Nödvändigt men ack så vemodigt....

Hej alla fina!

Idag har vi höstat stugan på allvar. Så vemodigt det är, men samtidigt skönt att veta att allt är fixat inför vintern.

Men innan vi åkte ut till stugan så var vi förbi Frida och hennes familj för att hämta stolar! Stannade på kaffe och kramades med barnbarnen och fick en mysig surrstund med Frida och hennes P.

Stolarna hade mamma och pappa i köket i sitt första hem, så de är gamla men passar så perfekt till vårt fina bord ute i stugan. Efter rengöring insåg jag nog att de behöver rustas upp... fast det får bli till våren. Tre stolar fanns på Frida o P:s kallvind... en har jag hemma i stan! J a g  ä r  n ö j d ! ;D


Vi passade även på att "vintermöblera", så praktiskt att ha elementet frilagt till våren. I vanliga fall står soffan framför fönstret...

I sovrummet är ingenting förändrat förutom att det är städat förstås!


Kistan blev så fin när den målades vit... vad vore livet utan vitfärg?????

Ute börjar träden att skifta i  höstfärgerna och de flesta blommor är "trötta" men en del har fortfarande livskraften kvar... återkommer till det en annan dag!

Nu ska jag mysa i soffan en stund med stickningen och en kopp kaffe!

Ha en skön lördagskväll och söndag!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Jag har en kista ståendes uppe på vinden som är brun. Det är en sådan där grej "med själ", kommer från mammas sidas släkt. Just nu finns det inte plats för den men nu när jag ser din vita undrar jag ändå inte om min bruna vill förvandlas till vit den också. ;)

Jag förstår att du gillar era stolar med själ!

Kram på dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback