Nagellack.. ett onödigt inlägg...

Sminkar mig varje dag.. nästan!
Har svårt att lämna lägenheten utan att ha mascara och läppstift.. och eyeliner och ögonskugga och NAGELLACK!!!!! Älskar nagellack!! Har oftast långa naglar - utom när de går av - och då gör det ont eftersom de viker sig så långt ner mot själva roten..AJJJJJ! det gör ont bara att tänka på!
Eftersom jag vill ha fina naglar och gärna byter "färg" då och då "händer" det att jag köper nya lack.........för att upptäcka när jag kommer hem att det finns minst 2-3 stycken som antingen har samma färgnummer eller att de är näst intill oskiljaktliga för blotta ögat!! Någon som känner igen sig?????? Här kommer min samling 

image551

Nog är det kul med smink alltid, kanske någon gång när andan faller på visar jag mina ögonskuggor också.. :D
Ha en skön kväll!
KRAM!
Ps. Har sytt gardinkappan färdig.. och övriga beställningjobben också, nu är bara hemliga projektet kvar... tassar iväg nu och börjar med det.

Text och foto: ©Liza , vardagslycka.blogg.seKommentarer
Postat av: Fridasfunderingar

Gardinerna blev så himla bra!!!Tackar och bockar och stångar min panna blodig (okej, inte det sista, vill ju inte det ska bli söligt nu när det är gode fint här) KRAMAR!

Postat av: Maria-Jag blommar

Jag tycker också om nagellack...MEN..har det nästan aldrig och har aldrig långa naglar. Om jag någongång lackar så vill jag gärna ha en knasig färg (typ lila, grön, blå) så det är nog TUR att jag inte målar så ofta =) Dock kan jag speciellt i realådor stå och fingra på olika flaskor, det är något lustfyllt med lack i olika färger!

2007-10-03 @ 22:57:59
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: curlingmormor

Förr målade jag ofta naglarna, men den tiden är förbi. Det som jag brukar kosta på mig det är att svärta ögonfransarna och det blir så bra tycker jag och lättsamt.
Kramizzzzz

2007-10-03 @ 23:32:15
URL: http://curlingmormor.wordpress.com
Postat av: Ulla

Det jag inte klarar mig utan i sminkväg är mascara. Ser och känner mig tröttare utan det. När det gäller nagellack, så går det i perioder. Jag är mer för nagellack på sommaren, för då brukar mina naglar växa så de knakar och det är finare med nagellack på längre naglar.

2007-10-04 @ 06:24:06
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Saga

Så finfina kollage man hittar här då! :)
Jag har varit borta ett tag från läsa-andras-bloggar-livet, tiden har liksom inte varit min vän de senaste veckorna, men det blir ju ack så trevligt när man väl får lite tid över till läsning... och hittar flera trevliga inlägg!! :)
Jag tänkte också nappa på den "spacklade" utmaningen, men tills dess att jag får till ett inlägg kan jag ju sitta här och räkna dina nagellack. Ojoj, vad avis jag blir! Jag har sällan så långa naglar och har jag det blir det oftast ett ofärgat lack över den franska manikyren. Men jag har alltid, ändå sedan jag var liten, varit otroligt intresserad av just nagellacksflaskor. De är så små, söta och färggranna! Så det är vad jag kallar för "ögongodis"... :)
Lycka till med alla dina projekt. Tycker mig höra en symaskin där någonstans hos dig!? :)
Kramen

2007-10-04 @ 08:32:57
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
Postat av: Lilla My

Jag såg precis att du har ett kort på dig själv högst upp.Kul,det har jag aldrig sett förr.Så många flaskor du har.Rena färgterapin.Ha det bra

2007-10-04 @ 09:37:28
URL: http://myslivochhem.blogspot.com
Postat av: Helen

Om jag hade långa naglar skulle jag cokså ha en massa härliga färger att välja mellan. Snyggt med välvårdade och målade naglar.

2007-10-04 @ 10:00:40
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: MO

Det var ingen dålig samling det. Jag har oxå jättesvårt för att lämna huset utan att sminka mig, mascara o läppglans är ett måste, men vill helst ha hela kittet, rouge, ögonskugga, kajal sen är jag redo att möta världen. Har perioder då jag målar naglarna osv, sen kommer det långa tider då jag inte orkar, fast jag har naglar som växer som ogräs fast jag inte dricker mjölk, filar dem dock alltid så de ser välvårdade ut. Ha de bra, kram

2007-10-04 @ 18:45:54
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Karolina

Åhh, så mkt fint.. men jag håller med dig.. det är många som går i samma färgskala.. skulle behövt låna den till höger om den med hjärtat på.. ska ha lite lila å svart imorgon på en fest.. =)
Kram kram!

2007-10-04 @ 19:20:18
URL: http://kexxet.blogg.se/blogga
Postat av: Maria

Det är väldigt snygg med nagellack tycker jag MEN inte på mig. Jag klipper nämligen naglarna jättekorta. En vana svår att bryta sedan jag i många år arbetat som sekreterare och skrev mycket maskin/dator. Trivs helt enkelt inte när naglarna "tar emot" och fresten så går dom bara av. Tårna däremot har alltid lack på sig:)

2007-10-04 @ 19:35:05
URL: http://kramaria.blogg.se
Postat av: Lisa

men alltså.....jag är ju nyfiken! VAD är ditt hemliga projekt?!! Vill veta ju! kram vännen! Och om vi inte hörs hoppas jag att din helg blir bäst!

2007-10-04 @ 20:29:38
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se
Postat av: Anette

Hej! Jag älskar oxå smink. Är beauty artist. Ska lägga upp mina nagellack i morgon på min sida. Och mina ÖGONSKUGGOR som jag har stor passion för.
Ha de bra A

2007-10-24 @ 18:50:37
URL: http://www.mixafixa.blogg.se
Postat av: Dancing Stars

Interesting site. Worth the visit!

2010-01-14 @ 10:33:20
URL: http://dancing-stars.tk01.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback