Lite gnällig idag....

Tänkte få gnälla lite idag.. över att min hals har fått frispel! Är hes, har ont  i halsen och lederna, och har feber!! Huvudet känns dubbelt så stort som vanligt! Stackars mig!!!
NÄÄÄÄÄ! NU HAR JAG GNÄLLT KLART!! Det hälper ju ändå inte!! :D

Har ingen aning om vad jag ska blogga om idag...
Jo, jag har sålt vårt gamla soffbord på Blocket, tog bara några minuter så var det borta!!  Så där kom de in lite pengar istället!! :D

Så fort jag kryar på mig så ska knölarna på min hjärtan-på-tråd få komma i jorden.. orkar bara inte just nu!!

Dotra har var förbi en snabbis och gick och handlade åt mig... nya dvd:n om "Morden i Midsummer" och även en Inredningstidning... hade bestämt mig för att inte köpa.... men är man sjuk så är man. (Ingen bra ursäkt men så blev det iaf).

image675
Nu är teet urdrucket och orken slut.. så jag går och lägger mig igen!!
KRAM!

text och bild: ©Liza, vardagslycka.blogg.se


Hjärtan på tråd.....

Vill börja med att tacka för alla snälla kommentarer och alla besök jag har haft senaste tiden! Det värmer mitt hjärta att ni finns!!! TACK!

I morse när jag vattnade mina växter så upptäckte jag min "hjärtan på tråd" blommar!
I alla fall tror jag att det är blommor?? Någon därute som vet säkert??
image674
Ni måste hålla med om de är rätt söta de två små "ärtorna"!!

Igår tillbringades kvällen i tvättstugan och idag ska det städas  ligger jag sjuk i feber och har fruktansvärt ont i halsen! Så snart jag orkar så  ska det bytas gardiner i sovrummet - obs! köper ej nya då tillfälligt  och frivilligt shoppingstopp har införts.  Får jag något anfall av kreativitet så finns en hel del tyger i gömmorna, acrylfärger och någon målarduk och mycket mera som kan användas............

Nu ska jag lägga mig igen.. vill bli frisk fort!!!!!

Ha en skön kväll!
KRAM!
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

I mitt vardagsrum.....

Torsdag kom det äntligen... det nya SOFFBORDET! Som jag har längtat! Vi, dear husband och moi, har varit på spaning efter ett nytt  länge men inget har varit riktigt rätt! 
Kravet var att det skulle ha  rundade hörn (Feng shui), hylla under för att tillfälligt kunna lägga undan tidningen för att slippa ha så stökigt på bordsskivan samt att det inte var allt för lågt och gärna modern design...  
Funderade också mycket på - vilket material??

Det vi har haft är körsbärsträ.. lite för rött för min smak numera, men drömmen när vi köpte det! Tänk vad man förändras med åren. Köksbordet är i ek - men det kändes som om det skulle bli lite för "tungt" med ett bord i samma material i vardagsrummet och inte speciellt fint till vår gamla skåp.....

FÖRE: 
image670
Sedan bara fanns det där....  det uppfyllde alla våra krav, typ KINDERÄGG, i en och samma möbel......
EFTER:
image673
Vi är så nöjda! Det känns som om rummet blev mer enhetligt och lugnare. Mycket lättare med accentfärger  när inte det "röda" dominerar längre!! Som nu med några "lagom" rosa detaljer som lyser upp!!
Ha en härlig måndagkväll och tisdag!

KRAM!


Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Utmanad....

Hej på er! Hoppas er helg har varit bra! Här har varit lite fullt upp med både det ena och det andra.. har fotat lite i vardagsrummet men inte hunnit fixa till bilderna.. men inlägg om nya bordet kommer snart! :D

För en tid sedan utmanade Karin,
theasrum ,bland annat mig, att visa upp min favorit lampa. Nu är det så att jag har flera favoriter så det var svårt att välja..  men denna toppar nog listan i alla fall....

image671
Jag utmanar nu alla som inte har varit med på lamp-utmaningen att hänga på om det känns OK!
Nu ska middagen tillredas.. maken är hungrig och jag också. Ikväll äter vi kyckling med bulgur och grönsaker.

Ha en fortsatt skön kväll och en härlig måndag!
KRAM!


Foto och text: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Nu är det helg igen....

Eftersom helgen är fullspäckad med aktiviteter så vill jag bara önska ER en
image669























KRAM!


Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Vas och arbetsmiljö....

Handlade mat efter jobbet igår på Ica, och vad hittade jag där förutom, potatis, rotsaker och korv?? Jo, en jättesöt vas som har fått följa med mig ut till jobbet! Blev jättefin med tulpanerna, konstgjorda,  och inköpta på Buketten (samma har funnits på Village) och en trollhasselkvist. (Börjar med köpstopp till veckan...)

Jag tycker det är viktigt hur det ser ut på mitt rum på jobbet - där tillbringas ju massor av timmar varje vecka. Eftersom mitt jobb är stressigt så vill jag att miljön ska vara lugn och energierna goda. Hatar när skrivbordet svämmar över av en massa onödiga papper, gula lappar, gem, pennor - därför har jag sett till att ha funktionell och "vacker" förvaring. Tänder ofta ett ljus och har par levande växter för att dämpa energiflödena från datorn mm. Har även satt upp fina gardiner. 
 Men några bilder från "officet" visas EJ! Däremot bild på den mycket prisvärda vasen.....
image667
Hurra! Hurra! Har fått meddelande att vi får vårt nya soffbord imorgon! *ler från öra till öra*

Ha en trevlig kväll!
KRAM!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Ny favorit.....

Fredag eftermiddag så åkte vi till möbelaffären för att hämta en matta som min mor hade beställt. Vi (jag) bestämde att vi ville strosa runt och titta på alla nya möbler saker som har kommit hem... och gissa vad vi (jag) hittade?? Jo, en ny ljusstake till vardagsrummet... jodå, en numera shoppingvan make gillade också denna.....
image666
Han är mycket mer intresserad av hur vi har det här hemma käre maken än han vill erkänna. Det var ju L. som föll (lika hårt som jag) för Cult-lampan i höstas, hittade den fina ljusslykta vi har på balkongen och lyktorna på stugan.
Mest förvånad blev jag nog när han ville att vi skulle köpa nya möbler till köket för några år sedan??!!! L hade till och med nästan bestämt (var mitt privilegium tidigare) vilka möbler vi skulle köpa!!! Behöver jag säga att jag inte hade någonting att invända!!! :D
För bara tio år sedan ville han absolut inte följa med på inredningsaffärer... nu har han på eget bevåg handlat på Pentik när han var till Luleå.  Men jag tycker det är roligt - nu när jag har vant mig... ;D

Nu ska en supertrött vardagslycka in och hälsa på er andra  -  innan jag intar horisontalläge i soffan!
Ha en skön kväll och en bra fortsättning på veckan!!
KRAM!

Text och bilder:©Liza, vardaglycka.blogg.se

Vitt igen....

Börjar bli lite trött på att det snöar - tinar bort, snöar - tinar bort, snöar... låt nu snön som har kommit ligga kvar det är så fint med det vita täcket över marken. I morse var det så vackert ute med snötyngda träd... fast träden kanske inte mår så bra av det????

Helgen har tillbringats sjungandes... körhelg med övning både lördag och söndag.. JÄTTEKUL!!  men är lite trött.. det kräver ju en hel del koncentration.....:D

Då kameran var inte med så jag har inte mycket att visa upp, så ni får hålla tillgodo med VITT från vardagsrummet.... hmm, det har varit mycket vitt här sista tiden, eller???
image665
Om jag inte minns fel har någon frågat om mina ljusstakar, tror att jag köpt dem på Coop för länge sedan.... och manchetterna är köpta på Hemslöjden i Karlstad..... den vackra ljuslyktan har jag fått i present och den kommer från Johansfors glasbruk.

Nu ska jag ut och hälsa på hos er... har ju missat en del misstänker jag!!:D

 Önskar er en härlig söndagkväll och en BRA START PÅ VECKAN!
KRAM!


Text o foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Rosa och vita tulpaner...

Härligt att tulpansäsongen är i full gång. Unnar mig en bukett nästan varje helg. Bäst tycker jag om vita blommor men eftersom vardagslyckan ska bli "lagom" rosa  så blir det lite olika varje vecka. Förra helgen blev det opimala rosa/vita tulpaner..  Veckans bukett är inte inhandlad ännu, få se om jag orkar ta mig till blomsteraffären under eftermiddagen.
image661

Jättesöta! Kommer att matcha mina kuddar perfekt.

Har idag haft besök av allra bästaste bloggvännen
Eva ,  men jag kan inte förstå hur timmarna kunde gå så fort!  Nästa gång bokar vi av en hel dag! KRAM till dig VÄNNEN!

Nu är det helgmys igen... tänk vad veckorna går fort. Hoppas att helgen går låååååååångsamt.. vill att den ska räcka läääääääänge!

Ha en
TREVLIG HELG!
KRAM!


text o foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Skillnad....

Berättade för en några dagar sedan att förutom mitt kuddprojekt så hade jag också ett annat....
DET ÄR KLART NU! alltså det andra... för finns det något tråkigare än högtalare??? svarta?? Jag har nu i många ÅR avskytt våra svarta stereohögtalare som stuckit ut som svarta klossar i vardagsrummet. Inte så att vi har den vackra "vita stilen" men mycket är ljust och lite dämpat hos oss.
Så här har inhandlats en bit vitt linnetyg (stuv) och en bit vit skai fanns redan hemma och vips så har högtalarna fått linnefodral med "topp" av skai som lätt går att torka av...... en mycket billig och enkel förvandling.... gick relativt snabbt att göra också!

image664
Och det bästa av allt - om jag ledsnar på det vita så kan jag ju sy rosa!! * Ha! Ha! skojar bara*!!

Det var mycket intressant att läsa kommentarerna om mina rosa kuddar, eller tygerna som ska bli kuddar, för det är en färg som väcker känslor, ungefär som orange gör. Min filosofi är att "lagom är bäst" både i inredning och i kläder..

Ha nu en härlig fortsättning på onsdagen och en bra torsdag.. om vi inte syns!
KRAM!

Ps. Jag kommer att uppdatera min länklista så snart jag hinner......

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Leksaker och förvaring....

Hej där ute i cyberspace!
Som många av er vet så har vi tre underbara barnbarn, och med barnbarn följer LEKSAKER! Inte alltid så lätt att förvara för mormor och morfar då vi vill att de ska vara lätta att ta fram och att plocka undan. Hittills så har de varit i en  mellanstor vanlig korg och det som inte har fått plats där har stått på golvet i arbetsrummet... inte kul att städa!!

Men så var vi på en tripp för någon vecka sedan och hamnade på COOP och vad hittade vi där???
Jo, DENNA......
image660
PERFEKT för morfars gamla bilgarage, bilar, duplo och annat smått och gott! Dessutom är den i bra höjd att klättra och sitta på! Nu är det ordning och reda på grejerna och smågrabbarna hittar lätt favoritleksakerna. Sjögräskistan kommer att fungera även när de blir större till pussel, Lego med mera... Måste erkänna att jag är grymt nöjd. Dessutom var den BILLIG i pris - ETT FYND!!! Det gillar jag!:D

Ha en skön kväll!
KRAM!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Nu ska våren göra sitt intåg.. light...

Hej bloggvänner! Hoppas att er helg varit riktigt härlig!

Avslöjar nu vilken färg mina nya kuddar ska bli....
Jo, kuddarna ska bli denna färg... så
MY du gissade rätt och vinner ÄRA och BERÖMMELSE!!!
GRATTISKRAM TILL DIG!
Ber om ursäkt för den usla bildkvaliten.. finns inget dagsljus när jag kommer hem från jobbet.... men det är en ljusbeigerosa och en mörkare rosa färg...... söker nu ljus i samma nyanser....
image659
Det är som ni ser bara tygbitar ännu.. pga ond och elak rygg som inte tycker att jag ska sitta vid symaskinen någon längre stund.. så tar detta tid!! Men jag har skräddat så att sy får jag göra när jag orkar. Har förresten inte tänkt att de ska få pryda mina soffor förrän vi fått vårt  nya soffbord! (Åh, vad jag längtar)
Måste avslöja att detta inte är den första rosa period jag har haft i mitt liv , de har kommit och gått. Flickornas rum var ofta inredda i rosa toner för att inte tala om hur många vackra rosa klädesplagg de burit (innan de kunde försvara sig vill säga) vilket gjorde att de svor på att inte ha någonting rosa i deras hem (eller på sig).... undrar hur länge de kan stå emot??? Tror nog att det har börjat naggas i kanten redan nu!:D
Gillar som sagt rosa i kläder också - men det ska vara lagom rosa! Så nu vet ni det också om mig!!

Nu ska jag snart börja med middagen - en hungrig man kommer genom dörren om drygt en timme!
Ha en bra start på veckan!
KRAM!
och TACK alla ni som besöker mig!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Kikar in för att...

ÖNSKA FORTSATT SKÖN HELG!
Är rätt så slut efter att ha haft alla tre barnbarnen här hela eftermiddagen.... men snälla har de varit "charmtrollen" och roligt har vi haft!!:D

För inte så länge sedan fick  jag en idé.. *som vanligt, suckar maken*.. som  i alla fall snällt skruvade  upp en ekhylla i vårt sovrum! Kort (av Ylva Skarp) som jag hade beställt från
Cosas fick  svarta ramar..  Jag är riktigt nöjd med resultatet då jag fick in lite mera färg i vårt "klatchigt" beige/bruna sovrum...
image658

Idag ska jag sy de nya kuddfodralen och så snart de är färdiga så ska jag avslöja vem som hade gissat på rätt färg! En annan liten detalj ska också åtgärdas... något som jag har retat mig på i flera år, så det är dax att ta tag i det nu!! *inget av detta ska drabba min man för han ska tvätta bilen*!! :D

Nu är klockan massor och det är dax att få några timmars sömn!
Syns snart!
KRAM!
text o foto: Liza, vardagslycka.blogg.se

Så roligt....

Hej alla därute!
För att er fantasi inte ska skena iväg alldeles så ska jag nu berätta att  jag har börjat sjunga i en GOSPELKÖR!
Det är många år sedan jag gick ut gymnasiet, det var då jag sjöng i kör senast! Fast jag är van att både sjunga solo och  "köra" åt andra så var det så pirrigt innan jag kom dit! Men jag möttes av jättertrevliga människor, fick sjunga härlig gospel och vara tillsammans med andra lika sångsugna utan några krav på att "fronta" utan bara göra mitt bästa, lära mig nya låtar och sjunga från hjärtat! Jag är så GLAAAAAAD! Ser redan fram emot nästa torsdag!:D

Har klippt mig idag! Så skönt, nu ser jag ut igen..  jag menar nu har jag fri sikt utan en massor för lång lugg ivägen!! Dessutom är det rena rama vardagslyxen att gå till frissan. Bara det att få slappna av en stund och att någon pysslar om en är ju guld värt! Undrar ibland vem som pysslar om frisörskorna???

Idag är det fredag igen! Syrran och hennes man kommer hit ikväll på middag för nu ska vi planera vår resa till Skottland! Ser verkligen fram emot att åka till whisky-landet!!!
image657

På lördag  fyller min mamma år så vi ska dit och uppvakta henne, och på eftermiddagen har vi fått äran att ta hand om alla tre barn-barnen medan deras föräldrar ska gå på bio. Det ska bli mycket intressant!!!
 Om jag orkar :D så syns vi imorgon kväll!
Ha en
TREVLIG HELG!
KRAM!
Text och foto: Liza, vardagslycka.blogg.se

Torsdag..

Hej alla mina kära bloggvänner!
Har inte kunnat lägga ut något nytt på bloggen under ett par dagar  -  fel på vår internetuppkoppling eller blogg.se? Därför har jag varit frånvarande...... Fler som haft problem????

Maken och jag har var ute på en långpromenad igår kväll. Före det var jag och inhandlade nya jeans.. vet inte om jag ska behålla dem eller lämna tillbaka??!! Tygerna till kuddarna har jag också köpt och en av mina bloggisar har gissat RÄTT på vilken färg det är! Vem avslöjas när kuddarna visas upp - vilket kan ta ett tag eftersom de inte är sydda ännu!!:D

Inget nyårslöfte avgavs iår, i alla fall inte när det gäller godis och motion... men hädan efter så blir det mer
frukt och grönt

image655

Varför?? Ja,  jag ska  inte visa mig i bikini i sommar heller.... men.... vi ska en tripp till Göteborg några dagar under Gothia Cup och sedan ska vi ju vandra på de skotska hedarna tillsammans med vältränad syster och svåger. Så nu ligger vi i hårdträning me and my man!! :D Som grädde på moset avslutning på sommaren har vi ju ett BRÖLLOP som väntar och då vill man ju vara en någorlunda fräsch mor till bruden och en inte allt för avskräckande svärmor! :D

Ikväll ska jag göra något jag inte gjort sedan jag gick i skolan (och det är länge sedan) - är nervös!! Återkommer till det sedan. Åsså ska jag äntligen klippa mig..... är så långhårig att det är  medelålders-fjortisvarning på mig!!

Ha härlig fortstättning på veckan  och tack för alla härliga kommentarer som kommer från er - det är så KUL!  Tänk att jag skulle få så många vänner i cyberspace det trodde jag inte när bloggen föddes!
KRAM TILL ER!

Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Första arbetsdagen avklarad....

Så är den första arbetsdagen avklarad efter 14-dagars ledighet. Mycket att göra men så skönt det är att  livet återgått till det normala igen.

Efter jobbet gick jag en sväng förbi tygaffären och fick med mig två små provbitar linnetyg som ska bli nya överdrag till kuddarna i vardagsrummet. Hittade ett par riktigt fina färdigsydda på Hemtex men där ingick innerkuddar och det vågar jag inte komma hem med eftersom det finns en uppsjö med kuddar hos oss - både framme och i klädkammaren och käre maken påstår att de tar plats??!!! Det tycker inte jag! :D Man kan aldrig få för många kuddar!!
Eftersom sofforna är sandfärgade är det viktigt att färgen(erna) blir rätt! Jag undrar om ni kan lista ut i vilken färgskala de nya kuddfodralen kommer att bli???? Nej, jag har inget pris till de som gissar rätt, tyvärr..... men ni vinner äran!

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan fortsätta att pyssla lite här hemma, det känns inte alls färdigt efter jul-saker-bort-plockningen..........
I brist på roligare bild så ska ni få se en av de saker som gör mig så VARDAGSLYCKLIG! 

image654
Ha en skön kväll - CSI börjar 21.00 på kanal 5 - det ska jag se!
KRAM!
Foto: ©Liza, vardagslycka

Nu är vardagen här igen....

Måndag imorgon och det känns bra. Ska återgå till jobbet efter att ha varit ledig alla mellandagarna, längtar efter att få träffa mina arbetskamrater igen. Härligt också att livet återgår  till det normala.. lite mer ordning och reda ska bli skönt.

Har sett skidor idag och var nog tröttare än Charlott Kalla när hon gick i mål. Vilken kondition  och vilja den tjejen har! Dessutom verkan hon vara en riktigt gullig tjej!  Är så IMPONERAD!

Vi har precis kommit hem efter att ha skjutsat Emma till tåget.. hon åker tillbaka till Mellansel för att fortsätta sina studier - så nu är det bara L och jag hemma igen.
Ska gå och fixa till i gästrummet, måla naglarna och titta i garderoben (med ficklampa) om det finns någonting att ha på sig imorgon... :D

Har köpt en pytteliten radio att ha i köket..  och en liten  snygg mugg att ha tandstickor i.. image653
Önskar er med detta en härlig söndagkväll och skön måndag!
KRAM!
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

Bara fantasin sätter gränser.....

för vad man kan använda servetter till.
Har ju tidigare skrivit om mina tavlor som egentligen är inramade servetter. Nu har ramarna ännu en gång fått nya motiv... ett både enkelt och billigt sätt att förnya ett rum på. Så här ser tavlorna i köket ut nu.. servetter från Mairo (blomma och ogräs).
Vasen med servetterna i är så praktisk och snygg och lätttillgänglig....
image651
Det känns så skönt att livet återgår till normala gängor - gillar ordning och reda och det blir det inte hos oss under långhelgerna. Alla böcker som skulle bli lästa ligger fortfarande orörda (men avdammade) på nattygsbordet. Musik har jag däremot lyssnat mycket på, bla Eagles nya som jag tycker superbra +++++!!!!! Bra kontrast till all julmusik!

Trettondagsaftonen blir mycket lugn med lätt middag och TV-tittande!
Ha en skön kväll och härlig söndag!
KRAM!
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se



Beställt....

Igår åkte vi till tre möbelaffärer för att söka soffbord - och den som söker han finner! Vi har beställt.. för ingenting finns ju i lager numera. En till två månader får vi vänta på vårt soffbord i valnöt! Varför valnöt? Jo, jag tror att det kommer att bli jättesnyggt ihop med vår gamla skåp från 1800-talet. Hoppas att det blir rätt!!! 
Längtar naturligtvis efter att bordet ska komma, men har man funderat snart ett år så går någon månad säkerligen rätt fort!

Nytt tyg till kappa i köket har också inhandlats och sytts... nu är det mycket vitt hos oss. Det enda som stör mig är att jag inte får någon som helst ordning på köksfönstret! Ska pröva några idéer jag har, det brukar ge sig efter ett tag - men gör det inte det  får jag ta hjälp av er kära bloggvänner! Så här ser det ut just nu.....

image651


Maken har just dammsugit lägenheten men det är nog den enda städning som blir idag... min rygg är ur funktion så det finns ingen ork till att köra dammtrasa idag!:(
Ska nu lägga mig och vila en liten stund så att middagsmaten kommer på  bordet. Är lite sugen på västerbottens-ost-paj??? Det låter väl gott!!

Ha en skön fredagkväll och helg om vi inte hörs!
KRAM!
Text och foto: ©Liza, vardagslycka.blogg.se

2:a januari 2008..

God fortsättning på det nya året!!!!
Nytt år och nya förväntningar??! Nja, jag är nog rätt nöjd om livet fortsätter i behagligt tempo... och om käre maken och jag till slut hittar oss ett nytt vardagsrumsbord... ;) Jo, jag skojar, det finns viktigare saker i mitt liv än det  -meeeen det är vårt projekt just nu!

Börjar med en tillbakablick på nyårsafton som firades hos våra kära vänner Johanssons. Vi hade fantastiskt roligt med massor med prat och skratt, supergod mat och dryck... ja, drycken vet jag inte så mycket om eftersom jag körde, men hade lika roligt ändå!!:D Tack för en minnesvärd nyårsafton!!!!*KRAM*

Nyårsdagen sov vi länge, för trötta var vi, och på eftermiddagen bjöd vi farmor på middag och njöt av att bara vara.

image647Idag har vi tagit hand om lille A. en stund medan mellandottan uträttade ett ärende... här kommer en illustration om  hur svårfångad han är  på bild....  en ´liten virvelvind men snäll!!!!

Efter att ha tittat på skidor på TV:n så har vi (mannen och jag) varit runt på stadens möbelaffärer för att hitta det optimala vardagsumsbordet. Några objekt är riktigt intressanta men för att inte missa något så åker vi till ett par ställen till imorgon.....
Vi hann också med ett besök på Café Humlan där vi satt och surrade en stund... *förlåt, jag kunde inte låta  bli att dra det gamla skämtet igen*

Väl hemma igen så gick jag till Gardingalleriet för att köpa tyg till en ny kappa i köket... STÄNGT pga inventering stod det på dörren.. men det gör inget jag går dit imorgon istället!:D

I brist på tyg att sätta symaskinsnålen genom så har vi plockat bort julen - allt är borta och nerplockat i sina lådor.. och det känns bara skönt! Nu hinner jag städa och fixa till innan jag börjar jobba igen nästa vecka!

image648
Avslutar med en bild på ljuset som bildar ett fantastiskt spetmönster allt eftersom det  brinner ner... jag har aldrig varit med om det  tidigare. Snyggt eller hur??!!
Ska försöka sova någon timme nu innan jakten på vardagsrumsbordet startar igen....
Ha en bra dag!
KRAM!
Text och bilder:©Liza, vardagslycka.blogg.se