solen och värmen, nu är det  23 grader och klockan är 19.00!!
 
Efter jobbet tog jag en "shoppingrunda"! Hittade två par skor! Lycka! Är ju skogalning har varit och kommer alltid att vara. Riktigt sköna och snygga....
 
 
Mina älsklingsskor "dog" i helgen då sulan gick i två delar, ingen idé att laga så de åker i soporna, :(
Jo, det blev ett par vinröda jeans också - jättesköna! Är så trött på att alltid gå i blåjeans så det blir kul med något i färg att variera med.
 
Hade ingen tanke på att det här skulle handla om "mode" -  så nu har jag levererat höstens inlägg! :D
 
De som har följt min blogg ett tag vet att jag är höstbarn! Alltså tycker jag att det är underbart att det börjar bli mörkt om kvällarna. Att tända ljus och lyktor är så hemtrevligt!! Men värme och mökrer är en bra combo, så det behöver inte bli höstväder än, bara kvällarna är mörka är jag nöjd....
 
Förutom  att jag älskar skor så är jag lite ERNST-galning också, är så förtjust i hans design! Så här ser det ut i hallen om kvällarna; plåtunderlägget med magnetljushållarna och manschetter i plåt... *me like*
 
Kraaaaaaaaaaaam!
Liza
 

Vilat tillräckligt länge...

Oj, vilken skön sommar vi har haft och jag har varit L A T !
Nu är det augusti (oj, vad tiden springer iväg) och det är dags att börja ta tag i bland annat min stackars eftersatta vardagslyckliga blogg.
 
Projekten har varit få denna sommar, av förklarliga skäl för projekten har ju till stor del varit ute i stugan som vi har sålt! Däremot har vi varit på fler konserter, allsångskvällar, träffat vänner, umgåtts med familjen mer än på många år. Summering: sommarmånaderna har varit B R A !
 
Projekt innergården har fallit bra ut och där blommar det som aldrig förr. Det är verkligen en oas mitt i stan och jag är så innerligt glad över att jag har någonstans att odla mitt trädgårdsintresse!
 
Men en sak har vi gjort klart och det är B A L K O N G E N !
 
FÖRE:
Det lilla bordet (som mest samlade skrot innanför förhängena) som inte hade någon funktion är nu borta!
 
Istället har vi statt upp en hylla i ek på konsoler.... mycket mer praktiskt och vi fick hips vips mer avställnings- och golvyta. Tänk att så lite kan göra så väldigt mycket för helheten!
 
Min favorithörna! Här kopplar jag av med en kopp kaffe och en god bok eller planerar inför höstens projekt.
 
*Slipning av golv i kök och vardagdsrum, målninga av tak och tapetsering i vardagsrummet.
 
 
*Sen tänker jag få omtapetserat i sovrummet också. Väntar bara på att ryggen ska tillåta mig att göra det....men snart så!
För att ingen ska missförstå så ska inte jag slipa golv och måla tak, hi, hi, det skulle se ut det! Nej,  det får någon annan göra, det finns många duktiga hantverkare. :D
 
Kära vänner - jag är tillbaka! Insprierad och lite fundersam över hur privat jag ska våga bli här... får tänka lite mer på det!
 
I eftermiddag ska vi på paltkalas... längtar!
 
Kraaaaaaaam!
Liza