Rönnbärsår....

Oj, oj, så mycket rönnbär det finns iår!
 
Ute i stugan dignar (för första gången på åtta åt) rönnarna av bär! Så vackert med de röda bären mot, de än så länge- gröna bladen.
Ska alldeles strax knata iväg till jobbet och sedan blir den en låååååång prommis! Det gäller att passa på i det vackra höstvädret.
 
Kraaaaaaaaaaaaaam!
Liza
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Haha! Jag har också fotat rönnbär och postat idag.
Två själar en tanke....

KRAM!

Svar: Hi, hi, inte alls ovanligt att vi tänker samma....Kraaaaaaaaaaaaam!
Elisabeth Bogren

Postat av: Annika

Rönnbär är otroligt vackra, jag har plockat massor och satt i krukor som du sett. Vad duktig du är som promenerar så mycket. Jag blir superimpad av alla som orkar motionera! Ha det gott, kram!

Svar: Jag måste ju röra på mig för ryggen... men inte sjutton tycker jag att det är roligt.. skulle hellre sitta i soffan och mysa speciellt dagar som den här!Kraaaam
Elisabeth Bogren

2012-09-11 @ 01:20:21
URL: http://annikalindbergs.blogg.se
Postat av: Malin B

Jag gillar verkligen rönnbär. På vår kyrkogård finns ETT rönnbärsträd. Jag har frågat om jag kan få "paxa" den platsen, då tycker folk att jag inte är klok. (Fick INTE paxa...)
Tur att jag har en klok man här i huset, vet du vad han fixade? En egen rönn utanför köksfönstret. Mycket bättre ju! År efter år bet hunden dock av toppen... Så jag har fått vänta men nu är den jätte fin!!!

Svar: Rönnar är så vackra och iår är de finare än på länge... I like!Kraaaaaaaam
Elisabeth Bogren

2012-09-13 @ 22:20:04
URL: http://malinbs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback