Mitt 100:e inlägg....

image398Så är det dax för mitt 100:e inlägg i mitt alldeles egna bloggspace. Ett ställe där jag kan skriva precis vad jag vill om vad jag vill...nästan...

Kan inte förneka att jag inför detta "lilla" jubiléeum funderat på hur bloggen blivit som den blev? Om jag ska nöja med det jag gjort eller fortsätta mitt skivande och fotande i detta forum? Hur vill jag att bloggen egentligen ska vara och i så fall hur ska jag kunna utveckla den??

Vardagslycka är ju inte bara shopping, trädgård och inredning (fast visst sjutton är det roligt) utan så mycket mer... Viktigast av allt är min familj och mina vänner, ja, dit räknas numera även alla ni mina kära bloggkamrater,  och att kunna se det "stora" i allt som händer i vardagen och vara lycklig i det trots att allt inte bara är roligt jämt!

image397Så efter mycket funderande  har jag kommit fram till att jag inte är redo att lämna er ännu.. har fortfarande inspiration att fortsätta med min lilla enkla blogg och det är ju tack vare ER som det fortfarande känns roligt!

Just nu så läser jag mycket intensivt om Fung Shui. Har läst om det och praktiserat det i mitt hem och mitt liv sedan år 2001.  Det började när jag låg i stort sett orörlig i min säng när jag fick mitt första diskbråck. Då kom insikten om hur mycket onödigt och saker som jag inte tyckte om som fanns i mina skåpar, på utevinden, i förråd, friggebodan. Allt det där onödiga tyngde mig väldigt mycket  och i samma veva läste jag i en tidning om fung shui - gissa om jag blev glad.. för där fanns svaret på varför jag var så ledsen och sorgsen.  Så snart jag kommit någorlunda på benen igen så blev det stor utrensning (Rensa i röran av Karen Kingston är  min bibel) av saker, gamla kläder mm, till och med fotoalbumen fick en genomgång. Sedan dess har jag läst åtskilliga böcker i ämnet och upphör aldrig att förvånas över hur mycket sanning det finns i den urgamla läran.

Inför hösten har jag nu massor med idéer i både stort men mest i smått framför allt då när det gäller vår lägenhet -  då mitt hem är min borg och  här jag alldeles fantastiskt VARDAGSLYCKLIG! 
 
image398
 
Jag avslutar med att tända ett ljus för ER alla mina underbara bloggvänner! Tack för att ni finns!
STORKRAM!
image399image399image399

Foto och text: © Liza, vardagslyck.blogg.se





Kommentarer
Postat av: Vicke

Många kloka ord och Feng Shui och Karens bok gillar jag finns mycket tänkvärt och bra. Senast i dag har vi rensat i killarnas garderober och det är så skönt:D
Tack för att du finns själv!
Kram

Postat av: Thea

Jamen nu blir jag lite rädd. Har du funderat på att kanske sluta blogga? Jag gillar din blogg så mkt, skulle bli tomt utan den =), så jag hoppas att du fortsätter lääänge.
Vilka söta små blommor. Var köpta?

2007-08-01 @ 00:02:28
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Vildängel

Nej men det hoppas jag verkligen inte - att du funderar på att lämna oss. VAd bra att du bestämde dig för att stanna ytterligare en stund.

2007-08-01 @ 10:11:51
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: Fridasfunderingar

Va? Har du funderat på att sluta blogga?!?!?!Det hoppas jag verkligen inte att du gör!
Grattis till nr 100! KRAM!

2007-08-01 @ 12:35:17
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Liza

Vicke: Ja visst är det skönt att rensa! Men det tar aldrig slut, iaf inte hos mig! Kram!
Thea: Funderingar har funnits på att sluta.. men jag skulle sakna er för mycket.. så jag håller i ett tag till! De små söta blommorna tillhör Mateus sortiment.. tycker att de är så stilrena. Kram!
Vildängel: Tack för de uppmuntrande orden - jag håller i ett tag till! Kram!
Frida: Jo, allvarliga tankar - men har ändrat mig.. jag håller i... Kram!

2007-08-01 @ 15:52:24
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: Fridasfunderingar

Kanske en lösenordsskyddad blogg skulle vara ett alternativ till att sluta? Glad att du inte gör det nu i alla fall!KRAM!

2007-08-01 @ 16:40:27
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: MO

Nä, det är klart att du måste fortsätta blogga..vill ju inte mista dig o din mysiga blogg. Du har så rätt att man ska fortsätta så länge det känns kul, ibland känns det som man inte har så mycket att skriva om men så kommer nya ideér eller bara vardagssnack....Hoppas du har en fin kväll, kram

2007-08-01 @ 19:37:04
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Lisa

Vi gillar ju dej med!!!!(och vilket fint fat du har, jag har ett likadant!)det vore ju ren förlust om du slutade blogga! Kram på dej, du är ju så härlig!

2007-08-01 @ 23:45:16
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Thea

Tack vad snällt. Men jag kollar om jag hittar dem här först. De är ju så söta.

2007-08-02 @ 12:45:10
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: MO

Ska göra mitt bästa, alltså handla så mycket som bara maken tillåter, hihi. Vi måste ju få plats hem oxå. Ha de så bra, kram

2007-08-02 @ 19:44:11
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Barbro

Men snälla du, inte får du sluta blogga!! Jag blir vardagslycklig av att läsa dina inlägg så du gör en stor insats!!! Skulle sakna dig och din stuga.... kramis i massor

2007-08-03 @ 00:03:51
URL: http://www.barbros.blogg.se
Postat av: MO

Nu du är jag färdigshoppad...jisses så mycket fint, o billigt det fanns där. Ha en trevlig helg,kram

2007-08-03 @ 21:18:27
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Lilla My

Fenf shui eller inte men visst är det skönt att ha ordning.Jag har också läst Karens bok och den är verkligen inspirerande.Ha en fin kväll och vad roligt att du fortsätter att blogga :-)

2007-08-03 @ 21:44:04
URL: http://myslivochhem.blogspot.com
Postat av: Mia

Hoppas att du inte slutar blogga, det är kul att läsa dina inlägg! Vackert fat och blommor, Mateus sortiment är bara så snyggt!

2007-08-04 @ 18:19:54
URL: http://hemochlycka.blogspot.com/
Postat av: Saga

Klart du ska fortsätta blogga, det är ju så himla trevligt att hitta dina inlägg här!
Och det märks att du gillar det du gör!!
Jag gillar också att rensa, man mår verkligen mycket bättre när man inte har en massa ostädade förråd att rensa!
Vackert fat!
Kram på dig!

2007-08-05 @ 00:43:52
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
Postat av: MO

Trevlig söndag på dig, hoppas du har sol......det har vi, jippie, kramar

2007-08-05 @ 11:04:28
URL: http://medaljongen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback