Nytt till Lina...
Lägg För många år sedan sydde jag en Waldorfdocka som fick namnet Lina. Genast fick hon nya kläder. Nu var de var rätt så uppnötta så i julas satt jag uppkrupen i soffan och stickade lite nytt till lilla Lina. Är riktigt nöjd med resultatet.

Nu är det virkning som gäller....


 Hur kul som helst att virka denna mössmodell, och fort går det! Ett bra OS pyssel.

Det var allt från handarbetsLiza idag!

Kraaam!


Lugn och ro

Tisdag......

Mina ringar ligger i vitrinskåpet för jag är kallad till MR (magnetröntgen) på torsdag, alla smycken måste alltså bort. Känner mig så naken utan förlovnings- och vigselringen. Nåja, det är ju bara tillfälligt så det är ok!

 
Sen har mina syrror och jag fått en riktig överraskning.... Kan inte säga mer än att vi är förvånade och glada. Ni vet lite som "plötsligt händer det" fast utan lotter!

Sitter nu och myser i soffan med kopp the och tända ljus. Gläds åt den fina tulpanbuketten och har det riktigt bra!På den gamla silverfatet har jag samlat ljuslyktor från Iittala, så fina. Gillar blänket som blir när ljusen speglar sig i den blankputsade brickan. 

Nu ska jag fortsätta att virka på min mössa, blir den fin får ni se den när den är klar!

Kraaaam! / Liza

Vila....

Idag är det dags för viladagen! Har minst en sådan per vecka då kroppen ger upp och soffan eller sängen får husera mig och den värkande ryggen. Den eftermiddagen blev idag, jobbar ju förmiddagar så då måste jag ju hålla mig upprätt, skulle bli lite konstigt annars, hi,hi!

Nu är det eftermiddag och jag har börjat röra på mig litegrann för det är snart dax för middag. Tomatsoppa står på menyn idag. Tyvärr är jag urusel på att planera middagar för hela veckor, det känns som ett förbättringsområde och skulle många gånger underlätta vardagen....

Senare ikväll ska jag och maken på konsert. Dottern Emma och hennes band spelar så självklart ska vi iväg och lyssna.Livet är rätt skönt ändå!

Kraaaaam!
Liza
Vardagslyx....

Hann fixa några fler bilder från vårt vardagslyxiga sovrum innan jag rusade iväg för att få min månadslyx - pedikyr! Underbart att unna sig en slaskig tisdagseftermiddag! 


Nya Retro och en inspirationstidning inför badrumsrenoveringarna kommer att hålla mig sysselsatt ikväll. Ska börja med mina moodboards i helgen tänkte jag.

Nåväl, här kommer några fler pics från sovrummet.....


Ha en fortsatt skön tisdag...

Kram!
LizaRenoverat, renoverat, renoverat...

Här är det renoverat, renoverat och mer renoverat! Nu har vi bara två badrum kvar, hi,hi!

Om sanningen ska fram är jag nästan less, trodde aldrig att jag skulle kunna känna så, men det gör jag. Naturligtvis beror det på det kaos som blir för jag är helnöjd med resultatet. 

Nyss blev sovrummet klart... 

Taket och tre väggar är målade. Väggen där sängens huvudgavel står är tapetserad. All kaffelattefärg är borta... Nu är det varmt vitt. Hoppas kunna fota efter jobbet imorgon när det är ljust.

Ha en skön måndagkväll!

Kraaaaam! Liza

PS. Första gången jag bloggar från min fina "padda"