Nu är det höstat...

Förra veckan, när jag inte hade feber och hosta gjorde jag slag i saken och bytte gardiner i köket.  Förr i världen byttes gardiner O F T A hemma hos mig. Symaskinen gick varm för det mesta och det var K U L att sy gardiner. Den tiden är för länge sedan förbi. Visst tycker jag fortfarande om att förnya - men inte så ofta!

Hur som helst i somras när jag hann besöka IKEA inte mindre än två gånger på fyra veckor, de ni är nytt rekord, köpte jag nya längder till köksfönstret. Det enda kruxet var att de skulle läggas upp. Sagt och gjort jag hängde upp och nålade fast till lämpligt längd.... sen tog det stopp! Energin fanns inte kvar att stryka på fållbanden ens, så de stoppades ner i en låda. Men förra veckan fick jag ett ryck och gjorde äntligen klart fållningen.



Rulluppgardinen hittade jag hos Gardingalleriet här i stan till en billig penning. Den är lite "linneaktig" och den släpper igenom ganska bra med ljus... me like!



Ja, så här blev det.....

Vet inte vad ni har för väder men här är det blåsigt och regnigt som vanligt. Vi har till och med haft strömavbrott en halvtimma, inte  vanligt här i centrala stan ska jag säga. Inte för att jag tyckte det var så farligt - här finns blockljus, värmeljus och alla andra ljus också så jag hade det ganska mysigt....

Nej, nu ska här ut på en bloggrunda för att se vad ni har haft för er - och sedan blir det sängen en stund. Har inte fått många timmars sömn i natt.

Ha en skön tisdag!

 


Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Tjusigt!! Känner igen det där med att det tar stopp ibland. ;) Så är jag ofta. Mindre roligt tycker jag själv men, men. Tids nog så blir det gjort. ;)

Här har vi sol idag så jag ska he mig ut i solen en sväng.

Ha det gott!

Kramen, Maria

Postat av: fia

vilket hemtrevligt kök . Ombonat och fint .

2011-09-27 @ 14:30:30
URL: http://fiasdrommar.blogg.se/
Postat av: mo

Snyggt vännen...Sådan var jag oxå innan, bytte o sydde nya gardiner väldigt ofta, men nu har jag rullgardiner i kök o sovrum, o lamellgardiner i vardagsrum så där byter jag inte direkt..Men i ungarnas rum brukar jag sy nya gardiner till jul. Fast det är rätt kul att förnya, men just nu är jag ovän med min symaskin, den bara krånglar...kramar på dig

2011-09-27 @ 17:05:37
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Madde

Vilka snygga gardiner!

Tack så mycket, blev riktigt nöjd över hörnen. :)



Jo stickningen går framåt, riktigt roligt, det blir nog en massa det här ;) Haha..

2011-09-27 @ 20:24:33
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/
Postat av: ♥ EVA ♥

Himlansch snyggt vännen !!! Här har det mest mysits med gullstruten idag...



Och du...det ska visst regna både imorrn och på torsdag...regnrekorden måste vara slagna nu :( Usch vad jag är less på busväder !



♥ ♥ ♥

KRAAAM EVA

2011-09-27 @ 22:39:38
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Sara

Tjusigt, tjusigt. Och din taklampa bara ÄLSKAR jag :)



ha en skön vecka!

Kram

2011-09-28 @ 13:51:42
URL: http://blogg.magnusochselma.se
Postat av: Annika Lindberg

Jättefint! Gillar verkligen ljusstakarna du har på bordet också. Var har du hittat dem?

Kram

2011-09-29 @ 07:12:42
URL: http://annikalindbergs.blogg.se/
Postat av: Liza

Annica:ljusstakarna är köpta på Kermaix för något år sedan. Då var de grå men jag har oljat in dem för att de skulle bli svarta. /Kraaaaaaam

2011-09-29 @ 22:44:17
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Fint! Riktigt fint! Såg dem faktiskt "irl" häromkvällen på väg till bästa vännen . Och du, det såg snyggt ut från det hållet åxå! Kram och trevlig helg!/L

2011-10-01 @ 19:39:41
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback