Underbara P Å S K V Ä D E R . . .

 
 
Glad Påsk! hälsar en pigg vardagslycka och fina retrohönan!
Vilket väder vi har. Tredje dagen med S O L ! Gissa om vi njuter!
 
Igår var vi hos Anna, Micke och barnen och grillade korv till lunch och som sig bör gillat kött till middag. Efterrätt med färska jordgubbar, glass och chokladkaka! MUMS! Vi satt ute länge och njöt av den värmande solen... i skuggan var det kallt, men så är det ju alltid här uppe den här tiden på året.
 
Idag var vi uppe tidigt. Jag hade bakat två sorter före klockan tio och Herr B var ute och skottade av tak på innergården. Tror han saknar snöskottningen ute i stugan... eller så inte. Det är skönt för honom att bara kunna fixa lite här i stan. Erkänner villigt att jag saknar "Smultronstället" - det är ju första Påsken utan stuga. Men nu skapas nya traditioner - det känns också BRA
 
Nu är det dags att förbereda middagen, fläskkotletter, rostade grönsaker och minsann tror jag att det blir pannakotta till efterrätt idag - sen blir det väl som det brukar lördagkvällar, tv eller musik... :D
 
 
Önskar er en fortsatt skön helg!
Kraaaaaaaaaam!
Liza

Flera ägg....

Efter en riktigt rolig helg så kom måndagen lite för fort. Men vad gör det då veckan är kort och en långhelg väntar bakom hörnet.
 
Idag har Emma bjudit på våffellunch, Frida och miniprinsen, vännen Margaretha och jag fick umgås en stund i Emmsas mysiga lägenhet. Jag gick dit och råkade slinka in på Intersport, hittade en jättefin vårjacka där och nu är jag nöjd och glad. Det är däremot inte min onda fot (har haft ont i en fot i snart 3 veckor)  som vägrade samarbeta så jag fick skjuts hem.
 
Ska baka en äppelkaka och sedan vila med foten i högläge igen...
 
Äggen från Indiska som jag har satt på ljusstakar för att få lite höjd... jodå, jag är nöjd!
 
Ha en fortsatt skön måndagkväll och tisdag!
 
Kraaaaaaaaaaaaaaam!
Liza
 

Härliga fredag och påskpyntat...

Hej vänner!
Det är F R E D A G  och jag är grymt nöjd efter en mycket bra vecka!!  
 
Avslöjar inte mer än att jag har fått ett positivt besked (som var bra men väcker lite vemod) och ett negativt (som bara var positivt) hi hi! Ja, så kan det vara!
 
Äntligen har jag fått lite energi till att pyssla lite hemma. Det har gått så trögt i vinter så jag har inte haft minsta lust att fixa och dona. Men i takt med att det blir ljusare har orken kommit! Den här veckan har påskpyntet åkt fram... Brukar ju inte ägna påsken så mycket kärlek, hemma i stan, för vi har varit i stugan. Men nu har vi ju inte kvar den så det har blivit lite mer kärleksfullt pyssel här hemma istället.....
 
Pärlhönsfjädrarna och ägg med relief  från Madam Filur, en riktigt fin inredningsaffär här i stan, hjärta ICA och de andra äggen som ligger i korgen från Miljögården (har köpt den på Maggans Djungelkiosk tror jag) har jag samlat i flera år.
 
Jaa, det var allt från mig idag! Nu ska vi gå och få en kopp kaffe på något kafé min käre man och jag!
Sen ska vännen "Mags" och jag på gospelkonsert... dotra sjunger i On Duty så vi ska gå och lyssna. Det blir en bra början på helgen!
 
Trevlig helg på er!
 
Kraaaaaaaaaaaaaaam!
Liza