Oj, jag försvann...

eller rättare sagt plötsligt var både header och virr varret borta. Emma har löst gåtan... hm, lite skyldig till det hela var hon minsann, hi hi!

Vi har haft kanonväder hela påskhelgen, tyvärr ha det inte kommit mig till del då jag har haft sådana smärtor i ryggen att jag snällt fått hålla mig inomhus och hemma i stan.

Långfredag åkt hela familjen (utom jag) ut till stugan och grillade korv, fikade och hade det allmänt mysigt. Stackars lilla jag låg hela dagen... Fick ett foto sänt till mig där alla fyra barnbarnen står på en snöhög och vinkar till mormor (moi) och säger vi älskar dig mormor! Det värmde i hjärtat. Vet att de vuxna saknade självaste urmodern också :D. Våra gulliga barn och barnbarn är världens finaste...


Frida har tagit det här fotot långfredag. Nog har vi ganska mycket snö ännu.... Hon fotade även inne i stugan. Jag hade hunnit pynta litegrann skärtorsdag då vi var ut fram och tillbaka för att kolla att värmen fungerade...



Tack och lov så var det två bra tv-program på kvällen, Kenny Rogers firade 50 år som artist och senare var det Country galan... Me happy igen!! Jag gillar Countrymusik!


Påsklördag - med stöd av mannen i mitt liv linkade jag till Gallerian för besök på Apoteket (igen). Oj, råkade visst köpa en ny mobiltelefon. Hoppsan, hoppsan! Nu var det nödvändigt för min 4?? år gamla Nokia behövde hjälp av gaffatejp för att hålla ihop. Ett par av mina arbetskamrater har tidigare uttryckt att den platsar på Antikrundan... Hur som helst den har tjänat mig väl men var helt slut så det känns bra med en nyare modell. Nu återstår bara att lära sig alla finesser... ingen kan kalla mig teknisk så det lär bli tufft! :D

Anna, Micke och barnen kom förbi på fika senare under dagen. Härligt med alla kramar man får av småden..

Påskdagen
- vilade, vilade och vilade. Gjorde klart bordsplaceringen till makens fest på lördag och lite annat smått och gott.
 
Frida, Patric och barnen kom och hälsade på.. mera kramar!

Annandag påsk - maken och jag åkte ut till stugan! Grillade lite korv i kaminen och satt ute i solen en stund. Gissa om jag behövde andas frisk luft och få njuta av lite solsken ??!


Foto: Frida



Plockade bort allt påskpynt i stugan.. det lilla som fanns.

Idag har jag städat bort påsken här i läggan, tog ca 4 minuter :D
Flickorn kom förbi och plötsligt var hela lägenheten städad, jag hade ingen aning om att de hade planerat in den aktiviteten. Det är otroligt tacksamt att få hjälp när man är i behov av det - och extra roligt när man inte ens behöver be om den!
Tack snälla ♥flickorna♥ mina för att ni ser och gör!

Nu är det dags för mig att dricka en kopp the och fixa lite innan det är dags att krypa till sängs. Det har inte blivit så mycket vila idag och det känns i kroppen. Duktigt om ni orkat läsa ända hit, det blev ett långt inlägg idag.

Ses snart!

Kraaaaaaaaaaaam!
Liza

Kommentarer
Postat av: Svärsonen nr1

Jasså, var du hemma när vi var på stugan. Jag tog för givet att du var på Blåkulla. =)

Kram!

2012-04-10 @ 23:44:27
Postat av: Liza

Svärsonen nummer 1: Långfredag hade jag landat.. hemma! Det är skärtorsdags som.... mouha ha ha..

Kram! :D



2012-04-10 @ 23:45:59
Postat av: ♥ EVA ♥

Dom har inte mycket koll svärsönerna...hehe !



Tråkigt att du mått dåligt under helgen vännen... Verkar vara många som haft extra ont nu - även jag - så jag undrar om det är månh-vetet som ställt till det. Jag känner alltid av den och den skulle visst varit lite extra besvärlig denna svängen...



Idag blir det tandställning för lella...spännande ! Nu ska hennes vampyrtänder bort !



♥ ♥ ♥

KRAAAM EVA


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback