Skön söndag....

Pustar ut i soffan framför TV-sändningarna från SM i hemstaden. Käre maken ser tävlingarna på plats så klart! 

Vardagslyckan är lite trött efter en fantastisk gospelkonsert i stadskyrkan i fredags. Underbar publik som var med från första stund. Har jag sagt att jag bara älskar min kör Hortlax Gospel? Inte?  Nu vet ni💕

Igår kväll var det dags att ta sig an andra 30-års Jubileums showen med Röde & Rått! Roligt så klart men nu är det röstvila som gäller fram till torsdag då det är övning med kören igen🎶
I eftermiddag ska vi uppvakta finaste mellansyster, anar en hel del gott fika och tårta så lunchen får bli en smoothie! Nu fortsätter jag vila.....

Ha en skön söndag! 

Kram!
När det blir fel....

Som för någon vecka sedan när jag spontanhandlade nya köksgardiner. Turkosa. Jag gillar färgen turkos men det kändes så fel till köket. De åkte ner efter 10 minuters vånda och hängdes upp i gästrummet. Det blev så bra!


Efter en titt i gardinbyrån hittade jag den här grå/vita kappan som jag haft i arbetsrummet tidigare. Den passade perfekt och jag blev nöjd!
 
Ja, så det kan bli!

Nu middag och sedan övning med gospelkören! 

Ha en fin kväll! 

Kram!


SM-vecka, musik och sockerkaka.....

Idag har SM-veckan startat här i Piteå! Maken som är friherre har varit och tittat på skidtävlingarna idag. Jag jobbar halva dagar så jag får krypa upp i TV-soffan när tillfälle ges och se tävlingarna via media! 
 
Inte helt fel det heller!

Idag har jag bakat till kvällens repetition inför lördagens show på Havsbadet, och imorgon ska jag ha fika till genrepet inför konserten med Hortlax Gospel på fredag! Det är mycket nu - men så roligt!

Jag har till och med kläderna klara, inte lätt att bestämma sig när man är född i vågens tecken😊 Jag kan avslöja att det blir klatchigt svart som vanligt!Ha en fin kväll!

Kraaam! 

Söndag och kvalitetstid....

Söndag och jag har hunnit göra undan lite viktigheter. 
Som att boka tid för fotvård, vattna blommorna och kvalitetstid med mellandottern!

Lite stillsam shopping, ett snyggt och praktiskt fodral till min "ajfån" blev mitt inköp. Valde mellan vitt och svart, blev ett vitt då jag tror att det syns bättre i väskan. Inte helt fel att det var 50% rabatt om jag säger så! 

En härlig lång fika på stadens finaste café prioriterade vi så klart. Mycket surr blev det om allt möjligt och omöjligt 😀Har jag sagt att jag gillar n' Ernst???? och Homegaard?? De passar så bra tillsammans! Glas och läder i skön förening. Så fint!

Nää, nu är det dags att börja med middagen! Det blir en romantisk korvgryta idag!

Ha en fortsatt sön söndag!

Kraaaaam!

Lördagkväll...


Har latat mig i soffan en bra stund nu och läst bloggar, min egen också! Det var riktigt roligt att se tillbaka på allt som hänt sedan 2007 när jag började, rena nostalgitrippen ☺️
Kanske är det värt att göra ett försök att skriva här igen...

Får fundera på det! 

Ha en skön lördagskväll! 
 Kraaaam!