Sol, sol, sol....

Hej vännerna!

Vilket underbart väder vi har, solen skiner, det är + 4 grader och rätt stark vind.. men blåser inte kallt - så det gör ingenting!

Har varit uppe ett bra tag för jag har varit på bli-frisk-gymnastik i varmvattenbassängen. Skulle vara där halv åtta i morse. Så skönt att få röra på sig igen.... och så lätt man blir i vattnet.  Det är andra gången jag är i bassängen och visst det gör ont efteråt, men vis av erfarenheten så vet jag att det kommer att bli bättre efter några gånger.

Nu har jag tonat håret, skulle ju ändå duscha (tredje duschen idag) bort klorvattnet och fått i mig dagens första kopp kaffe. Nu blir det vila en stund och sedan ska jag baka en kaka till ett möte ikväll! Det får bli en långpanna... går fort och lätt och blir många bitar.



Så här vackert lyser solen i i gästrummet idag... däremot blir det ingen fönsterbild. Utan att överdriva det minsta behöver alla fönster här putsas, määäään det orkar jag inte göra så då får det vara ett tag till. Är så förtjust i den lilla karmfåtöljen som min pappa ärvde efter sin faster (kan vara en 40-50-talare) och som jag sedan blev ägare till. Mamma klädde om den i ett superfint tyg som har cremefärgad botten med vitt reliefmönster, gammalt det också.

Nej, nu är det bäst att jag tar igen mig en stund innan baket!

Ha en superfin dag - det ska jag ha!


Kommentarer
Postat av: Emma

Du vill inte skänka/låna ut den till din dotter? Den skulle passa superbra hemma hos mig ;)



KRAM

Postat av: EVA

Här var det lite fönsterkris imorse då solen sken rätt in så jag gjorde en liten snabbrengöring...



Torrtorkade invändigt bara och vips blev det mycket eller halvmycket bättre iaf :) ! Meeeen ute går det inte att ta än...



♥ ♥ ♥

KRAAAM EVA

2011-03-03 @ 16:12:01
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Malin B

Det är så härligt när solen kommer på besök.

MEN så mycket smuts det brukar vara på fönstren när vårsolen lyser in. ;) Fast hellre vackert väder än det ständigt gråa, det har vi fått en väldigt stor dos av på sistone...

Hoppas att det fungerar fint med friskgympan. Jag och tösen har varit på step i kväll. Det är ett svettigt och roligt pass.

Kram!

2011-03-03 @ 21:26:33
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Liza

Emma: Du tyckte ju att den var jätteful när du bodde hemma... vad har hänt????

2011-03-03 @ 23:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback