Regn och vackert..

Himmel och pannkaka vad det regnar här idag, det är som om himlen är öppen! Dessutom är det kallt, ja, för att vara sommar alltså, bara +10 grader. Brrrr! Hoppas på uppklarnande väder fram emot eftermiddagen.... vi få se hur det blir med den saken.
 
Muntrar upp mig med bilder från vår fina innergård. Det är här jag numera pysslar med blommorn, trimmar buskar och njuter av trädgården tillsammans med grannarna. Man kan väl lugnt säga att det är en oas mitt i stan och att vi som bor här uppskattar att ha en egen liten privat trädgård. Men nu ska ni få kika in....
 
 
Vid väggen till bodan har vi satt ett planteringsbord, perfekt om man inte vill gegga med jord på balkongen. (Många har jättevackra planeringar på där också...) Nu är bordet mer förvaring för redskap och till hösten har vi tänkt tända lyktor där, kommer att bli fint när det blir mörkt. Fontänen är omgärdad av smultronplantor. Bordet är från vår stuga - älskar den silvergrå bordsskivan.
 
 
I den här lådan har vi bara sommarblommor som min syster har drivit upp från frö. De verkar trivas hur bra som helst. Rosenbönan och blomman för dagen klättrar glatt uppför stupröret.
 
 
Har ni sett Pilrankan, den har inte många decimeter från att nå taket. Blandad kompott har vi här - både sommarblommor och perenner.
 
 
De här bilderna (+ 50 till minst) tog jag igår, nu hoppas jag bara att regnet inte har slagit sönder några av de skörasta blommorna.  
 
Ska gå en sväng på stan om en stund - Anna fyller år imorgon och hon ska få en fin present hade jag tänkt!
 
Kraaaaaaaam!
Liza
 

Kommentarer
Postat av: Malin B

"En oas i stan", vet du att SÅ skulle faktiskt jag kunna tänka mig att leva.
Att ha allt så nära men ändå "lantligt" intill knuten. Det tycker jag är perfekt. =)
Speciellt om man har trivsamma grannar, men folk brukar ju bli trivsamma om man är trivsam själv. =)

Hoppas att du hittar någon bra present.


Svar: Köpte ett presentkort på skönhetssalongen så får hon välja behandling själv! Gissa om hon blev glad???!!Kraaaaaaaaaaaaam!
Liza

Postat av: Eva

Hur mysigt o fint som helst !!! Härligt med oaser mitt i stan vännen...
♥♥♥
KRAAAM EVA

2013-07-16 @ 14:12:59
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Lena Gustafsson

Så underbart vackert.

Svar: Tack! Vi uppskattar verkligen att ha denna oas att vistas i!Kram
Liza

2013-07-16 @ 18:58:17
URL: http://ingatorpets.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback