Vackert....

Idag har jag haft besök av storprinsen och prinsessan och fina Anna. Prinsessan vill ha "shouw" för mormor och sötprinsen skötte ljussättningen.. :D Det syns att de kollar på tv för rörelser och poser sitter som smäck hos lillan och ljuset (min handarbetslampa) dimras och får både blinkande och fast ljus. Vad månde bliva av de små? Artist? Ljus-ljudtekniker? Tiden får utvisa!

Efter väl genomförd föreställning gick vi ut på stan! Orkade inte vara så länge då gårdagens pyssel blev nog så ansträngade och värken är "ilsken" idag - så efter detta inlägg blir det sängen och vila en stund innan middagen ska påbörjas.

Hade sådan tur (igår) att det fanns vita tulpaner på blomsteraffären ... så nu står årets första bukett på vardagsrumsbordet..

Det är så skönt att ha plockat bort julpyntet så man får förändra hemma... ser så rent ut!!

I köket hamnade ett av mina få nya inköp på
Det är min fina burk från Cult Design inköpt hos " Maggans Djugelkiosk". Tycker den passade bra tillsammans med de riktigt gamla vaserna (-50 tal), mina andra vaser från Cult och lite annat smått och gott..

Vardagsrummet och köket är nu klara men de övriga rummen får fixas till eftersom! Orken är som sagt inte den bästa idag så nu ska jag sträcka ut mig en stund.

Ha en skön dag!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Länge sedan det var några uppträdanden här hemma hos oss nu. När barnen var små så arrangerades det var och varannan kväll någon form av cirkus eller annat evenmang med biljetter, sittplatser och jag vet inte allt. Då när det var VARJE kväll kändes det lite mycket av det goda men nu skulle det vara riktigt roligt. ;) Jag blir allt lite nostalgisk.

Postat av: gella

Mysigt med showande barn! :) Och vilken fin header du har!

2011-01-04 @ 23:01:41
URL: http://gella.blog.se
Postat av: Linda

Säger hej när jag kikar förbi :-)

2011-01-05 @ 21:50:12
URL: http://exklusivvardag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback