Funderingar....

Hej vännerna!

Ännu en strålande vacker morgon här i Piteå! Blir så glad av att ljuset och solen som börjat värma riktigt skönt.

Har dock åkt på ett bakslag, vände mig i sömnen i natt och lyckades vrida ryggen och benet i något konstigt läge. Stckars maken vaknade av att jag skrek... inte kul!  Går mycket illa och har otroliga smärtor. Hoppas bara att det är någon slags sträckning för då går det om fort. Hade ju tänkt gå en längre promenad än igår... men det får vara. Det får bli en innedag tillsvidare! Nog med självömkan för idag!

Gårdagens prommis var underbar, vackert väder, vindstilla och det kändes så bra! Det är suveränt att gå med stavar, det känns mycket tryggare då risken för att halka minimeras och jag går mycket fortare.

Funderar mycket över stugan, som vanligt. Har planer på att på allvar ta tag i inredningen. Mycket är jag så nöjd med men en dröm är att få alla tak målade vita. Få upp ett stänkskydd vid matlagningsdelen och måla köksinredningen och byta handtag (igen). Stänkskydd finns på IKEA, handtag finns säkerligen i någon låda i uthuset liknande de som jag visar nedan.... 


1 Udden fläktkåpa. 2 Fastbo väggplatta, gillar nog den vita bäst. 3 Lagan diskho. 4 Lucka Abstrakt vit. 5 Grej handtag (tror att vi har en riktigt gammal modell från 40-50-talet liggande någonstans). 6 Edsvik köksblandare.
Bilderna är lånade från IKEAs hemsida, kollage eget.

Drömma kan man ju göra, eller hur! Men det skulle bli jättesnyggt med lite nytt i köksdelen, allt är från början av 70-talet när stugan byggdes så en uppfräschning skulle inte skada. Det innbär också att vi inte bara kan byta luckor på överskåparna - standardmåtten är tydligen ändrade.  Men som maken alltid påpekar vänligt men bestämt - först ska gäststugan göras klar.... Undrar så varför vi kvinnor nästan alltid ligger ljusår längre fram i planeringen än männen? Så är det i alla fall hos oss. :D

Ha en riktigt härlig dag!

Ps. Är det någon av er som har Ikeas väggplattor, snälla berätta om de är BRA!





Kommentarer
Postat av: Cissi

Men huvva..hoppas det går över!!! Fort!!



Kraaaaam!

Postat av: Frida

Vi ligger ljusår före för annars skulle ju ingenting bli gjort anser jag. Då hinner de (läs: karlarna) tro att de är DE SJÄLVA som kommit på vad man ska göra för de har hunnit glömma vem som planterade idén :)



Hoppas det blir bättre och bättre för dig.

Det gör ont i mitt hjärta då du har ont.

KRAM!

2011-03-16 @ 13:50:10
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: ♥ EVA ♥ BLOGGÄGARINNAN

Men vännen ! Inga gymnastiska övningar då man har dålig rygg :)



Hoppas att det snabbt blir bättre !!!



Här känns allt väääldigt bra nu då sonen och gänget är på väg till Paris ist för Tokyo - mammahjärtat pickar lugnare nu !

Och snart snart kommer det en liten skruttplutt också...vilken dag som helst nu :)



♥ ♥ ♥

KRAAAM EVA

2011-03-16 @ 17:31:30
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: ♥ EVA ♥

FEL FEL FEL ska INTE vara BLOGGÄGARINNAN...hehehe...utan bara EVA !!!



♥ ♥ ♥



KRAAAM igen !

2011-03-16 @ 17:33:28
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Maggan

Det blir ett jättefint sommarstugeköksprojekt:-). Så får vi hoppas att käre maken bara accepterar sån´t som han inte kan förändra:-D Med andra ord - jag skulle vilja lära alla makar att det går ju fortast om dom bara gör som vi vill med en gång, slipper dom diskussionerna innan och kan verkställa direkt!



Visste inte att du extra-kraschat ryggen:-( illa - hoppas att det inte blir långvarigt - I need/miss u:-) kraaaaam

2011-03-17 @ 08:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback