Dalahästar, vit färg och "fårskinn"..

Hej finingar!
Mår ännu lite bättre idag så förhoppningsvis ska krafterna räcka till att "adventa" klart idag!
 
Här om dagen när jag inte hade så mycket ork, var jag ändå sugen på lite enkelt pyssel. Mina dalahästar som fick följa med in till stan efter stugförsäljningen fick komma upp ur kartongen. Jag har ju redan tidigare målat alla vita, och nu har de fått täcken av fuskfårskinn som jag knöt fast med ett svart vackert band. Allt material fanns hemma...
 
 
Nu står alla fem på Stringhyllan i köket och en del av dem har fått små Cult-tomtar på ryggen..
 
 
Slutresultatet blev precis som jag föreställt mig - mysigt och stilrent!!
 
Nää, nu fortsätter jag med det sista pysslet.När jag är klar med det hamnar focus på att baka lite grann. Det får bli en sort då och då. Mest sugen är jag på att baka småkakakor, har blivit mer och mer förtjust i  kakor - ja, jag vet -  tantvarning på hög nivå. Men å andra sidan är jag TANT och stolt över att vara det! :-) Annars är det mystider med glögg och pepparkakor som gäller....
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
Kraaaaaaaaaaaaam!
Liza
Ps. Emma hjälpte mig att sätta in den nya julheadern.. Tack finaste Emma!

Long time ago...

Oj, vilket långt uppehåll det blev. Blogglusten bara försvann - och jag vet inte hur det blir i framtiden. Tar en dag i sänder.
 
Är otroligt glad över att så många har tittat in hos mig trots den obefintliga uppdateringen. Tack snälla för att ni orkar vänta!
 
Eftersom jag håller vad jag lovar kommer här bilden på den ommålade skänken och min födelsedagspresent... Ernst-ljusstaken.
Är så glad att jag vågade måla, det blev så mycket snyggare i vardagsrummet!!
 
 Nu håller jag på med adventspyntanden - så kul det är - så det händer lite här varje dag. Har haft lite ont i magen ett par dagar så det går sakta, men fint blir det!
 
Nu känner jag för att umgås här igen - har saknat alla mina bloggvänner!
 
Kraaaam!
Liza