Regnar och blåser....

Usch, idag är det riktigt kura-inne-väder. Som tur var kom de här finingarna på besök.

Först gick vi och åt lunch och sedan komgitarrerna fram och vi bjöds på efter-maten-musik. Mycket stämningsfullt...

...och avslutningsvis kaffe och fika och mycket surr!
De är så mysiga och fina de här två!

Det börjar vara dags för middag och kycklingen puttrar på spisen. Vi äter pasta och grönsaker till. Kanske ett glas rött också, vi får se...

Jo, det blir inga badrumsbilder, det är för mörkt för att fota. Jag kan berätta att mattorna blev klockors, min ser ut som cementgolv och makens som mörka skifferplattor. Igår handlades toarullshållare, krokar mm så nu finns de hemma. På måndag kommer väggmattorna upp, sedan kommer elektrikern och VVS-aren och så ska det väl börja bli klart... Åh, vad jag längtar. Tre veckor utan vatten är tufft.

Önskar er en fortsatt trevlig helg! 


Kraaaam!


Nordic Shine ljusstake....

Här är skönheten jag budade hem igår!Länge, länge, har den här stått på min önskelista....och plötsligt händer det. Den blev min! 

Det var en av mina fd körkompisar som är min turkvinna! Köpte min hett efterlängtade gungstol av henne också...Oh, Happy me!

Nu är golvet lagt i lilla badrummet och imorgon läggs det i stora. På måndag kommer väggmattorna upp!  Går det få något ljus i badrummen så ska jag fota så ni får se golvmattorna...

Ha en Happy torsdag! 

För min del så ska jag till min bästa vän och ha surr-junta!

Kraaaam

Nu händer det igen...

Trodde inte att det var sant när jag fick höra att mattläggarna var sjuk i måndags, han var sjuk tisdag också men idag ( onsdag ) kom han. Nu är båda badrummen spacklade... Tjoho, det finns hopp om att detta ska bli klart före påsk :-)

Annars så händer inte så mycket och det går inte göra så mycket hemma så jag handarbetar...


Den här dressen har jag stickat till en tremånaders baby. Stickar gärna små plagg då händerna värker om det blir för tungt....

Nu ska jag sova, hantverkare börjar tidigt.


Jo, jag måste bara berätta att jag vann en budgivning  ikväll, jag ska hämta DEN imorgon. I am happy! Ni får se sen....

Kraaam

Välkommen mars....

Februari är slut och vi säger välkommen mars!

Besökte blomsteraffären för ett par dagar sedan och de hade Magnoliakvistar till ett bra pris. Kunde så klart inte motstå att köpa med mig en hem. Den har redan börjat slå ut....så vacker!

Helgen hittills har varit lugn. Fika med Anna och prinsessan och besök hos svärmor igår. Ja, var hos Fridafamiljen och duschade ( har fortfarande inget vatten i lägenheten) och Emma på Mello-besök på kvällen.

Idag ska vi åka femmilen....busapan har hittat en bra utkiksplats..Tyvärr inga bilder på badrummen idag, men innertaket är på plats och imorgon kommer mattläggarna och ska spackla väggarna. Känns bra att rivningsfasen är över och uppbyggnadsfasen är påbörjad.

Ha en skön söndag!
Kraaam