Trettondagsafton....

Lugn och ro råder här! Bakpotatisarna är i ugnen och till den äter vi en skinkröra på skinka (förstås), creme fraiche, rödlök och kryddor. Dessert en klassisk chokladglass... Enkelt och gott!

Har mest slöat hela dagen för jag känner mig inte alls kry. Antigen bryter influensan ut eller också försvinner den helt. Hoppas innerligt på det senare alternativet.

Ha en skön kväll!
Kram/Liza


Nu är glada julen slut...Idag har vi dansat ut julen. Vemodigt och skönt på samma gång. Lite ljusare och som grädde på moset en bukett vita tulpaner. 

Hoppas nu att vi får lite vinter nu innan det blir vår...här är det blåsigt och slaskigt. Avskyr vädret!

Kram! 
Liza


Tillökning i familjen

julafton utökades vårt lilla hushåll med en medlem till.
 
Tillåt mig presentera  
 
 
"Apis" som ett av mina barnbarn döpt den till.
 
Gissa om jag blev överraskad när paketet öppnades på julafton. Trodde någon drev med mig när jag fick se kartongen, men icke Kaj Bojesens fina apa är nu MIN!! Vet inte hur många gånger jag har varit på favoritbutiken "Hem Ljuva Hem" och beundrat den - nu får jag njuta av den varje dag tack vare min fina familj!!
 
 
På hedersplats i vardagsrummet!!
 
Funderar på att plocka bort julsakerna i eftermiddag... eller kanske imorgon! Men det börjar vara dags nu känns det som. Konstigt nog har jag aldrig varit så lite less som iår trots att jag har varit ledig från den 23/12. Men innan jobbet börjar till vecka ska det plockas bort och städas ordentligt.
 
Nu hoppas jag att slaskvädret ger sig av och att vi får lite snö mer snö och några minus (trodde aldrig att jag skulle skriva det här). Det är så halt att risken för att bryta armar och ben är stor bara man ska gå till soprummet. Man kan lugnt säga att vi har en underlig vinter iår.
 
Nej, nu måste jag rusa, blir snart upphämtad att döttrara...vi ska på en liten roadtrip!!
 
Kraaaaaaaaaaaaaaaam! /Liza