Tjugohundratretton

Så har vi välkomnat år 2013 och det mina vänner har börjat BRA!
 
Maken och jag firade in det nya året på tu man hand. Vackert dukat bord, god mat och en gemensam summering av året som gått. Sen kunde vi inte låta bli att titta på "Grevinnan och betjänten" i år också. Det blir liksom ingen nyårsafton utan det programmet.
 
 
Vi skålade in det nya året i myskläder....
 
Nyårsdagen fick jag äntligen börja använda min julaftonsmorgongåva (oj, det blev ett alldeles nytt ord), Min "Ernstosofi" som jag fått av maken.Han är bara för go. Jag fick den för att jag ska kunna disponera min tid bättre och få bort tidstjuvarna som lurar, ofta på grund av värken! Glad är jag och det finns så många klokheter att ta till sig i kalendern! Se bara här nedan...
 
 
Vi håller på att städa, sortera och rensa förråden och garderoberna och dessutom byter vi förråd. Det går åt rätt mycket tid om jag säger så! Men snart är vi klara!
 
Igår, trettondagsafton, var vi bjudna på middag hos goda vänner! Så mycket gott och så många samtalsämnen som fyra personer kan avhandla under en kväll!! Vi kom inte hem förrän strax före kl 02.00!  Inte undra på att vi har varit "sega" idag!
 
Imorgon är det jobb igen! Säger som jag brukar: med ett par koppar kaffe är man igång igen! Ska bli kul att börja om efter ledigheten och ordningen återställs - det blir vardag!
 
Ha det så gott mina vänner!
 
Kraaaaaaaaaaaam!
Liza