2:advent...

Vilken superduper helg vi har haft!



Fredag en fika på stan med maken, handla födelsedagspresent (hemlig mottagare),  god middag och prat om ditt och datt till halv tolv....

Lördag hade vi mys hela dagen med söta  stor-prinsen och prinsessan så att föräldrarna fick åka och träffa tomten! Vi hann med både glass på stan, yatzisspel, hälsa på farmor Ruth och mycket annat. Lite ovant att grädda plättar med två hjälpredor. Men duktiga är de bägge två och plättarna blev supergoda! 
Roligt med  lite "surr" och fart i huset men erkännas ska att kvällen tillbringades avsvimmad i soffan! :D

I går var vi på barndop. Det var makens syster-son-dotter som döptes. Ett mycket fint och familjärt dop. Vi var ca 50 gäster som bjöds på smarrig smörgåstårta och god marängtårta. Allt gott önskar vi fina familjen i framtiden!

Har just kommit in efter en promenad ner till ICA för att köpa mer garn till mina Amigurumis:ar, förutom elefanter är Super Mario tillverkad samt en Pokemon. Tur att det finns internet och snälla svenska och utländska bloggare delar med sig av mönster.... Ja, behöver internet för att veta hur figurerna ser ut också..



Fortsätter att visa lite bilder från min vita/gröna jul... Mitt Matteus fat med blockljus, fin kvist och hjärta pryder vardagsrumsbordet!

Slut för idag från Vardagslyckan!
Ha en skön dag!


Kommentarer
Postat av: Malin B

Jotack, här är det snö så det räcker! ;) Fast det är en väldigt julstämning!

Så mycket kul pyssel du hittar på. Jätte mysigt både med prinsar, prinsessor, plättar och juldekorationer. Du är så händig! =)

Kram!

Postat av: Bokmalen

Låter som en superhärlig helg! ;) Å, vad duktig du är som stickar på.

Kramen, Maria

2010-12-06 @ 21:46:16
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Purple Area

Fint!!

2010-12-10 @ 09:06:23
URL: http://purplearea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback